Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindegy az, hogy mikor volt. Én is láttam ilyen műveletet anno Budafok-Hároson a honvédség központi műszaki raktárában volt egy műhely, ahol hidraulikus munkahengereket újítottak fel ezzel a technológiával. ...de egyéb közöm nem volt a hónoláshoz.
nekem hátul 2 van! De két különböző.Az egyik egysoros a másik kétsoros....
az már nagyon rég volt....még kezdő koromban hónoltam főfékhengereket a Rábának...
a hely az királyság!
...most már ezt is tudom! ...mondtam én az előbb is, hogy ebben te vagy a "szakipari"!
Ok.Nem gond nézünk másikat!A hely az jó lenne?
Biztos normális, nekem is annyi van.
az necces....nem nagyon tudok tervezni 13 óra elött,mert idióta főnökeimre ki tudja mikor jön rá az értekezés.....
ja...és,hogy fejlesszem tudásod...bronzba,esetleg műgyantába ágyazott ipari gyémántszemcsék vannak a honolófejbe fogva.Mérettől függően 4-8-12 darab.
Van egy járat ami 9.25-kor van Pécs buszpályaudvaron.Az jó lenne neked?Vagy más időpont?
pontosan ahogy mondod! A hónolás "elsímítja a forgácsolási "árkokat"! Egyrészt pontosabb méretezést tesz lehetővé, másrészt felületi érdességet javít,és nem utolsó sorban lehet vele "X"-elni a hengerfalra!
tuti!
nézünk valami járatot és egyeztetünk!..és kössz
értem,semmi gond!
az normális,hogy nekem hátul 3 csapágy van?
Ne haragudj, de ezt nem tudom megmondani, Matlét kellene kérdezned, ő a rendszeres vásárló (én a kerékcsapágyaimat SKF-éknél vettem itt Kecskeméten, de akkor még nem ismertem ezt a lehetőséget).
Szia Zoli!Olvass vissza,jó lesz így?
Nachi,koyo,timken baromi jó. SKF elmegy, FAG felejtős....esetleg jó ha nem forgós,pl,kormánycsapágy.
Tesókám! Persze, beszélj a Zolival, jó 5let a busz, de a menetidő miatt szerintem valami buszpályaudvart kéne megbeszélni, mert a sofőr ott tudja hagyni, ha muszáj. ...Persze az érkezési idő gondolom +/- 10 perc körül stimmel, ha menet közben nincs gáz.
árban kb mennyi lesz?
3 db hátsó csapágy+2 szimm
első 2csapágy +2szimm?
Halihó!
A Nachi-ra én is erősen esküszöm.
jó estét,jó szurkolást!
Matlé esküszik a Nachi-ra, én elhiszem neki, sokat szerel, van tapasztalata. Ott fogsz is kapni, ahol mondod.
Kimentem a garázsba és megnéztem. Az előbb rosszul írtam. A lészűrő és a légszűrőolaj is "Moto-Air" nevű, és minkettő holland gyártmányú.
kerék csapágyból milyet vegyek?
kb mennyibe fog fájni?
germalexbe megyek ha minden jól megy