Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott valami más gond is lehetett...milyen keverékolajat és mennyit használsz? Vagy sok kaját kapott a motor.
Aki ismer, tudja, hogy a tavalyi évet végigpötyögtem a pályákon nyugdíjas tempóban, de életemben még soha krosszmotor nem köpte be a gyertyámat.
Hello!

Az enyémben is ngk br8eg gyertya van vizes gyújtással kombinálva és semmi bajom vele ha pötyögök akkor is jó ha cibálom neki akkor is jó
hali!
nekem is ngk br8eg gyertya volt a cr-ben legutóbb, de ahogy lejöttem a crosspályáról és nem pörgettem, egyből beköpte a kis mocsok. persze egy vízmosás leges legalján. élmény volt!
Köszi!
A 250-esekbe gyárilag, versenykörülményekre 8-as gyertyát írnak elő.
2002-2003 és 1986-2001:
Százhalombattán van egy szaki, de eddig csak mérni jártam hozzá, de biztos, hogy hónol is.
hali-castrol Power 1 Racing 4T érdemes crf -be?
Úgy látszik félreérthetően irtam. De ha megnézed az adatlapom, akkor látod, hogy közel sincs semmilyen 250 odairva. Viszont én lennék a legboldogabb, ha tényleg igy tudnék motorozni (amúgy a crosst csak most fogom kezdeni).
Sziasztok! Pest megyébe tudtok valami műhelyt ahol honolnak hengert?
Nem a baszogatás kedvéért (meg személyesen nem is ismerjük egymást), de én is megnéznélek pályán, ahogy a kettőötvenessel "üvegen" motorozol. ...az nem kis teljesítmény!
Nem tudom mivel érdemeltem ki, hogy az utóbbi napokban mindig szurkálsz valamivel. Ha valami bajod van légyszi ne rajtam töltsd ki, van nekem elég bajom. Természetesen nem magamra értettem ezt a tempót, mivel még 125-tel sem tudok pályázni. De pl. a motoroddal is tudna bárki üvegen menni, ha az rosszul van beállitva és kokszos-olajos a rezó (amilyen 2 hete volt).
ügyes gyerek ha a 250et tényleg végig fordulaton tartja pályán.... persze ha közbe váltogat is.
Tettem fel teljes "pályás" vidit is.
Én üvegen az alkoholos filcet ajánlom
1.-esben én is tudom üvegen használni
,,250est pályán lehet üvegen használni"...
Lehet hát. Németh Kornélnak biztos.
vazze nekem ilyen van és most is azt vettem,akkor ezért szart be nekem is!nincs mese,jobban kell tépnem a gázt
Csoki! Nekem is és haveromnak is ilyen van. Jól cuppog tőle a motor, a 125ös gyári gyertyája. Volt olyan, hogy egy tank után dobhattam ki, mert csak pötyögtem vele (sokan mondják, hogy ezekből hamisitványt is csinálnak, lehet az az volt), most megint egy ilyen van és semmi baja. 250est pályán lehet üvegen használni, de ha nem pályázol és\vagy nem igy közlekedsz akkor bőven elég az 8as, amit a kollega javasolt.
Ja és 99-es évjáratú, ez lemaradt...
Sziasztok!

Honda CR 250hez érdekelne pár alkatrész:
- lábtartók
- hátsó sárvédő
- hátsó kipufogódob

Ha valakinek van valamelyikből jó állapotú használt, az légyszi írjon!

Csácső
BR8EG De az enyémbe ilyen van , és jó azóta is.1996-os Cr 250 R-be
nem nyelezem szét, nem vagyok 1 versenyző.
Tesómnak sem vált be a 125-ösbe Br9eg , egyszer csak elment a szikra.
Össze vissza adta le.
hodába én is érdeklődtem 5 ezerért adják csak a belső müanyagot, markolattal , de csak az egyik oldalival a tuloldari markolat még plusz 3e :)
Én gyenge voltam ahhoz a gyertyához, kb 3 órát bírt utánna kinyiffant. Nagyon kell húzni hogy az jó is maradjon.