Szerintem jó az elképzelés, amúgy meg teljesen egyetértek Matlé véleményével. Mondhat mindenki amit akar, majd használat közben kiderül. Szerintem érdemes lesz azért majd sűrűn figyelgetned, hogy mennyire kopik. Mivel csavarodni nem fog tudni (ellenben a hal-szem kialakítással), lehet hogy a bronzpersely széleit kikezdi majd (de nem biztos) hamarabb. Viszont gondolom nem túl drága esztergáltatni másikat. Én speciel abszolút híve vagyok az alternatív megoldásoknak, főleg akkor, ha még jónak is tűnnek!
3000 píz volt az esztergályos meló meg 60 a 2 db O gyűrű. Lehetett volna venni széria csapágyat is oda csak kellett volna még esztergáltatni hozzá egy gyűrűt és porvédelem sem lett volna benne, úgyhogy maradtam ez mellett. Különösen nem izgatom magam az miatt ha azt mondják oda gyári kellett volna. Azért raktam fel ha valaki lát benne fantáziát akkor használja. Nekem bizti jó lesz egy darabig.
helyesírási hibák itt nem léteznek,max ha magyar érettségin lennénk.nekem nagyon tetszik a kivitelezés.ha jól sejtem nem lehetett több pár ezer ft nál.nyílván majd sokan áradozak hogy nem szabad oda csak gyárit tenni meg stb. de oda se figyelj!
így viszont nincs ötletem.max az akciókat érdemes figyelni.
megéri használt sisakot venni?a mai műanyagokra mondanék mindent csak azt nem hogy időt álló
Hali! A megoldás szimpatikusnak tűnik, de a képet lehet nagyítani és nagyban kissé durvának látszanak a forgácsolt felületek. Nem tudom a valóságban is így van-e? Mert ha igen, az nem annyira okés szerintem! Az elképzelés azonban teljesen rendben van.
Sikeresen túl vagyok a himba mizérián. Csináltattam a "halszemcsapágy" helyére bronzból siklócsapágyat, plusz kapott egy egy "O" gyűrűt porvédelem gyanánt, és a csapágy belseje fel lett egy kicsit gödrözve, hogy a zsírnak is legyen hely.
Igen Matyi, én is így gondolom, persze hogy tömíteni fog! Azért mert nem rég óta van CR Hondám, motort már azért láttam korábban is, meg elképzelésem is van elég sok mindenről. ...csak hát, ismered a helyzetet, és már én sem csodálkozom, meg nem is bosszantom magam. Aki buta, az is marad!
"A távolságot mint üveggolyót megkapod" Úgyhogy csak egy üveggolyónyira lakunk egymástól
megéri használt sisakot venni?a mai műanyagokra mondanék mindent csak azt nem hogy időt álló
www.rosszlanyok.hu -n
www.kimaradas.hu -n
ugyis néha uncsi van a munkahelyeden