Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1,6 benzin
érdekes benzines vagy diesel?
jah,mindjárt gondoltam.szervizelésből van egy nagyobb lové,annak az elektronikája egy nagy katyvasz lehet,francnak oda annyi drót
hegyalja út 3 szinte mindíg zárva.az ottani eladó is tulnyomó részt budaörsön van,ezt a tulaj mondta nekem.rákérdeztem mert 3ból 3x zárva találtam
Fiat Stilo
csak a vizsgahelyszintől függ minden.van ahol semmi nem számít +10e ft ért,csak guruljon
Hát azért hogy ne tudd otthon szerelni, legyen lóvé a cégnek
a köcsögit neki!sosem értettem mért jó ennyire túlbonyolítani valamit.milyen szekérről van szó?
te aztán lelki ismeretes motor tulaj vagy bazzeg
ha veszel egy üveg bort,akkor ven esélyed berúgni,meg a motorodnak is egy parafa dugója ingyé.szerintem jó üzlet csupán 435ft + üvegbetét díj nos?
jóéjt,köszi!
köszönöm!
jah...én is lépek Showderelni
jó éjt evribádi!
Na szevasztok! ...lelécelek, mert kezdek bambulni ki a fejemből!
Keresgélek hozzá anyagot ha valakit érdekel
...de ez tényleg kókányolás.
Igen.
és előtte le kell zsírtalanítanom,megcsiszolom,és elviekben megfogja?
csapágyboltban
THX
hány fokig kell,hogy hőálló legyen?
amit kennex-használt diamant vagymi azt hol kapok?
sok helyen kérdeztem,sok helyen ismerték.
Hát hogy szentírás lenne azt nem hiszem, csak van szerencsém jelenleg ilyennel is dolgozni.
éljen a soros adattovábbítás!
semmiképpen ne fúrogasd ha nem szeded szét. Ha mindenképpen kókányolni akarsz ( na meg gondolom motorozni ) akkor valami tőmítő pasztával,esetleg 2 komponensű "folyékony fémmel" próbáld. Nem tudom mennyi esélye vana dolognak...de látom elszánt vagy...
személyesen is lehet! Sőt az outlett termékeket csak személyesen lehet venni! Budaörsön Szabadság út 14.
Budapesten Hegyalja út 3.

rendszeresen tőlük veszek dolgokat!