Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...bocs, most néztem, hogy motorolajat írtál és nem benzint. Az valós lehet. Nem olvastam pontosan.
Hi! Nem okoskodni akarok, de én úgy emlékszem, hogy a "finish"-t 4-ütemű motorokba olajába öntötték, majd meghatározott km-futás után (nem tudom pontosan mennyi, de csak pár-ezer) olajcserét kellett csinálni. Kopott motorokba szokták önteni felújítás helyett.

Szerintem amire te gondolsz, az egy "fimol" nevű motyi, na azt valóban 2 T benzinbe kevertük általában felújítás után a súrlódás csökkentése miatt és az valóban egy grafitos adalék volt, de annak is ésszel kellett bánni a használatával, mert képes volt kokszosodást is okozni, ha túlzott mértékben alkalmazták. Annak idején MZ-be, meg Simsonba bugyváltuk (mert nem volt más ). Ha most irtó nagy hülyeséget írtam, akkor elnézést kérek mindenkitől, de nekem így rémlik a dolog!
Ohh danke schön
Szábusz!

Hüvelyes motornál minden dugócsere hengerfúrással történik, mivel az öntvény nem olyan kopásálló mint a Nicasil. Általában 0,25 mm-enként emelkedik a dugóméret és a hüvelyméret is.
Szábusztok! Hüvelyezett a hengerem első dugó van benne, ha cserélem a dugót a méret változik 1 dugó után? Sorry hogy szimplán hülye vagyok
Szerintem senki nem tudja biztosan azért nem válaszolt senki. De szerintem rámegy ha kb azonos évjárat, nem hiszem hogy külön féket csináltak volna.
Sziasztok!

125-ös cr hátsó fék, jó a 250-esre, végülis a nyereg kellene csak...

köszi a választ!
Megnézem ezt a cuccot én is beleküldöm a Ladába lesz neki hely bőven a dugó mellet!
MATYI HÍVJ!el is indulhatsz gázért!beszart a kijelzőm nem tudlak hívni!
STP.formátumban asszem!
Matyi hívj fel!4sos
legendákat hallottam a finisről,zsiguliba motor csere helyett viszont még nem találkoztam vele.lehet még ilyet kapni?
most meg a leállító gomb szart be, hihetetlen .... remélem csak az, nem valami más gyilokproblem, este kimérem ... nem mintha bármiben is zavarna :-)
Gyertek Kaposszekcső-re elvileg szombaton fogják megtúrni a pályát vasárnapra ott lesz a friss pálya. Mi oda megyünk ha minden igaz.
a bolti ár feléért 6e nem hajlott 28 ast vettem azért vettem le.
mennyiért adod?
nem hajlott?
van a gyerekemnek satírozáshoz grafitja, jó zsíros és puha. Na majd szt használom
nagyon jó
Nekem van egy 22 es eladó.
adatlapomon eladó holmik között megnézheted...
a finis egy ilyen motorjavitó volt mikor már zabálta az olajat mint állt!ilyen méz szerű cucc volt,autókereskedők kedvence!
Az alu a vastagabb csőfal miatt erősebb és könnyebb.
csak szólj és mehetünk!egy jó van ebben a válságban:többet ér rá az ember motorozni
22!
mivel jobb az acél?
és az alu?
súly engem egyáltalán nem érdekel
az reszelj bele ceruza belet