sztem ti egyről beszéltek:D mert a likócsi pályát szokták a szentiváninak is hívni, mivel igazából egyikhez sem tartozik:D
viszont téged nem láttalak kint Bandit, ill sztem az volt a gond, hogy nem tudtam kit keressek, vagy milyen motort... pedig mielőtt indultunk, sűrűn néztem az msn-t hátha fent vagy és tudok szólni.
Hello!
Ugyanez a jelenség nálam is, voltunk kinn szombaton a tesómmal szentivánon gyakorolni... (vett egy yz250-et).
Szétmotoroztam magam, már egyre jobban megy.
Elmentettem a számodat, beszéljük ha mennénk/mennétek ki.
hali!
sajnos én most nem leszek otthon 7végén, fent maradok barátnőmnél pesten, de 2 hét múlva mindenképpen kimegyünk sztem.
vasárnap is jó lett volna motorozni egyet, de szar idő volt. amúgy olyan izomláz van mindenemben a motorozástól, főleg a combomban, hogy úgy megyek mint aki beszart! látszik, hogy télen elpunnyadtam.
Endúrozni teljesen élvezetes. De ha most kezditek, és pályán akartok menni, akkor inkább maradjatok meg a 125-ösnél. A negyedliteres tud meglepetést okozni könnyedén.
Szia,köszi a segítséget,látom neked 250-d van,én öcsémmel közösbe szándékozunk venni mocit,125be gondolkodtunk,most próbáltunk egy 99 est,de én kicsit többre számítottam így most előtérbe került a nagyobb verzió,így hogy ketten hajtanánk talán tartósabb lenne....nem arcoskodom hogy kevés a 125,de érdekelne a véleményed hogy mennyire lenne élvezhető a negyed liter?
elnézést a trágár kifejezésért,de nagyon feldühített a dolog!
azonkívül,hogy a tőcsavarokat is összebaszta,csiszolgathattuk hogy,rámenjen a tömítés.
köszönet a szakértő szomszédnak
a víz felforr az nekem is megvolt...
szerelő azt javasolta,hogy a hűtőkupakom romlott el,azt cseréljem..
egyszer összefutok vele,és nagyon megbaszom a száját!
viszont téged nem láttalak kint Bandit, ill sztem az volt a gond, hogy nem tudtam kit keressek, vagy milyen motort... pedig mielőtt indultunk, sűrűn néztem az msn-t hátha fent vagy és tudok szólni.