én nagy teljesítményű száraz vizes porszivónál alkalmaztam amit csak szárazra használtam mert meguntam hogy némi port kiköp amikor telített a szürője,pedig 2 volt benne,elég brutál volt a teljesítménye.a durva szürője majdnem akkora volt mint a cr légszürő.pont ráment egy ilyen sityak (anyám kórházba dolgozik),meglepődésemre baromi sok koszt port felfogott olyannyira hogy az eltömödöttségés a szivóhatáson és a gép hangján is érzékelni lehetett.az a kis hártya vékony genyó rengeteget fog!gyűrődésnél is tömíteni fog mert nincs vastagsága.kb mint a teflon szalagnál
Hali! a 250 es cdi ről van szó amiről korábban meséltél hogy kipróbálható?Az időpont bőven jó.Ahogy most áll a szénám jó ha április közepére össze szögelem a cr-t.Kaptam némi okítást futóműbeállításra is
Hali! Honda Cr-hez eladó:
-13-as első lánckerék
-45-ös hátsó acél lánckerék
-1db piros fejidom
-1pár univerzális első teleszkópvédő /matrica nincs rajta/
Használtak, de mindegyik jó állapotban van, nem törött a fogaskerekek is hibátlanok! Az egész 5000ft!
91-es CR 125-re keresek ülést és a légszűrőhöz azt a műanyag keretet, ami a szivacsot tartja. A légszűrők mennyire kompatibilisek az egyes évjáratok között?
Más: Szerintetek a 91-es CR125-re rámegy a 92-es CR125 idomszettje? Ránézésre csak a színük tér el, a formájuk ugyanaz. (nem fiatalítani akarom a gépet, de a polisport csak 92-től gyárt CR-re idomot)
Szevasz! Tévedés ne essék, nem vagyok szakértő. Aki ezt írta neked itt a fórumban, vele volt nézeteltérésem, és rendszeresen csak baszogatni jár ide. Egyébként állítólag neki van 25 éves verseny-szerelői tapasztalata, tőle kérdezd, az "endurocross" topicban megtalálod.
CRF250r 05 Oldalidomok fehér színűek eladók kedvező áron! zusammen mondjon rá vki jó árat és már viheti is!
-13-as első lánckerék
-45-ös hátsó acél lánckerék
-1db piros fejidom
-1pár univerzális első teleszkópvédő /matrica nincs rajta/
Használtak, de mindegyik jó állapotban van, nem törött a fogaskerekek is hibátlanok! Az egész 5000ft!
és mi az ára?
http://gerecsemotor.hu/
Itt érdeklődj
91-es CR 125-re keresek ülést és a légszűrőhöz azt a műanyag keretet, ami a szivacsot tartja. A légszűrők mennyire kompatibilisek az egyes évjáratok között?
Más: Szerintetek a 91-es CR125-re rámegy a 92-es CR125 idomszettje? Ránézésre csak a színük tér el, a formájuk ugyanaz. (nem fiatalítani akarom a gépet, de a polisport csak 92-től gyárt CR-re idomot)
Előre is köszi!
Most?
Majd írok
Na inkább
Feladtam a magasíót. kart, égen földön nem találok.
A CRF-el az Hundurr (Tibi)
Mert akkor remélem elvezet egyszer erre a jó kis helyre,ahol vedijáóztatok
Mikor jön a motyó?