Hahó mindenkinek! Szeva Zotya! Eddig úgy alakul, ahogy beszéltük, tesóm volt ma és el is vitte magával a bakot, jó eséllyel a héten nálad lehet. Nem ismerem, aki leviszi Dunaújvárosból Pécsre, de ragasztottam egy címkét a kütyüre, amin a tel.számod is rajta van, hogy tudjon majd hívni a "valaki", hogy hol fogja hagyni, vagy hogy hova viszi.
helló valaki nem tudja megmondani hogy egyik haveromnak a cr 125 öse nem indul csak ha kocsival behuzzák de akkor is kb: 400métert kell húzni, ez miért van?
A 2 tekercses megy csak a nagyobbik tekercsel is, és ha a jeladóénak az ellenállása megegyezik a másikéval akkor 99% hogy működni fog (ez jelen estben nem igaz). Egyébként a 2 elektronika között elég nagy különbségek vannak.
Hali mindenkinek! Nagyobbik alaplapi tekercs: 380 ohm; kisebbik tekercs: 110 ohm; jeladó: 98 ohm. De ha nem valószínű hogy jó lenne, akkor inkább hagyom is (leginkább azért, mert ha nem jó, nem veszik vissza). Akkor inkább keresek tovább 250-esét. (Azt is átgondoltam közben, hogy nem is biztos, hogy azon a motoron a sajátja van. Az enyém is megy a 125-ösével, nem is rosszul. Ettől a 250-esével csak jobb lehet.) Köszi a segítséget!
hello faisst kérlek add már meg az msn címed ha van mert beszélni akarok veled vagy sráccok ha valakinek meglenne kérlek írdmár meg ide a fórumban ksözi előre is
Megkérdeztem egy nálam a motorgyújtás témában jártasabb embert, aki már látott néhány CR500 gyújtást is. És azt mondta, hogy nem lesz rá jó! Másikat kell keresned.
Az érdekes, mert már án vagyok a ki tudja hanyadik ember, aki crhez vesz tömitést. Athena tömitésszettre kell hivatkozni. Mondanak azok sokmindent, de főleg hülyeséget, attól, hogy azt mondják nincs nekik, vagy nem tudják hol van, vagy lusták megkeresni.
http://www.hondaparts-direct.c...