Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt egy link.Prox termék katalógus.
Csak 25öshöz értek egyelőre, a 250 méreteivel nem vagyok teljesen tisztában. De ha felhivod a pinkmotorst ott megmondják.
Nekem is ilyen.Amíg nem ereszt meg nem ér bele semmibe szerintem ne foglalkozz vele.
a váz felé van begörbülve.
majd hétvégén csinálok képet,mennyire vészes!
Az egész hűtő el van tekeredve vagy csak a külső borda van belapulva?
de nem a lemezkék vannak összegőzborotválva,hanem oldalirányban van egy nagy horpadás benne!
azt hogy lehet kiszedni belőle?
cr-250 67-es most a hüvely méret!
Te Hawyy! Neked ennyire sok a lóvéd? "Szatyina ajánlott egy embert,aki kiegyengeti a hűtőmet" - basszus ehhez csak idő kell. Gondolom a hűtőfelület növelését szolgáló lemezkék vannak összenyomorgatva. Minek fizetsz valakinek, amikor ezt te is meg tudod csinálni? Én az enyémeket 6-8 órán keresztül egyengettem (igaz 2-3 részletben, mert egyszerre nem lett volna kedvem) és tökéletesen működnek. ...nem akarlak bántani, de ehhez nem kell ész, csak türelem, azt a pénzt meg inkább költsd el a vízcsövekre, vagy benyára, vagy mittudom én.... Persze nem rossz indulatból mondom mindezt és nem is ismerem az anyagi helyzetedet, csak hát amit te is megtehetsz ingyen?
Szar volt az anyag amiből csináltattam a ricnit. Holnap beszélek megint az esztergályossal hogy vastagabbat csináljon meg erősebb anyagból.
Gratulálok a motorhoz, de azt mondd már meg nekem, hogy mitől tört el a berugókarod?
Sziasztok!

Elindult a szörnyeteg kb 4. rúgásra a beállítatlan 25ős karibival. És a házi gyújtással. Kb 3mat pöffent és eltörött a berúgókar szóval nyilatkozni nem tudok többet
Csá mibe kéne és milyen?
Az, hogy Keménél van kérdés volt? Mert, ha igen, akkor ott van, és eddig is ott volt, csak a bele van Bajnernél. Engem is vihettél volna aratni, én sem voltam hétvégén. Miért fáj a vállad? Monoron nem is mondtad. Most hétvégén megyünk?
hali! hol tudok dugó méreteket nézni? Köszi
hát még úgyis kell járatni mert ez picsa volt,de jó volt,csak ne fájna a vállam Monor óta
Srácok, köszi a tippeket!
Természetesen fagyálló van a gépben,a hab meg a folyadék tetején nagyon apró buborékos volt és hófehér!
De ez most már nincs,csak mindíg hiányzik egy kicsi belőle... A haveroké ugyanilyen (4 egyforma cr van a csapatban!) és nekik tele van a hűtő a sapkáig,és a víz átlátszóan tiszta!
Na, akkor elviszem a hűtőt nyomáspróbázni,meg lecserélem az összes csövet és bilincset...de előtte kölcsönkérek egy hűtősapkát és kipróbálom azzal! Köszi mindenkinek a segítséget! Atesz
ma,azé mert má kivoltunk nagyon,a te motorod Keménél van!
Mimimi? Motoroztatok, hol, mikor, miért? Azt hittem együtt járatjuk be a fűnyirókat!
hali Matlé kösz a mai mocizást
nekem van olyanom crm-hez!
ha esetleg passzol,akkor szivesen odaadom!
a gázszektor, a komplett gázkar meg markolat minden együtt pontos neve, nézd meg alkatrészek között is igy kell ká keresni. és ami a belseje a fehér müanyag ami nekem kellene, az a gázhúzó markolat .
te mennyit költesz te má erre a motorra inkább fizes be egy ujra és törleszd azt
Hi! Leveszed a vízcsöveidet, aztán fogod magad elballagsz egy nagyobb méretű autó-bontóba és keresel átmérőben ugyanolyanokat. Fogsz találni! Egyedül az 'Y"- cső a necces, ami a vízszivattyú-ház tetejétől ketté ágazik a 2 hűtő-fél felé, de azt meg tudod oldani vízvezeték szerelvény boltban kapható majdnem "filléres" réz "Y-elágazóból" egy kis forrasztás segítségével. Nem kell azonnal a Hondához, meg Honda-bontóba rohangálni az ilyen piti dolgokért. Ott úgy is "levesznek" (van ami nem megy másképp, de ez igen!)
szerintem nem ragasztott,de Szatyina ajánlott egy embert,aki kiegyengeti a hűtőmet!
ott talán fény derül a hibáira!
ameddig az készül veszek új bilincseket,a csövek kicserélése drága lenne?
bontottat megéri venni?
mivel a hengerfejhez menő csöből is egy kicsit le kellett vágni,mert a bilincs kilyukasztotta!ebből gondolva,a többinél is előfordulhat!
Csak egy tipp: nekem is volt ilyen, az egyik hűtőfél alján picit félreállt a cső, és melegen ott szivárgott a víz, egyenesen a rezóra, azaz abban a pillanatban el is párolgott. Se tócsa, se semmi jel. Ellenőrizd a csöveket repedés ne legyen, a bilincsek meg legyenek húzva és a helyükön legyenek. Maga a hűtő nem ragasztott, javított?