Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó messze van a sötét borsodtól.
Somogy-Nagyatád van pályánk magántulajdonban
smoke20 merre lax?
Voltam erdő, mező, cross pálya, de 25ös MZ-vel ami nem nevezhető motornak a crossokhoz képest a maga 9-12 lóerejével. Ez a tapasztalat tudom nem számít de a kérdésedre válaszolván leírom. Enduro váz meg központi teló stb. csak a blokk volt MZ. Na lényegtelen. Még annyit leírnák hogy cross fun vagyok pár éve és tisztelem a cross motorokat, motorosokat, pályákat. Nyártól az életem lesz a cross
91-ig 20as
92 után 32es
Ennyire olajos kellene neki? Eddig csak 20L toltam el vele de azt 33ra kevertem, de soknak tűnt így is.
93
Hahó! 1:20
Mikori a motor évjárata?
Ha már felmerült a kérdés akkor az 500as hoz mi a gyári keverési arány?
A 25ős is nagy meglepitek tud okozni, főleg ha most kezded. Nem tudom mivel mentél eddig meg hol motoroztál, de a crosspálya teljesen más világ 3-5 kör alatt nagyon el lehet fáradni egy kisebb pályán is és akkor már csak a motor visz és sokszor akaratlanul rántod meg a gázt olyankor viszont ledob a gép még a 25ős is ha nem figyelsz. A 25ősnek megvan az az előnye, hogy power alatt nem olyan vad és így nem ér akkora meglepi a 250es viszont nyomatékos is és könnyen kiugrik az ember alól.
Thx a válaszokat. Mondjuk sz.tem így is ,úgy is hátas lesz az első
Az enyémhez 91-es cr 250- hez 20-as keveréket ír a service könyv, és annyira is keverem. castrol power racing1 2t-t használok. Van aki azt mondja hogy jobb minőségű olajból lehet hígabb keveréket is készíteni, mivel a megadott értékek még ásványi olajra vonatkoznak.
Köszi a választ.
Én 30al járok de már mondták egypáran hogy jó a 40is.
A pontos gyári adat 1:25től 1:33ig Castrol A747 olajból. Gondolom te se ilyennel jársz!
Van aki 40-es keveréket használ. Én spec úgy vagyok vele, hogy nem árt a kenés a motornak.
Nem akarok piszkálódni egyáltalán. Csak azt nem értem mért nem lehet elhinni a gyárnak amit ír.
Kész van már a méhecske?
Ismerősök azt mondták 250 mert nem kell úgy pörgetni mint a 125öst. És ezért 125ccm-el beletelik pár indításba mire megteszem az első méteremet
Figyelj! Azért kérdeztem mert érdekel mások véleménye. De ha csak piszkálódni tudsz akkor inkább ne is válaszolj a kérdésre.
Szeva kakukk
Szia
Ha most akarod kezdeni akkor inkább a 125-öt ajánlom. A 250 már több meglepetést tud okozni a teljesítménye miatt.
Ha teheted vásárlás előtt próbáld ki a 125 öst is meg a 250 est is, hogy legyen valami fogalmad mire számíthatsz.
125mert a 250 könnyen ledob ,125 is csak kevésbé