Sziasztok! Megvolt a mai motorozás is, persze megint vannak gondjaim, kérdéseim. Kimentünk a tesómmal (neki 96-os yz 250), nekem cr250 (96), 1 jó órányit kínáltuk a gépeket, majd jött az első gond. Egy emelkedőről lefelé elkezdett fulladozni a mocim, majd megállt. Rugdosás, semmi...
Jött az ötlet hogy cseréljük ki a gyertyákat (neki is BE8EG), azután az én motorom már szépen muzsikált, az övé be sem indult. Na, gondoltam a gyertya a rossz, elindultam egy másikért haza. Pár kilométer után (téptem neki rendesen), elkezdett fulladozni majd megállt a cr megint. Aztán 3 gyertyával (haverok hoztak) összevissza cserélgettük a motorokban, de mindkettő üzemképtelenné vált.
Szikra van, néha pöfögtek kicsit, majd leálltak. Mi lehet az oka?
Túl olajos keveréket csinálhattam? (elvileg 1:30 , motul 800)
Más fajta gyertya kell a 2 motorba? (mindkettő be8eg, de lehet hogy mégis valamiképp különböző)
Ötletek, tippek?
Kicsit sok a bizonytalanság ebben a motorozgatásban, pedig már 2 alkalommal semmi gondom nem volt, és nem cseréltem azóta csak légszűrőt.
Asszem az alapjárati fúvókával lesznek gondok első körben. Most 52es van benne és az 500asba 58asnál kisebb nincs meg kellene próbálnom egy 60asal (még jó hogy péntek du. jut eszembe az ilyen).
Jött az ötlet hogy cseréljük ki a gyertyákat (neki is BE8EG), azután az én motorom már szépen muzsikált, az övé be sem indult. Na, gondoltam a gyertya a rossz, elindultam egy másikért haza. Pár kilométer után (téptem neki rendesen), elkezdett fulladozni majd megállt a cr megint. Aztán 3 gyertyával (haverok hoztak) összevissza cserélgettük a motorokban, de mindkettő üzemképtelenné vált.
Szikra van, néha pöfögtek kicsit, majd leálltak. Mi lehet az oka?
Túl olajos keveréket csinálhattam? (elvileg 1:30 , motul 800)
Más fajta gyertya kell a 2 motorba? (mindkettő be8eg, de lehet hogy mégis valamiképp különböző)
Ötletek, tippek?
Kicsit sok a bizonytalanság ebben a motorozgatásban, pedig már 2 alkalommal semmi gondom nem volt, és nem cseréltem azóta csak légszűrőt.
De a karbiba be sem néztem,mert azt sem tudtam mit keressek.
mivel Quados topicot nem találtam ezért ,hátha valaki tud itt segíteni.
Lányomnak van egy nevenincs kinaí 110cm3 quadja.Elképzelhető az,hogy valahol fojtva lenne? És ha igem akkor hol érdemes keresnem?
Boldog Pénteket mindenkinek!
De szerintem a lakóhelyeden, vagy annak a környékén keress fel egy-két lakatosműhelyt, biztosan fognak tudni segíteni!