Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet attol 88as csak más felni van benne arr nem gondolsz?
Akkor vedd meg
Mi kéne és mennyit adsz érte?
hali, van lábtartóm, szép és használt, dobj egy mailcímet és küldök képet. győrbe el tudom juttatni, vagy budaörs.
ne tévesszen meg a hűtőidom,mert az nem az övé.A csavarhelyek sem stimmelnek alul.Úgy vannak kötegelővel odarakva.....és sztema légszűrőház sem ezé.
Nekem péntek 13 mindig szerencsés nap.
A tiéd 1990-es CR250. Arra csak az első sárvédő jó. Magam ellen beszélek, de ne vedd meg.
Ja jó, csak azt hittem sokkolni akarsz, de akkor megpróbálok jól aludni ennek ellenére. Ha nem kezd el sercegni, vagy pattogni a rezó, akkor nem is kell erőltetni mert tiszta. Csak úgy megemlitem, hogy holnap péntek 13, remélem szerencsések a motorok
ja , és csak 1ben eladó?
91es (?) 250re jó ez?
Van sok helyen mivel vény nélkül kapható. Nagyon jól rendberakta a könyököm, egy hete visszatörték edzésen, akkorát reccsent, hogy azt hittem nem megyek több versenyre idén. De most kezd jó lenni, csak ajánlani tudom.
asszem az első rajtszámtábla nincs meg, gergo11 megkaparintotta.
Meg, mert Csirkés végül nem hívott fel, se semmi.
Hova szomorodsz előre, mondom, hogy jó lett. annyi, hogy közelről látható, hogy hol volt a törés éle. Szerintem teljesen jó, nyugi.
A rezód tisztának tűnik, de ha gondolod, pirózhatsz kicsit, ártani nem árt.
Hali!
Ezt a krémet más is mondta már... csak itt tudom megvenni neten?
vagy van gyógyszertárba is vagy biobolt?
holnap utánajárok, de mondom megkérdem elsőnek
Azért köszi, hogy elhoztad! De most kicsit elszomorodtam .Ha lesz rá idő szétégethetem a rezóm? Gondolom azt nem csinálta meg.
hello mki!
Keme,megvan még az idomszetted a CR-re?
csá,ilyenem van csak nem találom
Szasz, megvan a motyó, ahogy megbeszéltük. Sajnos a rezódon éles törésű horpanás volt, nem lett tökéletes, de így is csoda, amit kihozott belőle, én azt hittem rondább lesz.
Háló, megvan a zsákmány, nem volt semmi gubanc?
azért a dt-ért nem kaphatsz valami jóféle cr-t
Csá mi a téma, rendben van a vállad? Kenegessed aztat ilyennel e!
ünneprontó mindig kell
Ha hátul dobfék, akkor tuti nem 88-as, hanem öregebb.
halló,mi ez a pangás he?
sajnos én is csak hnap kapok rola