Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez elszomorító
Wiseco vállalná de csak ha a dugót is tőle veszem ami kissé sok (160€)+ honolási munkadíj 6E!
B. Attila is meghonolná de azért ő mégse egy "szakműhely"...
06204300801
Én már nem merek ajánlani semmire senkit.
SEGÍTSÉGET kérnék. Meddig volt a CR500 hátul dobfékes és mikortól volt vízhűtéses?
Hali! Nem tudnál ajánlani egy jó szakműhelyt ahol meghónolnák a hengerem? mindegy ha Pest környék is ha megoldható hogy postán elküldjem nekik! ÜDV
Szia Gergő, le kéne síkolni mindkét oldalt, maga a "vas" 5mm vastag legyen... megoldható?
Attól tartok, hogy reszelővel nem tudom síkbahozni.
"O"- gyűrűt szoktak talán oda rakni, lehet kapni hőálló típust is (kb 200 C-ig bírja azt hiszem). Én simával próbáltam, valaki azt mondta az is bírja, persze nekem kiégett. Utána ezt próbáltam, ezzel jó lett, nekem bírja (járműalkatrész üzletben vettem 1200-1300 Ft- körül volt, nem kell belőle sok).
Szevasztok,

Üdv a csapatnak, nah visszatértem.
mindjárt kész a hondám, mindent kicseréltem rajta, és felujitottam.
már csak a motorja van hátra.
sokadik x köszi a szervizkönyvet.
kennex nek a tippeket lengökarhoz, meg mindenhez.
kemének mindent....... ( remélem jó lett a marás neked )
ha teljesen megvan megmutatom , és majd találkozunk bugyin.

üdv.
gergö
üdv CR banda......háccsó sárvédő nincs véletlenül valakinek ittend 99 céerre kéne vagy kettő szine mindegy LFP-ben vaok általában...kösz
Sziasztok!
a rezóhoz(hengerfelőli rész) hol tudok venni tömítést, valami karikára gondolok..
Az enyém kék,2,5 liter benyával járok vele...
Legalább spórolok az új cr dugóra
Milyen színű?Sztem ezüst-be a legjobb,nem egy széppé teszi az elöl dobfék,de azért elég jó,elnyűhetetlen ,bár kapja is szegény!
A lead-del? Mindennap megyek vele,avval járok melózni,anyámékhoz meg mindenhova! Imádom!
már megtettem..meg a csúszófelületeket is!

nem tettél rá Kennex matricát vazze!...így nem az igazi
Hali! A csapágyat kicsit megzsírozhatod a bakon, én csak azért nem tettem, hogy a szállítás során ne legyen maszatos semmi.
az lesz...
Hello, LEAD-el mész állandóan mi?:)
Hali! Tényleg örülök! Őszintén!
Hello mindenki!
Kennex : nálam a bak! Hát barátom, ez szép munka! Lassan ráállhatsz a sorozat gyártásra! A magasság is pont tuti, és fasza könnyen működik! Mechanikailag is 5ös! Kösz !

Robgo : köszi a logisztikai feladatokat ...ezentúl csak "szállítónak" hívlak!
nézz szét, hívd fel a mesterszállási csapatot nekik lehet van ijen cucc.
nekem csak az a 3 szög alaku himbám van. Azt használtam egy kicsit az enyémben de csak hiánypótlásként volt jó, addíg míg nem csináltam meg az eredetit.
a 4-es akkor nem lenne jó?
nemtom... de ezt lehet kidobni...