Valahogy Sokadikx elviszi a tengelyt, te odaadod neki a pénzt, ő meg a tengelyem, aztán ha kiderül, hogy nem jó neked, visszacsináljuk. Én sem vagyok szarházi, bízhatsz bennem. Mellesleg a tengely 15-nél többet ér.
Képzeljétek ma érkezett meg a hengerem, fúrták, de a powert elfelejtették megmarni, szegény dugó beleütközik, úgyhogy viszza az egész...
kicsit elkeserettem
Elvileg ha a tiéd tényleg tuti,akkor minden féle képpen kell!
Csak szeretném a te tengelyedet is az én profi emberemmel megméretni!Ha neked így is megfelel akkor mondjuk a Postához mit szólsz?És ha fasza tényleg átutalom a pénzt vagy csekken elküldöm!
Ui:
Nem vagyok szarházi ha jó küldöm a pénzt!
Ezért volt a henger kérdésem is:
Mert a profi gépműhelyes (nem motor felújítással foglalkozik!) megmérte a hüvely ovalítását,ami 53,97 és 53,99 mm. között van.
Ezért kérdezném hogy mondjuk 54,00-ra honoltatnám a hengert,akkor mi történik a nikosillal,ill. milyen mélységben van egy henger nikosilosva ? mert akkor ha ez járható így megcsináltassam-e?
Ja és persze milyen illesztésüek ezek a motorok, milyen dugattyút rendeljek erre az átmérőre?
Már felkészíttem a családot ebben a válságos helyzetben arra hogy a Pink-nél 43eft a Prox.De ezért kellene megszabadulnom a hülyeségből rendelt felújító szettől!
A főtengely kérdés azért kellene mert:
1. Lendkerék oldali csapágy megforgott a tengelyen,0,2 mm. -rel lekoptatva a csapot.
2.lendkereket az előző szaki nem lehúzóval vette le,ebből adódóan csaprész 0,06 mm. űt.
Na már most megtudják csinálni köszörüléssel,vissza kemény krómozással,méretre köszörűléssel,csak közel sem lesz olyan sose mint az új.
Ezért kérdeztem hogy úgyan az új milyen lehet,vagy talán azis űt vagy 0,04 mm-t
Nekem az is jó, ha elviszed a főtengelyt, összehasonlítod, és visszahozod, ha nem jó. Ha jó, kifizeted.
...előrebocsátom, hogy bármi furmányos trükk, avagy nem fizetés esetére tele vagyok kreatív ötletekkel, mint a térdbe és csuklóba való szögbeverés vagy a szemhéjak és körmök letépése kombinált fogóval, stb.
Mentem aludni, jóéjt