télleg köszönöm
minél kisebb köröbe probáltattak körözni, figyelve a helyes testartásra, 1általán nem pörgött a motor, lehet ez volt a baj, megnézem milyen van most benne, bár csak ez lenne a baja:D
Az azt jelenti, hogy akkor működik jól amikor a motor meleg. Ha nem tudod hajtani nagyon, akkor a motor alacsonyabb hőfokon üzemel (hideg). Ekkor a gyertyának nincs öntisztulása és állandóan lerakódik rajta a korom és nem müxik.
értem
az hogy magas a hőérték azt jelenti hogy?:D
bocsánat, télleg nem vágom ezeket
nem tom hogy az új gyertya is 9es e
lehet ez a probléma amugy?
nagyon köszi a segitséget
rendesek vagytok:D
Az 5ropis gyertyádat már dobhatod is a kukába, mert az is tönkre fog menni viszonylag gyorsan. Rakjál bele egy sima rézmagos 6os vagy 7es gyertyát inkább 6ost.
szia
elöző b9eg volt
most haverom hozott ki valamit
azt mondták rá többen is qrva jó gyertya, 5ropiért rendelnek.
hétvégén megnézem pontosan milyen
benzin 10literhez 3decit full t keverek
sziasztok
teljesen hülye vagyok motorokhoz
kérdés
beköpi állandóan a motorom a gyertyát.
elöször nem indult, gyertya csere, azzal indult, de időként,(elég gyakran) nem indul, gyertya tisztitás indul, aztán újra nem tisztitás megint, és onnantol egyáltalán nem indul, szikra sincs, nincs 5let esetleg? honda cr 125
Pffff el tudom képzelni milyen jó állapotban van...
vagy nagyon ritkán használod 1 évbe 1 * akkor elhiszem h még szép állapotban van...
sztem nagyon gyorsan vegyél bele másikat ha nem akarsz nagyobb költségekbe esni...
helósztok a kovácsolt wösner meddig birja meret nekem már kb 4 éve van benne a dugó és még semmi baja és jó álapotú
de leht hogy 5 nem tom az előző gazdája miko cserélte de lehet 6
Nekem ez van benne két éve.Csak ilyet találtam ami kuplung adalékos volt kifejezetten 2T-be. Szezon elején cserélem,de nem tudok se kiemelkedő jót,se rosszat. Működik vele rendesen. Illetve csak fog,ha kész lesz végre a hengerem....
Én is 6ost használtam a 25ősbe meg most a nagy testvérbe is és azzal eddig nem volt soha semmi problémám. Még az elején egy 8as irídiumossal vetem a 25őst, az hamar meghalt aztán kapót egy sima 8ast az kb 20km-t bírt, aztán 6os volt kéznél és bevált.
hello mindenkinek!olvasgatom a fórumot néha napján,és látom milyen sokan szenvednek gyertya problémával,meg a hynes biblia igy meg ugy.én a benzint mindíg 1:20 ra keverem,legutóbb 1:19 lett mert igy sikerült benzint venni,meg kényelmesebb is a 20 as fém kannának.elég sokat tötymörgök a mocival,néha nyelezgetem is,legutóbb endurózgattam vele,de még soha semmi baja az életbe nem volt.ilyenek hogy nem forog ki,dadog,megáll számomra nem ismert fogalom.megnéztem mi lakik benne amitől ennyire jó. hát ez NGK BP6ES hibátlanul üzemel minden körülmény között.aki gondolja próbálja ki!
hát én nem
én gödöllőn, a város központban lakom, mondjuk a kilátás elég korrekt:D
sztem keversz valakivel
gödöllő környéki vagy?