Hm. Jelenleg ugye 7mm körülre van lapítva, azt egy kovácsgép 2 óra alatt püfölte ilyenre. Szerintem további 2mm az nagyjából további egy óra kovácsolás. Inkább köszörüljük, kár lenne tönkretenni azt a tonnás öntöttvas gépet....
he, he, ha kész lesz aliens-eket lehet vele öldökölni.
én 5mm re lekovácsolnám tudod ha már lúd legyen kövér aztán köszörü, a sikköszörü isten királya rá nállunk csak nyárra lesz kész a köszörü. ( honolják meg mittom én mit csinálnak vele pedig szerintem jó volt de állitólag elfáradt )
és még edzve sincs...egyébként ilyen alapanyagú késeket szeretnénk csinálni, meg még pár trükkös cuccot, egyelőre úgy néz ki, hogy ha ebből siekrül egy tőrt készíteni, az örök élet, akkor is, ha valaki betont vés vele.
kapd szét és látni fogod, aminek hangja van azt látni , vagy ha nem is akkor is rá lehet jönni.
a hézagolo lemez akkor is necces a váltóban is sok minden történik terhelésre, ott is vannak türések, és a sima váltás miatt igen nagyok, de ha a csapágyak rendbe vannak akkor nemigen lehet más.
gondolom ha szét volt huzva akkor minden csapágyat cseréltél, bár ha az lenne akkor mindig zajongana.
akármi más ( fogaskerék kivezetés pl. ) minden fokozatban csinálná, hisz terhelés mindig éri.
Kopásállóság végett,vagy csak egyszerűen gyenge korrúzióvédelem?
sík felületet nem hónolunk.
he, he, ha kész lesz aliens-eket lehet vele öldökölni.
én 5mm re lekovácsolnám tudod ha már lúd legyen kövér aztán köszörü, a sikköszörü isten királya rá nállunk csak nyárra lesz kész a köszörü. ( honolják meg mittom én mit csinálnak vele pedig szerintem jó volt de állitólag elfáradt )
én meg azt hittem valami ultrabrutál motoralkatrész!
a hézagolo lemez akkor is necces a váltóban is sok minden történik terhelésre, ott is vannak türések, és a sima váltás miatt igen nagyok, de ha a csapágyak rendbe vannak akkor nemigen lehet más.
gondolom ha szét volt huzva akkor minden csapágyat cseréltél, bár ha az lenne akkor mindig zajongana.
akármi más ( fogaskerék kivezetés pl. ) minden fokozatban csinálná, hisz terhelés mindig éri.
Mennyiért szerezted az első szárakat?
sikköszörü
eddig átmérös volt ezértz kellet marni és baszott vastag.
szép a géped én most tettem bele az olyan elsö futomüvet mint a tied , nem tudod mennyi olaj kell az elsötellóba ?
de csináltam képet szakrajzot, minden rákot csak még tré voltam levenni a gépröl.
Ha kellek szólj!
Köszike lehet, hogy majd élek a lehetőséggel.
ha valamiben segithetek szólj.
szép munka, söt ,nem is munka, inkább szórakozás.
olyan bensöséges kapcsolatom lett a motorommal hogy beszélek is hozzá
Látom nemsokára kész leszel. Ne irigykedj te nemsokára kész leszel én meg előtte állok.. azt még nem tudom, hogy mennyivel
szerintem......
jobb ötlet nincs