Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy nicasilos henger mennyibe kerül?
Az nagyon sok.Interneten keress rá kik foglalkoznak henger fúrással és kérj tőlük árajánlatot.Majd elküldöd postán ha mesze van.Nekem is szar a hengerem.Most hüvelyezik és a munkadíja 8ezer.
aha értem,
Egy gyűrű 3-6 ezerig van kb.
nem , fúrnak
az évjárat az kb 87
Elég sok 20ezer egy fúrásra.Nem hüvelyt cserélik 20ezerbe?
Egy cr 80 sokat pörög és ezért sokat is eszik.Ha kopott a gyűrű azt is lehet venni.Kel hozzá az évjárat meg a dugó mérete.
de most talán megcsinálják
de van csak az kb 20 ezerér csinálja
az én cr 80 asomba nem tod hogy mekkora gyűrű való mert kicsit nagyon sokat eszik, vagy az méretre kell?
Környékeden nincs olyan aki ezzel foglalkozik?
ok de hol tudsz egy olyat aki ojan olcson felfurja
Abba kb 23 egy dugó.De nézessétek meg egy szakival az a legtisztább.
honda cr 125 97
ez egy cr 125 ami tesomé
Adatlapodba az van hogy cr 80.Elég sok az erő veszteség ha van 1mm karc.Olyat tudsz csinálni hogy fel furatod a következő méretre és veszel egy dugót.Furás az kb 3-4ezer a dugó nem tudom menyibe kerülhet.De ha mondasz egy évjáratot lehet megtudom neked mondani kb menyi.
de amugy elötte héten lett szétszedve és a gyűrű is meg lett mozgatva
hát nem nikalosis a henger de a méjés sem akkora attol fögg mi a nagy 0.5 vagy 1 mm az nagy?
Talán sokat állt és a nedvességtől eloxidálódott.Hát a dugó eltört én cserélném még ha csak kicsi is a törés.Ha nicasilos a henger és mély a karc a honolás nem biztos hogy kiszedi akkor hüvelyezni kell ha profin akarod megcsinálni.
elméletileg kap rendesen lajat
helló s.o.s.
tesomnak letört a dugonak a sarkábol egy kis darab és mintha be is lenne oxidálodva a gyúrű, ez miért van? ja és a henger oldala is megsérül egy kicsir! az csiáltatni kel? de tudtok aki megcsinálja olcson?
Bocs hogy csak így belepo.ázok, de ez a gyertya kérdés tényleg érdekes dolog. Bár "csak" egy YamiWr250, de talán nem utáltok ki.. Havernak is ugyanilyen gépe van és a tapasztalatok:
B8EGV: középső elektóda 1 óra után kicsúszott a helyéről
A második B8EGV birta kb. két órát. Ezután B8EG egész jól birta kb 4 hónapot miután a bejáratás alatt (1:20 keverékkel) egyszer beköpte és azután össze-vissza adta le a szikrát, gyakran a szigetelőtest és ház között.
Ezután jött a jó "paraszt" gyertya: B8ES. Furcsa de ezzel nincs gond.. Persze ami nagyon fontos: csak endúrózásra használva!
Ja és a gyár által javasolt B8EG.
Me, te is olyan hülye vagy,hogy a lánchoz is telefonos segítség kell .Megérdemlitek egymást,nyissatok egy topikot
Amiről beszélek az 2oldalon rugós és forgásirányos volt. A számára már nem emlékszek de valami B és sok szám Bxxxxxx volt a neve nem is találtam sehol. Végén dupla ajkú (2x rugós) került bele.