Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miből gondolod?
Nekem meg az a sejtésem támadt a "menetnél megszúrkált" műanyagflakonos írásod után, hogy nem nagyon vagy képben, hogy zajlik az olaj hamisítása valójában.
ha nagyon nem kapsz sehol,akkor megoldható,hogy felszedjük neked 26ra a csapágyat! De az min. Szerda-Csütörtök mire kész.
látom te nem nagyon vagy képben az árakkal!
Most h így a szakértők összegyültek valaki nem tudna nekem mondani 1 első kerék csapágy méreteket 94-95 ös Cr 250 hez?
Lelki szemeim előtt megjelent egy vidéki tanyán megbújó, rosszarcú banda, akik a menet "szelvényei" között megkatéterezik injekciós tűvel a gyári Castrolt, majd egy hordóba fejik, ezek után a tűn keresztül olcsó, gagyi olajat töltenek bele. Aki nyomott már injekciós tűn át fél deci olajat, az el tudja képzelni, hogy egy db. literes flakon lecsapolásával és feltöltésével végezhet a bűnbanda 30 perc alatt, a nyereségből lejön a munkás bére, a rezsi, és ott vagyunk, hogy havi 100ezerért megéri-e olajat hamisítani, ha el tudják adni ilyen tételben
ajaj..
akkor nagy a baj!
germalexbe lehetséges,hogy kapok?
sajna MSN most nem megy...Laptopolok!
de megnéztem nem jó neked az alsó kormánycsapágy! AZ a "JS/26" jelölés azt jelenti,hogy 26mm a furatátmérő! Normál 32005 csapágynál ez 25mm!
Csirkésnél is ez volt a gond,de megoldottuk!
hány nap alatt érne ide a csapágy?
elviekben sürgősségivel 2?nap
nem vettem,a 4700 forintosból,de ha egyszer az m3-as melett jársz mogyoród felé,kanyarodj be a suzuki kereskedésbe(black motors)
és teis meglátod!
4000 forint felett,még életembe nem vettem olajat
Hawy, téged nem csak a szerelőd basz át, de vastagon. 4ezer felett?
A Castrol Power Racing 1 2T még az atomdrága dabasi motorosboltban se volt sosem több, mint 3990, Pesten több helyen 3490, arról ne is beszéljünk, hogy ilyen boltban dolgozó, megbízható srác (ismerem cirka 8 éve) megmondta, hogy ők 2490-ért szerzik, és 3490-ért adják.
feltudsz jönni msn-re ha szépen megkérlek?
én még csak a robogóstól vettem eddig castrolt máshol pedig 4 ezer felett van!
telefonon mindig elérhető vagyok!
"füstölt"
nézd! Én nem mondom minden kereskedőre,hogy sunyizik, de ha valami nem a megszokott módon működik ( értem itt azt hogy eddig füdtőlt,vagy megszínezte a benyát,de most nem) akkor érdemes gyanakodni.
mi elég sok olajat felhasználunk, és a jobb minőségű szintes olajakat kimérve veszem. Megvan ennek is az oka.
Sok helyen furfangoznak azzal,hogy "kiszipkázzák" a szintes olajat,és feltöltik valami hasonló,de ásványi olajjal.Majd a szintest eladják csökkentett áron,kimérve. Nem mondom,hogy 200 literes olajat kell venni,de érdemes apró lyukat keresni a dobozon! Kimondottan a műanyag menet szelvényei között!
holnap elérhető vagy telefonon?
kíváncsi lennék énis erre a castrol témára...
gyanús nekem ez a a castrol..
meg az ára is amennyiért szerzem!
3000.-HUF egy robogós boltba...
lehetséges,hogy kitudják ennyire hozni?(olaszból van az olaj)
Milyen kiszerelésben javaslod? 200 literes hordó?
hali! mi a bibi a műanyag dobozos oilal?
én olaj témában otthon vagyok! ( munkám jellegéből adódóan )
csak annyit mondok, hogy óvakodjunk a műanyag flakonos olajoktól! És ez nem csak Castrolra vonatkozik!
Nekem semmi bajom, füstöl picikét, pedig 1:40-be keverem újabban

Utánajárok kicsit a Castrol-témának, hallottam, hogy hamisítják, de nem hinném, hogy a miénkkel baj lenne. Sőt.
Sztem én se fogok többet castrol-t venni...
miért nem voltál?
SZIA,MIÉRT NEM VOLT?valamelyik nap elhozom a mocit Imitől,letehetem nálad?mert akkor ki tudnánk menni hétköznaponként
énis akkor jobban megvagyok nyugodva,ha füstöl picit..
de most nekem is 1:20 ba volt ezelőtt de egy szem füst se!
komolyan azt hittem valamit elbasztam...
dehát lehet ilyen jó az olaj?
egyáltalán nem füstöl,kokszol?
meg azon is megdöbbentem,hogy bennevolt 1 liter olaj,és még enyhén sem pirosas a színe..
bezzeg az ipone-tól!attól eléggé vörös lesz,az megnyugtató..
kerék, nem?