csá mekem egy 80-as cr em van elég öreg de nagyon megbizható kicsit sokat eszik de nagyon megy ezekben a korokban már eléggé drága az alkatrész de az ujnál sem olcsóbb
szevasztok! ki tudja ki ez a mxbadboy?! adatot nem mer magadni magáról, de köcsögnek mert nevezni az általam feltöltött vidó alatt! ha bármelyikötök ismeri, mondjátok meg neki hogy áljon elém, és ott mondjon ilyet, a szemét kihúzom!
Érdemes cserélni évente legalább mert olaj sár és a teflon gyűrükröl a teflon kopik és az alsó szelep be rakodik! de a csúszó szárak így jobban kopnak ezért érdemes cserélni! nekem ez miatt már 3 pár itt szikkad a garázsba és nem volt olcsó!
Ilyenre ja! le vágod a szelepet és vágsz bele menetet a teló kupak tetejébe és bele rakod teflon szalaggal tömítve. így bár mikor csak meg nyomod a szelepet és már gáztalanítva is van!l
Hali. Most van egy 80-as endurom és le akarom cserélni egy nagyobb gépre. Nagyon tetszenek a 25-ös CR-ek. Nem pályázásra használnám hanem csak hobby célra (földút homokbánya stb...) Nézegettem őket és a 97-es évjáratúak tetszenek a legjobbak. Mennyire éri megvenni egy 97-es gépet? Sokat kéne rá költenem? Ha esetleg valakinek van gépje ebben az évjáratbal légyszi írja le a tapasztalait (megbízhatóság,hibák,előnyök,fogyasztás stb...) Nagyon megköszönném. üdv: Gyusza :)
az alsó csapágynak,nincs meg már a külseje,mivel szét kellett barmolnom,hogy letudjam szedni!
valami ötlet?
az amúgy lehet,hogy egy ugyan olyan évjáratú motornak,más a kormány csapágyának a mérete?
mert egy ugyanolyan cr-ből szedtük ki a az egész kormányt,befogókkal együtt!
teleszkópba teleszkópolajat!
Én speciel Agip Formula Moto Fork 5W-t használok.Nem gázosodik annyira,karbantartja a tömítéseket ,és az ára sem horror. 1 liter 2150.- magyar forint.
első telóval kapcsolatban:
van valahol a kereskedelmi forgalomban valami szelep ami légtelenítőnek jó. Mert motorosboltban 4000 HUF darabja! Tuti van valami nyomógombos egy utas szelep.
Van valakinek ilyen a telóján?
nekem van egy spray-m. A Rertech cég gyártja.Quick Off a neve.Hősokk alapján működik,és úgy szedek ki vele betört csavarokat,berohatt csapágyakat mint az állat.
ngk br9eg
a fémet kaptam bontóba( 2 ezer)
rugók(amiket kurva drágán vettem) 6900.-HUF
Ilyenre gondoltál?
pontosan ez micsoda?
én is gondolkoztam rajt h mit lehetne oda tenni de eddig semmi...
szerintem csak szimmeringezésnél szokott itt mindenki.
vagy tévedek?
mennyi időközönként kell cserélni a telóba az olajat? én még cseréltem...
nem akarok itt fárasztani mindenkit a szaktudatlanságommal!
valami ötlet?
az amúgy lehet,hogy egy ugyan olyan évjáratú motornak,más a kormány csapágyának a mérete?
mert egy ugyanolyan cr-ből szedtük ki a az egész kormányt,befogókkal együtt!
milyen tömlő szelep?
Én speciel Agip Formula Moto Fork 5W-t használok.Nem gázosodik annyira,karbantartja a tömítéseket ,és az ára sem horror. 1 liter 2150.- magyar forint.
van valahol a kereskedelmi forgalomban valami szelep ami légtelenítőnek jó. Mert motorosboltban 4000 HUF darabja! Tuti van valami nyomógombos egy utas szelep.
Van valakinek ilyen a telóján?