Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az első két hűtőidom. És legyen mondjuk .........3500
Szép jó estét
nekem is van,csak az 42Nm-től mér csak
fater megint jót vett a lidliben
Nekem csak violin meg basszus, meg a jóérzés, hogy 6-os menetesszárat nem teherautókulcson ugrálva húzunk meg.
A legbiztosabb,ha szakadásig húzod azt,visszatekersz egy felet
nekem asszem van egy nyomatékkulcsom
Ez a baj ,és még igaz is
Egy méter hosszú vascső végén 2.7 kg-os súly. 3 vekni tescós "kilós" kenyér, csíkos szatyorral. Nem sok.
27Nm az nagy erő?
kb mekkora?
tudom hogy nehéz elmagyarázni,meg a legkönyebb egy nyomatékkulccsal de nagyon bikából meg kell szakítani vagy csak ugy éppen hogy meg kell húzni a Cylinder Head nuts-t?
"minden sikeres férfi mögött áll egy asszony", mondta Churchill, mert tudta, hogy ha nem mondja, az asszony agyonvágja.
Addig nem fogok,majd abba.Köszönet az asszonynak
De a 15ben benne volt a rezóhorpasztás is, Keme intézte, naggyon örülök. Sajna a pénzt nem szarom mostanában. Addig ne dögöljön meg amig nem látjuk motorozni!
Én má csak megdögleni fogok Az naggyon jó ár,montam én Igy tovább,csak a zsé is dőjjőn
Szia BÁcsika, meggyógyult e már? Megszerelték a hátsó telóm 15é képzelje
igen erre voltam kíváncsi!köszönöm!
átlóban...vagy nem értem a kérdést
Kedvedet ne szedje egy rossz motor, mondtam odaadom, megyünk vele felváltva, le sem állitjuk
a hengerfej csavarokat milyen szisztematika szerint kell meghuzni?
Nem tudom még, hogy lesz. Bízom benne, hogy addigra megcsinálom. Ha csattog, nem viszem. De menni kéne, az biztos.
Vasárnapról van elképzelés? Ilyen csattogós motorral is kijönnél, ha valamilyen gonosz erő miatt nem működne rendesen, vagy csak az enyémet zúznánk?
igen igen az a jóféle!
én is gondolkodtam rajta erősen
Átalakítom a 2003-as CR-emet e-h dobfékessé.
teis ezt tennéd keme?
ebből van a jó pénz
tárcsafék off-helyette dobfék egész lengővilla cserével
Persze, hiszen nincs is jobb ötlet annál, mint hogy valaki alaposan elbassza az értékét a hátul tárcsafékes motorjának azzal, hogy hosszadalmasan dobfékessé alakítja.

Képet mutass.