Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, még nem indítottam be a motort szóval nem tudom hogy ugyanolyan lett-e mint volt, de nem olyan nehéz szétszedni, csak a rezót kell levenni hozzá.
Holnap vagy holnapután összerakok mindent, akkor kérdezz rá.
Sziasztok!
Szeretnék véleményt kérni erről a vasró: http://www.hasznaltauto.hu/2775850_honda_cr_1993

szer
intem nem a legjobb, a színe is furcs évjárat nem tudom stimmel-e
egy haver nézegette, gondoltam ti jobban értettek hozzá, így belinkeltem
kössz
Sziasztok!
Egy Honda robbantott rajzos oldalt tud valaki gyorsba...soha nem találom....
Én raktam bele plusz egy rugót,így jobb lett,de még mindíg megugrik.
Reszelve tökéletessé lehet tenni? Vagy úgyse lesz 100-as?
Bandit! Nehéz szétszedni így a powert megtakarítani? Kell valamire odafigyelni,szóval el tudom így állítani?
nem, informatikus... Csak mindig olajos a kezem és zavart, ezért beőtöztem...
a henger az jó úgy?
te egyébként orvos vagy? csak a zsümi kesztyű miatt kérdezem
Hello! Én az enyémhez egy sima SKF csapágyboltban vettem Ott szoktak ilyet is adni.
az első kerék szimmeringéről lenne szó,ezt elfelejtettem hozzátenni!
sziasztok!
ma voltam germalexbe,és egy szimmeringet nem tudtak adni..
szerintetek ezt hol kapnám meg?
Hello ! Ha tud valaki 1986-os gyártányú Honda cr 250-hez 2 hátsó oldalidomot az lécci szóljon Msn címem:smeiser1@hotmail.com
Ja, befényképeztem a kipuff nyíláson, hogy meg tudjam mutatni a hengert... Szerintetek ez jó még?
Hello Urak!
Tegnap motort szereltem...
Gyújtáskábel, gyertyapipa, gyertya csere, power szétszed (henger levétel nélkül), összerak + meghegesztették a rezómat is.
Alakul...
A power nagyon lágyan mozgatható, rakok fel képet milyen tiszta leett
Hello Csirk!
gyémántreszelővel esetleg. A tűreszelő lecsúszik az anyagról annyira üvegkemény!

de ha elküldöd megcsinálom. Vagy küldök neked kölcsönbe gyémántreszelőt. Viszont ha szétszeded leméretezhetnéd nekem a 91es Crét. Kimondottan a tengely érdekelne,meg az,hogy hány fog van a kilincsműn.
Hali! Zoli a berúgó mehanyik kezd meg ugrani a gépen tudok valamit finomítani rajta türeszelővel? szerinted mint szakipari zseni
Robgo !
Ráérsz Csütörtökön is elvinni a bakot, mert változott a terv !
Csak Csütörtökön megy a sofőrunk a Dunaferrhez.

Köszi
az előbbieken és a dunavizen kivül, még tudom ajánlani a motult és az igolt is . de most én repsolt használok.
ippon, motorex, repsol, castrol power racing1
Tudtok mondani valami jó 2T keverékolajat, amire érdemes beruházni?
hát tényleg nem birta a mellig érő vizet...
szép kis hadművelet volt, jól bemutatkoztál a fürdőzőknek, meg annak a kislyánynak
de legalább kiderült, hogy gumimatracnak is jól funkcionál a cr
Fent van a kedvenc képed
Elvileg lehet állitani a powert, a karbit meg egyszerű csak nem mindegy hova. Ezért kell vele játszani. Powert talán a hétvége fele állitok, de nem biztos, mert most el sem indul a motor.
azért látszik hogy a papucsomat kicsit kidörzsölte a váltókar.