Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a helyzet,hogy folyamatosan sehonnan sem csöpög,a túlfolyón kinyomott egy minimálisat,de állóhelyzetbe is eltűnik valahova a víz!
ez egy vicc!
mert alatta sehol,az olaj pedig nem vizes!
még láttam olyat,hogy az egyik hengerfej csavarnál bugyogott ki a víz!
az lehetséges?
Mi az a gázszektor? (bocs, ha buta vagyok, nem hallottam még ezt a kifejezést)
Nincs valakinek CR gáz szektorja, eléglenne csak a belső müanyag rész ha nincs akkor meg a komplett 85 től 02-ig ugyan az, nekem persze a 03-as kéne :D de a belseje megegyszik :)
Köszi a válaszokat!
Eladó crf 450 2007, 1 misi az ára 5,5 üzemóra felújítás óta,ha valakit érdekel írjon az emailre kösszi
cső.lehet délig nem leszek elérhető,nézem belülről a szemhéjam,míg a digók fel nem ébresztenek
ne hallgass a csúnya bácsira! kovácsoltból van 1 gyűrűs verzió is,de nekünk földi halandóknak bőven megfelel a 2 gyűrűs is
nem is volt probléma egyikkel sem
mert túl nagy az ablak,nem tud hol feltámaszkodni a gyűrű,oszt amikor fel-le jár vakargatja a nyilás széleit
mivel a cr-eknek nincs tágulási tartálya ezért kinyom egy kicsi vízet.nem kell annak állandóan szarásig a kupakig érnie.ha leveszed a sapkát és HIDEG állapotban eléri a celle tetejét akkor ne foglalkozz vele,mert így müködik helyesen.a víz meg olajtól lesz habos.(még ablakmosótól is lehet )
talán nőből lehet és tetszik neki mással nem tudnám magyarázni
legbiztosabb ha beindítod és járatás közben megnézed hol ereszti a vizet!a találgatással szemben talán ez a leghatásosabb módszer,és még szerelőt sem kell hívni
Ablakos dugót hamarabb kell cserélni? Miért nem birja ugyan addig mint a nem ablakos?
Jó éjt! alvás
még nem mértem,mert nem volt okom gyanakodni kompresszióhiányra.Meg egyébként nincs kompresszmérőm...
Köszöntem! Mértél már kompressziót a tiédbe?
akkor neked is!
neked is!
Jóéjt!
Lassan én is el.
Szép álmokat!
az is jó! Holnapra mondok egy baráti árat!
Méretet tudok ha az jó! Külső 25 belső 10 a belső tengely szélessége 20
itt meg tudod nézni a méreteket ha megvan az évjárat

http://www.hondaparts-direct.c...
ha tudsz mondani valami cikkszámot,akkor minden további nélkül!
Nem értek a lovakhoz
Mikori a motorod?