Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor szóljál, ha kérdezlek, meg ha sikerül egyszer helyesen is írnod.
Rosszat nem írtál, csak magasra dobtad a labdát. Mindegy, nem érdekes.
Píííííííííísz van arctalan
Az biztosan megnyugtató megoldás lesz, kísérletezési procedúra és megannyi ideg és feleslegesen kidobott pénz nélkül. Egyébként Magyarországon NEM TUDNAK normális motorgenerált csinálni. Tisztelet a kivételnek. A végeredmény az apró részletekben rejlik.....
Mire gondolsz? Nem írtam semmi rosszat, valamit félreértesz.
de ezen is 2 luk van,ez enyémen meg 3 van
Nem. Az két, közel egyforma lyukú. Mint Sokadikx 250-esén vala.
...amúgy most nézem, jó srác vagy. Tudod, hogy milyen felhőtlen a viszonyunk a motocross-versenyzővel, erre még locsolgatod is a tüzet egy kis olajjal a másik topicban. ...mit mondjak? Ez tőled nem esett azért annyira jól.
mit nyaggatni? szólj nyugodtan.
Aztán majd ha egyszer beszarik a konténerszállító hajóm ,akkor majd én zargatlak.
olyan a hütőidom mint a 91esnek,nem?
Semmi gáz, amerikában találtam egy gyári nicasilos újat, 80ezer, 28 a posta (okosan, VÁM és ÁFA és egyéb 3betűs nélkül)

Köszi a jószándékot is
valahol úton D.újváros és Pécs között. Sajna későn ment a kocsink...
Igen. Pont ahogy 45-46 lovas lesz a HGS-től...

(92-93?)
Akkor ezért küldtél SMS-t, hogy alaktrészt keresel. Sajnos egyenlőre nincs kilátásban ilyen motyó, eléggé kúrens cikk. Bocs hogy nem írtam vissza, de fullra el vagyok havazva.
Nem, félreértettél, egy másik szerelő hozta helyre a hüvelyt, amennyire tudta, azzal beszéltem. A kiskőrösi nem tudja, hogy mit tett...
Hát ennyi volt Nem akarnálak csip-csup dolgokkal zargatni, nehogy ráunj a segítségnyújtásra. És köszönöm a lehetőséget.
Csávesz! Cuccos megvan?
Okés, csak mondtad, hogy beszéltél vele, és hogy azt mondta, hogy próbál vele kezdeni valamit. Erre gondoltam.
3000 a forgácsolás?

legközelebb szólj ha valamit esztergálni / marni kell.....megoldjuk barátiba!
még nem tudom, mire hazaérek, sötét van...szombaton tudom csak kipróbálni.
A kiskőrösi srác elbaszta a vezérlést a rosszul kimunkált hüvellyel.
jah...hello mindenkinek!
én szóltam!
bár semmi elérhetőség az adatlapodon!
de van egy Nolan sisakom ha érdekel szólj Te!
Milyen lett a mocid? Van határozottan érzékelhető változás? A kiskőrösi fickó is tudott csinálni valamit a hüvellyel?
Holnap kikapom a légszűrőházat és az oldalsó levegő-beölő nyílásokat befedem, hogy ne kelljen állandóan betömködni se normál üzemmódban se mosáskor. Így fog járni a ház alsó (üledékleeresztő) nyílása is. Ma szereztem üvegszálat (sima paplant, meg négyzethálósat is), valamint múgyantát a hozzá való edzővel. Úgy hogy a hét végén próba. Nagy a nyitott felület az ülés alatt is, nem hiszem, hogy gond lenne a levegőellátás. Ha kész, majd teszek képet.