Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most mi van megint...a 125-ös 1 gyűrűs csapkodó dugós, a 250 meg kétgyűrűs, nem?
Ha nem, akkor engem félretájékoztattak.
azaz halszem!
Van egy agyon tuningolt hengerem 67,2mm meg szeretném honoltatni van ez után még túlméret?
Ne oki,moki
Ja, nem. Ez 3-as, nem néztem meg a képet.
köszönöm!
majdcsak lesz valami!
mégegyszer megkérdem valaki nem tudna szolgálni a vizpumpa szimmering méretekkel?légyszi légyszi!
Dehát ez 250-es...2 gyűrűs.
Az a 3-as nem lehet B-betű?
Ezer éves motorhoz ezer éves dugó jár
Akkor majd holnap az into mindenre fényt derít
halszem?
Furmányos ezer éve nem láttam 2gyűrűset Gondolom túlméret.Enyimen,most 2.00 van,de iljet nem láttam,talán más.
igen,igen sorry....a csisz vászon nálam is vízespapír. Még anno inas koromban,egy síkköszörűlt vastag fémlemezre szórtunk köszörűport ,meglocsoltuk egy kis hidraulika olajjal,és azon "nyolcasoztunk".....meg a szelepfészkeket is így csináltuk
Zoli fél gömb csapágy esetleg? Rugós tag és a himba közé?
jaaaa..... így már értem ha titkos.
az atól függ milyen állapotban van! Ha ganyé volt a hűtéssel akkor nem! Ha nem akkor egy üveglap,meg csiszvászon,meg karizom.
...a "Finom", az a vízpapír.
Enyémen?Akkor még csak félig volt kész minden.Oda is van ÍRVA.A többi titok
Finom csiszolóvászon üveglapon (lekapod az ablakkeretet), és sűrűn locsold vízzel, majd körözgess rajta a hengerfejjel, de ideálisabb, ha 8-asokat írsz le, amíg tükörsima nem lesz. Ejj, de sokat csináltam
És a dugó tetején a 3-as mit jelent?
hengerfej síkolást otthon is ellehet végezni?
hüvelyezésnél a hengerem is síkolva lett,viszont a hengerfejem nem hiszem.akkor most megint mind2.t le kéne síkoltatni?segítsetek légyszi!
Megnéztem, de ott nem látni a dugón az ablakot
Miket nem tud maga
Wiseco,hajtókar is.ezzeni,belőni ilyet.kép van endurocrosson ma délkörül valahol.Ablakot akkó hagyd ki,hamarabb cserés.
Elvileg a forgattyúsházra szívó motorokra nem kell ablakos dugó, könnyítésnek csak. Tuning.
Oké szét nézek kép ügyben. Az ablak miért kell rá? Ha a könnyítésnek a tuning a célja akkor lehet kihagyom, mert még így is Liberóban motorozok
Te milyen dugót szoktál használni?