Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Keme,
legyen 4500 és akkor elviszek mindent!
én viszont kösz Kennex a mai ingyenes telefonos segítséget!

Frankó lett a lánc!
PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍsz van.
"Hi,urak!Má az enyém is!Na,mester,volt nekem léghűtéses,meg olyan is mint a tiéd.Lehet pont az,hacsak nem kintről hozott.Nem sok volt az országban,mi edző motornak kaptuk.A lényeg, kicsit segitek,de ha nem akarsz vele sokat szivni,hanem gurulni,ajánlok neked,jó kis könyvet 1200ft+825 posta.Minden benne van,a boritóját már fel is raktad ide. Egy kis segitség:"

...........aztán jött 3 kép. (467 oldal)

Szóval nézd meg te is nyugodtan, soha nem kértem tőled semmit! Sem ezt megelőzően, sem pedig ezt követően, ezt te saját magadtól tetted ide. Engem te ne titulálj hazugnak, mert ehhez nincs jogod, ráadásul te állítasz olyat, ami nem igaz! Soha semmilyen képet nem kértem tőled, se mást......

Komolyan mondom, megpróbáltam normális hangnemben szólni hozzád, úgy látom így sem jó. ...akkor inkább nem szólok sehogy (legalább is hozzád nem). Írj nyugodtan bármit Csika.
KENNEX!Arctalan ember nem ember,úgyhogy píííííííííííííííííísz van.Akinek meg sok píze és ideje van,kisérletezni,vagy meghallgatni hülyeségeidet,az beszélgessen veled nyugodtan.
Neem kértél?Ki küldött neked képeket?Én má segítettem neked JENŐ!De minek. Te saját magad meghazudtolod. De nagy a mellényed?Golyóálló ?Inkább vedd le. Látom szimmering témába is otthon vagy.Figyu inkább kezd el a fórumozást valami más néven,jobban jársz. Menj szerelős topikba ,azt kis tizenéveseknek jók azok amiket mondol.Nekem is aszonták,más pízivel ne jáccak
ácsi!
Van PORVÉDŐS, meg kétoldalán rugós, a porvédős látszólag duplaajku, de az is csak egy irányból tömít.
A posvádős jelzése TC a kétoldalt rugósé meg duo.
Értelem szerűen, duo helyett nem jó a tc
+ szerintem a dugo nem uj volt de aszmondták
olajat kap rendes! de még járatos volt
bocsi a helyes irásért!
helló s.o.s.
tesomnak letört a dugonak a sarkábol egy kis darab és mintha be is lenne oxodálodva a győrő ez miért van ja és a henger oldala is megsérül egy kicsir az csiáltatni kel? de tudtok aki megcsinálja olcson?
A 25ősben a gyári szimering volt nekem, és a dupla ajkú forgásirányos szimering volt. Persze boltban nem kaptam ugyanilyet volt külön dupla ajkú és volt forgásirányos de a 2az egyben nem.
Persze, a forgásirányos/ nem forgásirányosnál fontosabb, az anyagösszetétel(járműbe viton kell) és ahová kétoldalt rugósat írnak elő oda az(jellemezően főtengely)
éppen nemrég ontottamki a belét egy kis honda blokknak, amiben eredetileg kétrugós(duo) szimering volt, ez ugye mindkér irányban tömít.
Aki előttem járt a motorban, gondolom nem kapott iylet, ezért betett két egyrugós, ami nem is lett volna baj, ha nem mindkettőt ugyan abba az irányba teszi:)
Hát hallod, én még eddig ilyenről nem hallottam, ez nyilván az én gyarlóságom! ...ettől függetlenül azonban a Honda vízszivattyúját biztos, hogy tömíti a "nem forgásirányos is". ...az enyémet legalább is biztosan!
"Ha olyan komoly érveid vannak, amit érdemes megfogadni, akkor állok elébe, nyilván több a tapasztalatod." - ez a megjegyzésem kizárólag a gyertyával kapcsolatos hozzáfűznivalódra vonatkozott, nem arra, hogy bármi egyébben is segítséget kértem volna tőled.
A forgásirányos szimering nem faszság, létezik, és tulképpen ilyet illene használni, pölö a lada szamár vezérműtengelyén gyárilag iylen van.
Nem fogok visszakeresni semilyen számot, és arra sincs szükségem, hogy bárki "megkönyörüljön" rajtam. Előbb-utóbb olyan lesz, amilyennek lennie kell. CDI nélkül vettem meg, hiányzott róla, mert elbaszták, akiknél korábban volt. Ha pedig próbáltam valakinek is segíteni ahhoz soha semilyen könyvet (kivéve a Haynes-bibliát) nem vettem igénybe, általában amit én tapasztaltam, vagy amit tőlem jóval okosabb és hozzáértőbb emberektől én kaptam, azt próbáltam továbbadni. Beszólni beszólhatsz bármikor, hidd el arra nem fogok reagálni, még akkor sem ha éppen "anyáznál", mert ez a része nem érdekel, ezen túltettem magam. Tanácsot pedig eddig sem kértem tőled, és eztán se fogok.
Egyértelmű baszogatás! Sajnálom azt a motrotot,hogy kisérleti gép lett .Annak idején,mi kézzel is tekercseltünk,jól olvastad kézzel,jeladót meg tekercseket is 500-ashoz.CDI-vel ssose volt baj .Segíteni nem segítek me beszóltál régebben én meg nem felejtek .De ha annyira ráérsz,visszakeresgetheted csega telefonszámát,talán megkönyörül rajtad.Baszogatásra meg simán számolhatsz bármikor,bár direkt nem keresem .Sose értettem mé ad olyan ember tanácsokat,aki még a sajátját sem tudja megcsinálni .Vagy könyvből olvasod? Azé árulom én is me szart se érnek
És te szerinted akkor mit szabályoz?
...már bocs!
Mi ez a forgásirányos szimering? Szerintem ez faszság!
mert a gyujtáshoz nem kell akksi,mtx be nekem se volt anélkül is minden müködik,csak nem ugy ahogy kéne
nekem is volt benne fesszabályzó,mégsincs benne akksi!
Ne halgass senkire,a víz felőli szimmeringet a hondában vedd meg! Más nem jó bele! Mert ez forgásirányos és a szimm. ajkától tereli elfelé a vizet! Ha a sárgák ezt tették bele akkor ez kell! Ők jobban tudják mint egy csapágyboltos,aki azt fogja neked mondani hogy az övé is jó bele! Amúgy meg nem olyan vészes az ára sem!
Voltunk végre 7végén motorozni!