Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha jól emlékszem 0,2mm a bevonat vastagsága,már rég volt
én nagy teljesítményű száraz vizes porszivónál alkalmaztam amit csak szárazra használtam mert meguntam hogy némi port kiköp amikor telített a szürője,pedig 2 volt benne,elég brutál volt a teljesítménye.a durva szürője majdnem akkora volt mint a cr légszürő.pont ráment egy ilyen sityak (anyám kórházba dolgozik),meglepődésemre baromi sok koszt port felfogott olyannyira hogy az eltömödöttségés a szivóhatáson és a gép hangján is érzékelni lehetett.az a kis hártya vékony genyó rengeteget fog!gyűrődésnél is tömíteni fog mert nincs vastagsága.kb mint a teflon szalagnál
Hali! a 250 es cdi ről van szó amiről korábban meséltél hogy kipróbálható?Az időpont bőven jó.Ahogy most áll a szénám jó ha április közepére össze szögelem a cr-t.Kaptam némi okítást futóműbeállításra is
Továbbá Honda Cr-hez eladó még 1db központi rugó! Ára: 5000ft
CRF légszűrő 1 db
CRF250r 05 Oldalidomok fehér színűek eladók kedvező áron! zusammen mondjon rá vki jó árat és már viheti is!
Hali! Honda Cr-hez eladó:
-13-as első lánckerék
-45-ös hátsó acél lánckerék
-1db piros fejidom
-1pár univerzális első teleszkópvédő /matrica nincs rajta/
Használtak, de mindegyik jó állapotban van, nem törött a fogaskerekek is hibátlanok! Az egész 5000ft!
...ha van elég "píízed"....
hát ez hatlmas nagy
és mi az ára?
Sziasztok!

91-es CR 125-re keresek ülést és a légszűrőhöz azt a műanyag keretet, ami a szivacsot tartja. A légszűrők mennyire kompatibilisek az egyes évjáratok között?

Más: Szerintetek a 91-es CR125-re rámegy a 92-es CR125 idomszettje? Ránézésre csak a színük tér el, a formájuk ugyanaz. (nem fiatalítani akarom a gépet, de a polisport csak 92-től gyárt CR-re idomot)

Előre is köszi!
na akkor szóljatok mert én is mennék
...ja, és persze hozzáteszem, hogy roppant segítőkész!
Szevasz! Tévedés ne essék, nem vagyok szakértő. Aki ezt írta neked itt a fórumban, vele volt nézeteltérésem, és rendszeresen csak baszogatni jár ide. Egyébként állítólag neki van 25 éves verseny-szerelői tapasztalata, tőle kérdezd, az "endurocross" topicban megtalálod.
Ok!
Most?
Majd írok
Na inkább
Ha bármikor mehetnéked van írj és ha jó mehetünk.
Ezt én sajnos csak akkor tudom,ha indulok.De mostanában sajna nagyon ritkán sikerül felülni
Mikor akartok errefelé jönni?
Sajnos nem eléggé. De majd csak odatalálunk...
juhéjjjjj. úgy is elsősorban a magasítóra van szükségem.
Szia!

Feladtam a magasíót. kart, égen földön nem találok.
aha, ha ismerős vagy errefelé akkor a 3-as akna tetején van
Sokadikx!
A CRF-el az Hundurr (Tibi)
Mert akkor remélem elvezet egyszer erre a jó kis helyre,ahol vedijáóztatok
Helló

Mikor jön a motyó?