Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felteszek egy videót,amin hallani lehet,hogy kb mennyire pörren fel!
légyszi nézzétek meg:)
Értem.
És ez gondolom azután hogy megcsináltattad és bejárattad.
Enyém is perselyes és az ablakokat én rádiuszoltam le de megmondom őszintén az ablakok helyzetét illetően, nem tudom
hogy a helyén maradtak-e.
A hüvely felső élét nyilván lehet korrigálni (még ha nem is annyira könnyű), de mit tudtatok kezdeni az alsó-éllel?
Kemét kérdezzed,ő már tudja.
Sajnos ezt sokkal jobban nem lehet elkészíteni a hüvely anyagvastagsága miatt, és nincs akkora furatátmérő sem, hogy komolyabban hozzáférj az ablakokhoz, akár egy egyszerű reszelővel is. Finomítani lehet, 100-as nagyon körülményesen lesz. Butább, nem ennyire kihegyezett, igénytelenebb nagyobb tűréshatárokkal rendelkező motornál nem jön így ki....
Persze.
Nehezen pörrent fel a gép, egyenetlen rángatás 8ezer felett, gyenge motor, és nagy terhelésen, pörgetve detonáló csattogás a hengerből.
Erőben a 250-es motor kb. mint egy 125-ös. Ennyi.
...mert nem tud mit kezdeni a szellemi... (a "nem" kimaradt)
Nem gondolom, hogy bármi-féle értelme lenne ennek. Jól érzed magad attól, hogy rendszeresen beszólogatsz? Tényleg nem látom értelmét, hogy miért csinálod? Nekem mondod, hogy keménykedek? Szerintem egyáltalán nem. Soha semilyen "nyomdafestéketet nem nagyon tűrő" jelzővel nem illettelek még, de eztán sem foglak. Észt sem osztogatok, elmondtam már korábban is, hogy sem én, sem pedig más nem azért írogat itt általában, mert tud mit kezdeni a szellemi kapacitásával. Tőled például azt még soha nem hallottam, hogy, "figyelj ide haver, ez így nem lesz jó ezért, meg ezért..." A legtöbb hozzászólásod azonnal a hülyézéssel, meg barmolással kezdődik. Jó ez így neked? Nem hiszem, hogy szükség lenne erre azon kívül, hogy neked ez dobja fel a hangulatod.
Állítólag nem, itt ajánlották. Amúgy gépmunkákban szakinak tűnik, és állítólag sok motort (NSR, robogók stb.) hüvelyezett már, ott valszeg nem jött ez így ki, vagy ezt baszta csak el, nem tom.
Szia keme!
Megkérdezhetem hogy mik voltak a tünetek?
Visszaolvastam 1 csomót de nem találom .
Szemmel?...hááát...belenyúlsz a kimunkált ablakba, és beleakad az ujjad a "párkányba"
A ferdén futó átömlők vonalát nem követve, merőlegesen vannak az ablakok kivágva. (voltak)

Nem tom, hogy gokartozik, vagy zott, vagy mi...
nah,én is erre gondoltam. Valóban nem szerencsés! Ez volt az első hüvelyezése a szakinak?
ez szemmel is látható dolog,vagy csak műszerrel lehet kimérni?
mert ugye nekem is perselyezve lett!
a srác aki csinálta,nem véletlen egy volt gokart-versenyző?
Erre gondolok:
(a piros a hüvely, a fekete az eredeti cicasilos henger, jelen esetben pl. egy felömlővel)
nem kell ezt ellenőrizni..mindenki tudja. Kicsit hipeaktív a csákó, de tojd le a fejét...1x csak megunja!
De,vannak akiknek igen,azt arra dolgoznak
Én tettem már erre kísérletet, ő a kezdeményező. ...És ezt még ellenőrizni is lehet.
bunyóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Minden (volt) tesülethez tartozónak ilyen választékosan sikerül kifejeznie magát? Ehhez csak gratulálni tudok. Pedig ezt biztosan tudom, hogy ott nem tanítják.
Nem csináltam semmi rosszat. Kicsit kezd elegem lenni a kettőtök vitájából, valamelyikőtök lehetne olyan belátó, hogy végleg szarik a másikra.
arra gondolsz, hogy hiányztak az "ablakok" szélein a fokok?

...hogy parasztossan fejezzem ki magam...
Nagy a pofád,majomarcú,kőkemíny vagy mi?Ne ugassá te szarfejű paraszt kokec király!
Annyira már ismerhetsz, hogy nem sértődöm meg. Megjegyzés volt.
Minden ablak gyakorlatilag 2mm-t lejjebb vagy feljebb került, mivel a hüvely falába merőlegesen készültek a kivágások.
Mit mondjak, ez nem sokat segített a RÉSVEZÉRELT motoron
Ha most azon a hülye, ártalmatlan szóviccen, amit SANYÁNAK írtam, megsértődsz, akkor félreismertük egymást.