az én 2blöökkim kicsit más:D reggaen nőtel eddig de még nem nőtek fel:D de táncolni szeretnek, motortol beszarnának, hiába, ugye a reggae és a rock más:D bár azért ők is hallank néha kornt, subscribe meg hasonlok:D
de picsa rosszak:D 9és 7hónaposak
itt meg tod őket lesni www.bulldogdl.mindenkilapja.hu
ja, nekem még sokat kell tanulni, eddig csak földutakon voltam, ott meg lehetett neki huzni, most meg elkezdtek tanitani, és probálnak teknikákat mutatni.
ezek ilyen crossos kutyak, spanom versenyez, neki van baszethund alias igor ... mienk, carlos, nem egyszeru teremtes, leragja a rendszamot, kiburitja a kukat, reggel orom, hehehe, ac/dc-n nott fel, imadja a motor hangjat :-)
tartalek gyertya+felbevagot 21-es kulcs mindig kell a tatyoba, meg ongyujto+csiszolopapir .... egy deci olaj :-)
jo dolog ez a cross tema, mindig van mit tanulni
250-el kezdtem, de volt mar kis moci tapasztalat mogotte, igaz sportmotoros. nagyon gonosz a 250, de hosszutavu befektetes, foleg, ha jot talalsz. siman ujra kell tanulni motorzni
okéj, köszi, hát ha csak gyakorolgatunk viszek gyertyákat pluszba..
ki vagyok mi lesz, pénteken megyek vele többet
néztem a bull terriered, gyöngyörű! beszaraás anyira szép!
nekem 2angol bulldog van, de bull terriert is akarok:D
meg bassethoundot, csak jönne össze a kertesbe költözés
megoldás: vagy csökkentsd az olajat a keverékben, vagy használd a motort arra, amire való: nyélgáz. addig köpni fogja, és ki is nyírja a gyertyát, és is szoptam vele .....
Mi ha megyünk is pályára akkor vagy Mágocsra vagy Kaposszekcsőre. Bár az utóbbi nagyon szét van hullva és nem hiszem hogy megcsinálják. Bár még az sem biztos hogy lesz motorozás hétvégén.
Hy CRossaságok! Valaki vasárnap délelőtt Ligetre nem jönne egyet csapatni?Én szerintem megyek.... ha valaki tudja mennyi a pályadij az leirhatná, megköszöm
hát ha nem gyertya probléma akkor ezt:
beköpi állandóan a motorom a gyertyát.
elöször nem indult, gyertya csere, azzal indult, de időként,(elég gyakran) nem indul, gyertya tisztitás után indul, aztán újra nem tisztitás megint, és onnantol egyáltalán nem indul, szikra sincs,
honda cr 125
ma veszek gyertyát, aztán hétvégén rem ki tudom probálni, mert haveromnál tartom
hát ha quadal nyomtad, versenyezté akkor neked már van fizikumod, csak több mint 10percet bírsz:D
én eddig kb 10szer ültem motoron, előtte még sose, de bejön nagyon, meg állitolag anyire nem is rossz, csak erősődnőm kell, 65kg vagyok 190cm hez, qrva sokáig tartott mig ilyen testett épitettem, lefelé:D
a pálya érdekel ha rendbe lesz a motor, kereslek.
nem tucc jó szerelőt a környéken?
nekem hibátlanul üzemel a gyárijával BR8EG-vel..
ezelőtt B8EG volt benn,azzal sem volt semmi gond.
mostanában inkább pályázom,de amikor bejáratós volt,és egyáltalán nem forgattam(enduro) a B8EG-vel,akkor sem volt semmi..
msn+mail címem az adatlapomon! A pálya a Jakob Béláé igen a fő út mellett van mi is tanulgatunk 10 perc és le törik a kezed úgy érzed! ilyenkor mindíg megálunk egy bali+cólára utána tovább vagy főzünk közbe jó a hangulat! Monóra motoral szoktam átvágni reptér mögött endurózgatunk néha nagyobb köröket
köszi.
nem rég kezdtem, végig tudok menni pályán, de most még 1nagyon jó barátom segit, hogy ne magamtól szokjam a rosz tartásokat, kanyarokat, kis köreket tanulgatok, edzegetünk majd, ha indul a motor:D
sztem jó az alapokat jól megtanulni
örbötyáni pálya azt hiszem a főút mellet van ugye? azt néztem, pofás kis pálya. van valami elérhetőséged?
ott sosincs senki asszem
monorra a cr el mész át? vagy futoval?
cr-250 csak nincs fent még kép a qvadot el adtam be fejeztem a versenyezgetést vele! Őrbottyánba van pálya 1000 ft/ motor és nem kell félned a rend-őreitől!
de picsa rosszak:D 9és 7hónaposak
itt meg tod őket lesni
www.bulldogdl.mindenkilapja.hu
ja, nekem még sokat kell tanulni, eddig csak földutakon voltam, ott meg lehetett neki huzni, most meg elkezdtek tanitani, és probálnak teknikákat mutatni.
tartalek gyertya+felbevagot 21-es kulcs mindig kell a tatyoba, meg ongyujto+csiszolopapir .... egy deci olaj :-)
jo dolog ez a cross tema, mindig van mit tanulni
ki vagyok mi lesz, pénteken megyek vele többet
néztem a bull terriered, gyöngyörű! beszaraás anyira szép!
nekem 2angol bulldog van, de bull terriert is akarok:D
meg bassethoundot, csak jönne össze a kertesbe költözés
125-ös cr hátsó fék, jó a 250-esre, végülis a nyereg kellene csak...
köszi a választ!
4,00 / 4,25-18.rendeltem
beköpi állandóan a motorom a gyertyát.
elöször nem indult, gyertya csere, azzal indult, de időként,(elég gyakran) nem indul, gyertya tisztitás után indul, aztán újra nem tisztitás megint, és onnantol egyáltalán nem indul, szikra sincs,
honda cr 125
ma veszek gyertyát, aztán hétvégén rem ki tudom probálni, mert haveromnál tartom
én eddig kb 10szer ültem motoron, előtte még sose, de bejön nagyon, meg állitolag anyire nem is rossz, csak erősődnőm kell, 65kg vagyok 190cm hez, qrva sokáig tartott mig ilyen testett épitettem, lefelé:D
a pálya érdekel ha rendbe lesz a motor, kereslek.
nem tucc jó szerelőt a környéken?
ezelőtt B8EG volt benn,azzal sem volt semmi gond.
mostanában inkább pályázom,de amikor bejáratós volt,és egyáltalán nem forgattam(enduro) a B8EG-vel,akkor sem volt semmi..
nem rég kezdtem, végig tudok menni pályán, de most még 1nagyon jó barátom segit, hogy ne magamtól szokjam a rosz tartásokat, kanyarokat, kis köreket tanulgatok, edzegetünk majd, ha indul a motor:D
sztem jó az alapokat jól megtanulni
örbötyáni pálya azt hiszem a főút mellet van ugye? azt néztem, pofás kis pálya. van valami elérhetőséged?
ott sosincs senki asszem
monorra a cr el mész át? vagy futoval?
nem merek erdőbe járni, pedig lenne kedvem
te quadal nyomod?
ismersz itt tamás cr el?