Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaza lehet a bontósnak. Hallgass rá! Ragaszd be! Jobb az úgy.
A hengerfejeket sem tudják meghegeszteni ha gátrepedéses lesz.
A gyerekem motorján a víztér fedelet sem tudták meg hegeszteni.
Meg a kipufogó csonkot sem tudták vissza hegeszteni.
Csak akkor azt nem értem, hogy a színesfém hegesztők mit csinálnak, ha sose semmit nem tudnak meghegeszteni
most hívtam a bontóst,azt mondta hogy ragasszam be a picsába a csavart,mert nincs az aki meghegessze,olyanra,hogy az jó legyen.
szerintetek?
kezdek megint kurvára bizonytalan és szomorú lenni.
Hali! Amiről felraktam a képeket az 250 g-os kiszerelés. Mikor kaptam, akkor nem volt tele, de nem sok hiányzott belőle (a tesóm elmondása szerint gyárilag is kb 3/4-ig volt csak töltve). Nagyjából (sacc.) fél dl-t a gyantából (kb 1 dl lehetett gyárilag a teli flakon), az aluminium-porból (másik komponens) valamivel kevesebbet, de azt nem tudom pontosan, hogy mennyit. Ahogy elnéztem a képen a deknidet, neked szerintem elég lesz ennek kb a fele, mert a tied jobb állapotban van, nem marta szét annyira a fagyálló. Azt viszont ne kérdezd, hogy milyen kiszerelésekben van még ezen kívül, mert fogalmam sincs.
jaja arra gondoltam, assem ha 1szer találkozzunk pályán, hihetelen menyiségű sörrel jövök az úrnak:D
Néha benézek, mondd, mi a helyzet. Vagy az Endurocrossban kérdezettekre gondolsz? Este MSN, akár.
kennex te a ragasztóból ( 250g ) menyit használtál el kb a deknihez ? csak azért kérdem hogy milyen kiszerelésűt vegyek
Ma bevásároltam én is vagy 2 decit. Majd ha találkozunk akkor koccintunk
Szeva Zoli! Hogy érted azt, hogy: "100 rugó mire a Stilóra kerül a dolog....."? A vonóhorog felszereltetése + műszaki vizsga? Az nagyon sok te! (Vagy csak én értettem félre valamit?) Nekem a citroenre (Xsara 2) itt csinálták Kecskeméten 28 ropi volt a horog a felszereléssel és elektromos bekötéssel együtt (egyedül csak az utánfutó irányjelző kontroll-led-et nem tették bele, azt nekem kellett). Persze ezen felül még a műszaki vizsga díja. De 100 ezer az nagyon sok! Nagyjából 50 ezerből meg kellene állnia!
sziasztok
keme olvasgatod most itt a forumot?
ha igen írj ide lécci, kérdeznék valamit:D
Hali! Amit neked a Kakukk ajánlott az nem ragasztó baszod! A loctite-nek vannak egyéb termékei is. Amire a Kakukk gondolt szerintem (mivel éppen tömítőalátétekről, meg tömítésekről volt szó) az egy spec. tömítő zsinór, amit vízvezeték/fűtés szerelők (és még ki tudja hogy ki) használnak. Az nem ragasztó.

Ezt a dolgot meg szerintem se kókányoljad, mert ha a menet mellett repedt a blokk is, akkor az tényleg csak kókányolás lesz. A szivárgást valószínűleg el lehetne állítani miután a csavart visszahúzod a helyére, de egy következő olajcserénél megint maszatolhatod valami anyaggal, mert amikor visszahúzod a leeresztőcsavart, úgy is megnyílik hajszálnyira és megint ereszteni fog. A széthúzás nélküli hegesztést úgy felejtsd el, ahogy van, ha nem akarod megszopatni magad, de nagyon!
hajajj,a héten kapott másik mocit,váltót,turbót,adagolót.. mindent
1,5deci ment a 20as keverékbe
terepmocikukaccitromailponthu
Azt csinálsz amit akarsz.
most akkor szedjem szét,vegyek egy tömítés szettet,meg még kitudja hogy mi lesz belőle..
félek belenézni
Neki még el is van repedve a blokk, ha teflon szalaggal tömítené akkor még jobban szétfeszíti a repedést.
azt a szétszedés nélküli forgácsolást én is kihagynám......bazi drága egy váltó
nekem is fos a menet a leeresztőcsavarnál a blokkban.Én tekertem rá teflonszalagot...azóta nem szivárog!
Nálam a rendes megcsinálás így néz ki: Szétszedek valamit megnézem hogy jó e. És ha találok valamit ami nem jó, akkor addig nem rakom össze, amíg nincs a cucc gyári állapot környékén. Ha repedt valami akkor hegesztés vagy csere. De ez én vagyok. Ha akarod nyugodtan kenőcsöld be és szétszedés nélkül fúrd fel a csavar helyét, vágjál bele menetet. Aztán ha nem sikerül a forgácsot kiszedni akkor majd cseréled a váltót vagy a kuplungot.
persze kókány,de nem akarok megint heteket kihagyni!
naszóval
az miért nem elég rendes,ha az elkúrt menet helyére fúrok egy új menetet,a hajszálrepedést pedig beszutykolom valami ragasztóval,ahelyett,hogy várjak megint heteket arra,hogy meghegesszék,és összerakjam/rakják.
?
Én szeretem rendesen megcsinálni
ezis csak egy kérdés,mivel kakukk ajánlotta,hogy használjak loctite-ot
amikor szivárgott,az elgörbült alátét miatt.
ha a csavart beragasztom loctite-al akkor azt kinem szedem onnan nemigaz?