Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez ugye nem bonyolult kicserélni? Mert ha igen akkor gondoom + munkadíj. :S KB. mint a simsonnál, vagy ahhoz ne hasonlítsam?:)
hi

ngk br9eg
nekem 91-esnél a kopó lamella 15-volt(boltba 17)
a fémet kaptam bontóba( 2 ezer)
rugók(amiket kurva drágán vettem) 6900.-HUF
nkg a legjobb
csá mekem egy 80-as cr em van elég öreg de nagyon megbizható kicsit sokat eszik de nagyon megy ezekben a korokban már eléggé drága az alkatrész de az ujnál sem olcsóbb
egy gázos telóba menyiért töltenek gázt vagy ujitják föl valaki esetleg nem tud tanácsot adni ?
hali menyibe kerülne egy 22-éves honda cr kuplung ?
szevasztok! ki tudja ki ez a mxbadboy?! adatot nem mer magadni magáról, de köcsögnek mert nevezni az általam feltöltött vidó alatt! ha bármelyikötök ismeri, mondjátok meg neki hogy áljon elém, és ott mondjon ilyet, a szemét kihúzom!
Egy 93-95-ös cr 250nél, mennyi a kuplung felújjítás?
Érdemes cserélni évente legalább mert olaj sár és a teflon gyűrükröl a teflon kopik és az alsó szelep be rakodik! de a csúszó szárak így jobban kopnak ezért érdemes cserélni! nekem ez miatt már 3 pár itt szikkad a garázsba és nem volt olcsó!
Ilyenre ja! le vágod a szelepet és vágsz bele menetet a teló kupak tetejébe és bele rakod teflon szalaggal tömítve. így bár mikor csak meg nyomod a szelepet és már gáztalanítva is van!l
Hali. Most van egy 80-as endurom és le akarom cserélni egy nagyobb gépre. Nagyon tetszenek a 25-ös CR-ek. Nem pályázásra használnám hanem csak hobby célra (földút homokbánya stb...) Nézegettem őket és a 97-es évjáratúak tetszenek a legjobbak. Mennyire éri megvenni egy 97-es gépet? Sokat kéne rá költenem? Ha esetleg valakinek van gépje ebben az évjáratbal légyszi írja le a tapasztalait (megbízhatóság,hibák,előnyök,fogyasztás stb...) Nagyon megköszönném. üdv: Gyusza :)
Hello!
pontosan ez micsoda?
én is gondolkoztam rajt h mit lehetne oda tenni de eddig semmi...
ne cserélgesd ha nincs gondod a telóval
minek azt cserélni?
szerintem csak szimmeringezésnél szokott itt mindenki.
vagy tévedek?
szia!
mennyi időközönként kell cserélni a telóba az olajat? én még cseréltem...
légyszi gyere fel msn-re ahogy tudsz,ott könnyebb megbeszélni a gondjaim-bajaim!
nem akarok itt fárasztani mindenkit a szaktudatlanságommal!
az alsó csapágynak,nincs meg már a külseje,mivel szét kellett barmolnom,hogy letudjam szedni!
valami ötlet?
az amúgy lehet,hogy egy ugyan olyan évjáratú motornak,más a kormány csapágyának a mérete?
mert egy ugyanolyan cr-ből szedtük ki a az egész kormányt,befogókkal együtt!
gumi belsőnek a szelepét ragd bele! de van ilyenem fölösleges el botolhatjuk munkadíjra!?
szeva Csirk!
milyen tömlő szelep?
szép estét! van ilyen szelepem tömlő szelep van bele rakva!
teleszkópba teleszkópolajat!
Én speciel Agip Formula Moto Fork 5W-t használok.Nem gázosodik annyira,karbantartja a tömítéseket ,és az ára sem horror. 1 liter 2150.- magyar forint.
első telóval kapcsolatban:
van valahol a kereskedelmi forgalomban valami szelep ami légtelenítőnek jó. Mert motorosboltban 4000 HUF darabja! Tuti van valami nyomógombos egy utas szelep.
Van valakinek ilyen a telóján?
nekem van egy spray-m. A Rertech cég gyártja.Quick Off a neve.Hősokk alapján működik,és úgy szedek ki vele betört csavarokat,berohatt csapágyakat mint az állat.