Te Hawyy! Neked ennyire sok a lóvéd? "Szatyina ajánlott egy embert,aki kiegyengeti a hűtőmet" - basszus ehhez csak idő kell. Gondolom a hűtőfelület növelését szolgáló lemezkék vannak összenyomorgatva. Minek fizetsz valakinek, amikor ezt te is meg tudod csinálni? Én az enyémeket 6-8 órán keresztül egyengettem (igaz 2-3 részletben, mert egyszerre nem lett volna kedvem) és tökéletesen működnek. ...nem akarlak bántani, de ehhez nem kell ész, csak türelem, azt a pénzt meg inkább költsd el a vízcsövekre, vagy benyára, vagy mittudom én.... Persze nem rossz indulatból mondom mindezt és nem is ismerem az anyagi helyzetedet, csak hát amit te is megtehetsz ingyen?
Elindult a szörnyeteg kb 4. rúgásra a beállítatlan 25ős karibival. És a házi gyújtással. Kb 3mat pöffent és eltörött a berúgókar szóval nyilatkozni nem tudok többet
Az, hogy Keménél van kérdés volt? Mert, ha igen, akkor ott van, és eddig is ott volt, csak a bele van Bajnernél. Engem is vihettél volna aratni, én sem voltam hétvégén. Miért fáj a vállad? Monoron nem is mondtad. Most hétvégén megyünk?
Srácok, köszi a tippeket!
Természetesen fagyálló van a gépben,a hab meg a folyadék tetején nagyon apró buborékos volt és hófehér!
De ez most már nincs,csak mindíg hiányzik egy kicsi belőle... A haveroké ugyanilyen (4 egyforma cr van a csapatban!) és nekik tele van a hűtő a sapkáig,és a víz átlátszóan tiszta!
Na, akkor elviszem a hűtőt nyomáspróbázni,meg lecserélem az összes csövet és bilincset...de előtte kölcsönkérek egy hűtősapkát és kipróbálom azzal! Köszi mindenkinek a segítséget! Atesz
a gázszektor, a komplett gázkar meg markolat minden együtt pontos neve, nézd meg alkatrészek között is igy kell ká keresni. és ami a belseje a fehér müanyag ami nekem kellene, az a gázhúzó markolat .
Hi! Leveszed a vízcsöveidet, aztán fogod magad elballagsz egy nagyobb méretű autó-bontóba és keresel átmérőben ugyanolyanokat. Fogsz találni! Egyedül az 'Y"- cső a necces, ami a vízszivattyú-ház tetejétől ketté ágazik a 2 hűtő-fél felé, de azt meg tudod oldani vízvezeték szerelvény boltban kapható majdnem "filléres" réz "Y-elágazóból" egy kis forrasztás segítségével. Nem kell azonnal a Hondához, meg Honda-bontóba rohangálni az ilyen piti dolgokért. Ott úgy is "levesznek" (van ami nem megy másképp, de ez igen!)
szerintem nem ragasztott,de Szatyina ajánlott egy embert,aki kiegyengeti a hűtőmet!
ott talán fény derül a hibáira!
ameddig az készül veszek új bilincseket,a csövek kicserélése drága lenne?
bontottat megéri venni?
mivel a hengerfejhez menő csöből is egy kicsit le kellett vágni,mert a bilincs kilyukasztotta!ebből gondolva,a többinél is előfordulhat!
Csak egy tipp: nekem is volt ilyen, az egyik hűtőfél alján picit félreállt a cső, és melegen ott szivárgott a víz, egyenesen a rezóra, azaz abban a pillanatban el is párolgott. Se tócsa, se semmi jel. Ellenőrizd a csöveket repedés ne legyen, a bilincsek meg legyenek húzva és a helyükön legyenek. Maga a hűtő nem ragasztott, javított?
majd hétvégén csinálok képet,mennyire vészes!
azt hogy lehet kiszedni belőle?
Elindult a szörnyeteg kb 4. rúgásra a beállítatlan 25ős karibival. És a házi gyújtással. Kb 3mat pöffent és eltörött a berúgókar szóval nyilatkozni nem tudok többet
Természetesen fagyálló van a gépben,a hab meg a folyadék tetején nagyon apró buborékos volt és hófehér!
De ez most már nincs,csak mindíg hiányzik egy kicsi belőle... A haveroké ugyanilyen (4 egyforma cr van a csapatban!) és nekik tele van a hűtő a sapkáig,és a víz átlátszóan tiszta!
Na, akkor elviszem a hűtőt nyomáspróbázni,meg lecserélem az összes csövet és bilincset...de előtte kölcsönkérek egy hűtősapkát és kipróbálom azzal! Köszi mindenkinek a segítséget! Atesz
ha esetleg passzol,akkor szivesen odaadom!
ott talán fény derül a hibáira!
ameddig az készül veszek új bilincseket,a csövek kicserélése drága lenne?
bontottat megéri venni?
mivel a hengerfejhez menő csöből is egy kicsit le kellett vágni,mert a bilincs kilyukasztotta!ebből gondolva,a többinél is előfordulhat!