Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem ti egyről beszéltek:D mert a likócsi pályát szokták a szentiváninak is hívni, mivel igazából egyikhez sem tartozik:D
viszont téged nem láttalak kint Bandit, ill sztem az volt a gond, hogy nem tudtam kit keressek, vagy milyen motort... pedig mielőtt indultunk, sűrűn néztem az msn-t hátha fent vagy és tudok szólni.
Hi! Mert Szentivánon milyen pálya van ?
Gyertek ki Likocsra Yz oda való :D
Hello!
Ugyanez a jelenség nálam is, voltunk kinn szombaton a tesómmal szentivánon gyakorolni... (vett egy yz250-et).
Szétmotoroztam magam, már egyre jobban megy.
Elmentettem a számodat, beszéljük ha mennénk/mennétek ki.
mi már lehet megyünk most szerdán amugy mert el kell mulasztani az izomlázat :D
hi

nyugi nekem is
hali!
sajnos én most nem leszek otthon 7végén, fent maradok barátnőmnél pesten, de 2 hét múlva mindenképpen kimegyünk sztem.
vasárnap is jó lett volna motorozni egyet, de szar idő volt. amúgy olyan izomláz van mindenemben a motorozástól, főleg a combomban, hogy úgy megyek mint aki beszart! látszik, hogy télen elpunnyadtam.
Sziasztok!

Érdeklődnék hogy ki mennyiért tud Mitas c18 as hátsogumit
19*90/100

Köszi!
Szerbusztok!
Érdeklődnék hogy valaki tud e CR 125-höz hűtőt?
segítsetek
Szia!

Endúrozni teljesen élvezetes. De ha most kezditek, és pályán akartok menni, akkor inkább maradjatok meg a 125-ösnél. A negyedliteres tud meglepetést okozni könnyedén.
Szia,köszi a segítséget,látom neked 250-d van,én öcsémmel közösbe szándékozunk venni mocit,125be gondolkodtunk,most próbáltunk egy 99 est,de én kicsit többre számítottam így most előtérbe került a nagyobb verzió,így hogy ketten hajtanánk talán tartósabb lenne....nem arcoskodom hogy kevés a 125,de érdekelne a véleményed hogy mennyire lenne élvezhető a negyed liter?
amúgy most minden zsír a gépen
Hi! Mikor mentek legközelebb Likócsra ?
elnézést a trágár kifejezésért,de nagyon feldühített a dolog!
azonkívül,hogy a tőcsavarokat is összebaszta,csiszolgathattuk hogy,rámenjen a tömítés.
köszönet a szakértő szomszédnak
a víz felforr az nekem is megvolt...
szerelő azt javasolta,hogy a hűtőkupakom romlott el,azt cseréljem..
egyszer összefutok vele,és nagyon megbaszom a száját!
nem kaptam semmit eddig
Jóéjt!
(2-3 hét, és megint mehetnénk Kecskemétre, jó pálya!)
hello Keme,írtam mailt.
Bocsi, de kerék nélkül nem megy a vasam.
Na csak kerülj a szemem elé! Nagyon jól van összerakva, valami profi srác csinálta
Szia Keme! Skacok lelécelek, hosszú volt a délután, elfáradtam. Jó éjt mindenkinek!
Hello arcok
az nagyon korekt ár! Vevő vagyok rá!
és kösz!
Nagyon köszi mégegyszer,majd figyelem a telefonom!
...és végre visszadhatom majd a kölcsönkért bakot...
mértnem?miből gondolod hogy a tied nem úgy van összerakva?
szia bácsi!mesélj milyen a szerkezet?ébredeznek a lovak?
A paszta eltömiti a kis járatokat a hengerben, a viz felforr, a dugó beleég. Oda soha nem szabad pasztát rakni.