persze peti!
te nem takarítod ki 3 motorozás után sem! remélem 7végén már nyerítettjük a gépsárkányokat likócson! körmi majd megint megmutatja, hogy kell álló helyzetben hanyattesni!
nekem a nagy sáros időben sem volt vészes a helyzet,
biztos ment be,de csak 1-2 szemet láttam!
ti is befujjátok egy kicsit azt a köztes gumit?
én szoktam oda is nyomni,ha esetleg átmegy a szűrőn,akkor az legalább megfogja!
Figyu már! A légszűrőház két oldalán hátul, közel a segédváz ferdén felfelé haladó csövénél van 2 nyílás (mint ha kopoltyú lenne). A normál légszűrőt a helyére teszed, majd 2, vagy 3- soron hajtogatott légszűrőszivacsot (de nyugodtan tegyél oda akármit) tőmtem oda belülről. Nem bonyolult ez. Nyugodtan tömd el a nyílást valamivel, mert ott rengeteg por jut be, elég ha az ülés felett tud szívni (van ott hely elég).
Hi! Az enyémben a légszűrő alapból nem 2 rétegű, hanem csak 1. A kopoltyúkat belülről szintén légszűrőszivaccsal tömtem el (dupla, vagy tripla vastagságúra hajtva)
arra gondolok,hogy a külseje kissé durvább szivacs,belseje pedig finomabb féle
mivel dugóztátok le a nyílásokat a légszűrőházon?
kíváncsi lennék én is a fejleményekre!
ma majdnem eljutottam kerékcsapágyat venni a germalexbe,csak egy autós hirtelen fékezésére sikerült belerongyolnom a seggébe..
motor(runner)darabokra tört,én 1-2 horzsolással megúsztam
nachi mellett döntöttem,ezelőtt is az volt benn
szóval majd holnap jutok el a csapágyaimért
Szerintem motoros-boltokban érdeklődj. Kecskeméti vagyok, itt vettem helyben egy kis semmitmondó, nem is jól bejáratott üzletben. Ott mindig van. Máshol még nem is láttam.
Heló! Fasza lett! Kíváncsi leszek beválik-e. Ha ezt mindet megcsinálod akkor szerintem tuti jó lesz.
Egyébként nekem is ugyanilyen légszűrőm van, és én is csak az ülés alól engedem, hogy levegőt szívjon, (minden más leragasztva) +Putoline légszűrőolaj +Castrol légszűrőspray. Igaz csak 2-3 motorozás után takarítom ki általában, de nekem is szokott lenni benne néha por, bár nagyon minimális.
Ja és egy kérdés: Hol lehet ilyen táblás légszűrőszivacsot venni?
Igaz még hiányolja a fekete első hátsó sárvédőt rajtszámtartókat az új rezót piros renthal fogaskereket meg az EK láncot és az új gumit csak píz hiányvan
Hali! Palma tex- szel! Tökéletes mindenféle szivacs meg bőr ragasztásához! (Csak be kell tartani a dobozon levő használati utasítást.) Inkább szétszakadna máshol, de a ragasztás nem engedi el!
Halihó Kérnék egy kis segítséget!
Honda cr 250 2003-as motorról lenne szó! Felújítás utáni állapot! Új nicasilos henger új dugó főtengelycsapágyak szimeringek...
motor összerak pöccre indul járattam
mentem vele egy kicsit
aztán halgatom milyen szép hangja van picit elkezdem pörgetni a motort és erre meg valami csörgő hangot hallok
Alapjáraton semmi szép hangja van kuplung behúz sebességbe rak aztán úgy pörgettem na akkor megint semmi!
Csak üres járaton és akkor is csak nagyobb fordulaton! Kérdésem az volna hogy mi ez? Valakivel volt már ilyen? Gondolkoztunk mi lehet a berugókar kicsit laza szal a rugón még lehetne feszíteni csak potyára nem akarom szétbontani megint!
Frissen mosott és olajozott légszűrővel kezdtem a napot, de este csúnya dolgok voltak benne, Keme is belenyúlt, tanusithatja, hogy nem gyári érték, ami benne volt
Addigra tuti összeáll a rizskályha
Csak legyen jó idő...
te nem takarítod ki 3 motorozás után sem! remélem 7végén már nyerítettjük a gépsárkányokat likócson! körmi majd megint megmutatja, hogy kell álló helyzetben hanyattesni!
biztos ment be,de csak 1-2 szemet láttam!
ti is befujjátok egy kicsit azt a köztes gumit?
én szoktam oda is nyomni,ha esetleg átmegy a szűrőn,akkor az legalább megfogja!
az alulsót is bedugaszoltad?
mert semmi képzelőerőm...
mivel dugóztátok le a nyílásokat a légszűrőházon?
kíváncsi lennék én is a fejleményekre!
ma majdnem eljutottam kerékcsapágyat venni a germalexbe,csak egy autós hirtelen fékezésére sikerült belerongyolnom a seggébe..
motor(runner)darabokra tört,én 1-2 horzsolással megúsztam
nachi mellett döntöttem,ezelőtt is az volt benn
szóval majd holnap jutok el a csapágyaimért
Egyébként nekem is ugyanilyen légszűrőm van, és én is csak az ülés alól engedem, hogy levegőt szívjon, (minden más leragasztva) +Putoline légszűrőolaj +Castrol légszűrőspray. Igaz csak 2-3 motorozás után takarítom ki általában, de nekem is szokott lenni benne néha por, bár nagyon minimális.
Ja és egy kérdés: Hol lehet ilyen táblás légszűrőszivacsot venni?
Honda cr 250 2003-as motorról lenne szó! Felújítás utáni állapot! Új nicasilos henger új dugó főtengelycsapágyak szimeringek...
motor összerak pöccre indul járattam
mentem vele egy kicsit
aztán halgatom milyen szép hangja van picit elkezdem pörgetni a motort és erre meg valami csörgő hangot hallok
Alapjáraton semmi szép hangja van kuplung behúz sebességbe rak aztán úgy pörgettem na akkor megint semmi!
Csak üres járaton és akkor is csak nagyobb fordulaton! Kérdésem az volna hogy mi ez? Valakivel volt már ilyen? Gondolkoztunk mi lehet a berugókar kicsit laza szal a rugón még lehetne feszíteni csak potyára nem akarom szétbontani megint!