Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húú ez tök jó! Csak annyi hogy megfúrtad és beletekertél egy ilyen gombot? Néha kell bele 1 kis zsír aztán kész?
Amikor éppen nem zsírzod, akkor visszazárod valami kupakkal?
köszönök minden segítséget!
sokat segítettél és ha valamit nem tudok akkor lesz hol kérdeznem
hello
Hello Redbul,
http://www.yamahaoftroy.com/fi...
itt nézelődhetsz
Itt egy kép a himba zsírzóról
Hali mindenkinek megtudnánekem valaki mondani honnantudok robbantott ábrát letölteni ? ? ? ? ?
Köszönöm előre is
Szívesen itt bárkit kérdezhetsz aki tud szívesen segít.
Én 260 ért vettem az enyémet a télen. Kisebb bajai voltak. Szerintem jobban jársz ha veszel egy régebbi darabot, mondjuk 95-96 környékit és a különbözetet arra szánod hogy felújítsd, vagy ami rossz rajta azt megcsináld. Ha biztos akarsz lenni az évjáratban akkor nézelődj itt:
http://www.motorera.com/honda/...
A hirdetésekben álltalában 2-5 évet fiatalítanak a motorok korán
Zsírzógombot hogyan raksz bele? Az mi?
nos lehet hogy ugy tünik hogy csak ugy eltaláltam hogy veszek egyet mert ugy tele vagyok pénzel de nem igy van hanem most gyült össze annyi hogy birjak venni egy ilyet. mert idáig egy aprilia 125 etx-em volt ami hát valjuk be nem egy vadállat gép.
köszi a segitséget!
Igen, 91-es évjáratút használok, de ha rákattintasz bárki nevére megláthatod az adatlapján, hogy mije van.
Az hogy jó e valami az nem az évjárattól függ, hanem attól hogy mennyire hajtották szét és mennyire viselték gondját és mennyi időt töltött nem hozzáértő szerelő, gazdi kezei között.
neked honda cr 250-ed van?
a 2005-ös évjárat az jó?
mert most akarok venni motort és mostmár biztos hogy 250 2T-ét veszek mert lemondtam a 4t-röl most hogy elolvastam amit belinkeltél és borzalmas hogy mennyit kell rájuk költeni.
Sziasztok! Csirkés ébredj! 7 ágra süt a nap, menjünk vmerre!
A cr 250 be a benzinbe kell keverni. Én a Castrol power racing1 2T használom, van aki az ippont, van aki repsolt, van aki motorexet. A lényeg az hogy jó minőségű full szintetikus verseny olaj legyen.
Zsírozni a kormány csapágyakat kerék csapágyakat, himba és lengőkar csapágyakat érdemes. nekem a himbánál és a lengőkarnál van zsírzógomb, így nem kell szétszednem.
motor olajat azt a benzinbe kell keverni vagy külön olajzású?
melyik motorolajat ajánlod?
és miket kell zsírozni?
ki kell hogy bírja ha jó motorolajat használsz hozzá meg zsírzód a zsírozni valót két évet is kellene bírni hobbi szinten max 1 dugó cserével
Mert valljuk be nem nagyon tudjuk kihasználni a negyedliteres erejét.
mondjuk ha tavasztol egész az ősz végéig használom rendszeresen, mondjuk minden hétvégén valamennyit csak hobby célra, akkor elég rá fordítani 200-at és kibirja vele ezt az időszakot?
http://www.sportmotor.hu/teszt...
Ezt olvasd el és akkor lesz egy kis fogalmad a 4Tvel kapcsolatban.
Ha a hengeren a nicasil kuka és hüvelyezni kell az is 25-30
Hi.
Ha csak dugót kell cserélni benne akkor 30, ha főtengely is kuka akkor még 40 plusz tömítések csapágyak, olaj, kuplung lamellák 10 és akkor még az első hátsó lökésgátlórol himbáról lengővillárol nem is beszéltönk. Ha teljesen gatyába akarod rézni 200-at rá lehet költeni simán.
hát jó de kb. mennyi?
50 vagy 100 ezer ?
Sok mindentől függhet...
Használt vagy új mocit veszel, ha használtat akkor az előző gazdája hogy kímélte, és persze hogy fogod te...stb
hát nem én nyertem meg de jó lett volna
és mennyibe kerül fenttartani egy 250est.
mennyi egy felújítás és milyen időközönként kell elvégezni?
ha nem te nyerted meg legutóbb a hatost akkor inkább vegyél cr 250 es!lehetőleg körpowerest,abból gyártottak a legtöbbet 93-2002 ig!
sok sikert!
hali mindenkinek!
Azt szeretném kideriteni, hogy mennyi használta után kell újitani egy cr 250est megy egy crf 450est, légyszives külön külön irjátok le.
Meg azt is hogy mennyibe kerül egy ilyen felujitáshoz az alkatrész, szoval kb mennyiböl lehet felujitani őket.
már épp akartam kérdezni mi van a szerkezettel,de megelőztél ,messze van tőled a 250 es cdi?talán a legjobb ha a helyszinen kipróbálhatod.ebay es elég zsákba macskásnak hangzik.remélem megoldódik a probléma!
Kedves Nautilus!
Hát akk ha lehetne rá alkalom akk képeket tudsz küldeni?a többit majd msn...felveszlek és megtudjuk beszni...