ja, valami rémlett hogy volt erről szó, még írtam is hogy írtam rá hogy szeretem ha ránt amikor nyit. :-))
Amúgy tegnap az új légszűrővel rendesen jött kerékre aszfalton 3-4-ben...
Minden 250-es ilyen vagy csak az enyém elmebeteg?
Hello
Első lépésnek a féktisztítót ajánlom.
Aztán van egy hely ahonnan letöltheted a service manualt, amit keme megvett, matlé apukája beszkennelte és energee feltöltötte én meg ajánlom http://files.filefront.com/Hon...
Sokadikx is épp a múltkor mesélte, hogy kitakarította teljesen a powert a sajátján. Biztosan szivesen segít. Segítenék én is, ha tudnék, de még én sem csináltam ilyet soha (az enyémben nincs).
Hello Urak!
Megvan a tegnapi rejtélyes motormegállásom oka. A gyertyakábel meg van törve, kb a 10%-a maradt az anyagnak a törésnél.
Van viszont más.
Leszedtem a power mozgató mechanika burkolatát, hát ami alatta van az förtelmes. Mintha kátrányos lenne.
Próbáltam kézzel mozgatni, de szorul.
Szét kellene szedni teljesen de nem tudom hogyan kezdejek hozzá.
Van valakinek hozzá valami rajz, robbantott ábra?
Vmi kis rudat kihúztam, kb 6 cm hosszú, azt se tudom mi az. Illetve kell-e ott állítani vmit vagy csak egyféleképp lehet szétszedni/összerakni?
Bocs h mindig kérdezek, nagyon van még mit tanulnom.
Ha azt mondjátok hogy ahhoz ne kezdjek nulla tapasztalattal, akkor azt is elfogadom.
Miközben a saját gyújtásomat építgetem, megtudtam, hogy az 1 tekercses változat teljesen más elven működik úgy ,hogy semmiképen nem lett volna neked jó az a 93mas gyújtás.
1:20 használtam,járattam egy motorozás alkalmával,2.-ra kentem neki.szakmühelyben hónolták a hengert,ők mérték meg,úgy rendeltek dugót,mi raktuk bele.Nem szorult egyáltalán,inkább szerintem lötyögött.De a legnagyobb bejom hogy nem jött füst a kipuffon még ilyen keverési aránynál se.
Amúgy tegnap az új légszűrővel rendesen jött kerékre aszfalton 3-4-ben...
Minden 250-es ilyen vagy csak az enyém elmebeteg?
Hengerfejet, hengert ugye nem kell levenni ahhoz hogy redberakjam?
Gyújtás probléma
Első lépésnek a féktisztítót ajánlom.
Aztán van egy hely ahonnan letöltheted a service manualt, amit keme megvett, matlé apukája beszkennelte és energee feltöltötte én meg ajánlom
http://files.filefront.com/Hon...
Megvan a tegnapi rejtélyes motormegállásom oka. A gyertyakábel meg van törve, kb a 10%-a maradt az anyagnak a törésnél.
Van viszont más.
Leszedtem a power mozgató mechanika burkolatát, hát ami alatta van az förtelmes. Mintha kátrányos lenne.
Próbáltam kézzel mozgatni, de szorul.
Szét kellene szedni teljesen de nem tudom hogyan kezdejek hozzá.
Van valakinek hozzá valami rajz, robbantott ábra?
Vmi kis rudat kihúztam, kb 6 cm hosszú, azt se tudom mi az. Illetve kell-e ott állítani vmit vagy csak egyféleképp lehet szétszedni/összerakni?
Bocs h mindig kérdezek, nagyon van még mit tanulnom.
Ha azt mondjátok hogy ahhoz ne kezdjek nulla tapasztalattal, akkor azt is elfogadom.