Az biztosan megnyugtató megoldás lesz, kísérletezési procedúra és megannyi ideg és feleslegesen kidobott pénz nélkül. Egyébként Magyarországon NEM TUDNAK normális motorgenerált csinálni. Tisztelet a kivételnek. A végeredmény az apró részletekben rejlik.....
...amúgy most nézem, jó srác vagy. Tudod, hogy milyen felhőtlen a viszonyunk a motocross-versenyzővel, erre még locsolgatod is a tüzet egy kis olajjal a másik topicban. ...mit mondjak? Ez tőled nem esett azért annyira jól.
Akkor ezért küldtél SMS-t, hogy alaktrészt keresel. Sajnos egyenlőre nincs kilátásban ilyen motyó, eléggé kúrens cikk. Bocs hogy nem írtam vissza, de fullra el vagyok havazva.
Holnap kikapom a légszűrőházat és az oldalsó levegő-beölő nyílásokat befedem, hogy ne kelljen állandóan betömködni se normál üzemmódban se mosáskor. Így fog járni a ház alsó (üledékleeresztő) nyílása is. Ma szereztem üvegszálat (sima paplant, meg négyzethálósat is), valamint múgyantát a hozzá való edzővel. Úgy hogy a hét végén próba. Nagy a nyitott felület az ülés alatt is, nem hiszem, hogy gond lenne a levegőellátás. Ha kész, majd teszek képet.
Aztán majd ha egyszer beszarik a konténerszállító hajóm ,akkor majd én zargatlak.
Köszi a jószándékot is
(92-93?)
legközelebb szólj ha valamit esztergálni / marni kell.....megoldjuk barátiba!
A kiskőrösi srác elbaszta a vezérlést a rosszul kimunkált hüvellyel.
bár semmi elérhetőség az adatlapodon!
de van egy Nolan sisakom ha érdekel szólj Te!