Az nagyon sok.Interneten keress rá kik foglalkoznak henger fúrással és kérj tőlük árajánlatot.Majd elküldöd postán ha mesze van.Nekem is szar a hengerem.Most hüvelyezik és a munkadíja 8ezer.
Adatlapodba az van hogy cr 80.Elég sok az erő veszteség ha van 1mm karc.Olyat tudsz csinálni hogy fel furatod a következő méretre és veszel egy dugót.Furás az kb 3-4ezer a dugó nem tudom menyibe kerülhet.De ha mondasz egy évjáratot lehet megtudom neked mondani kb menyi.
Talán sokat állt és a nedvességtől eloxidálódott.Hát a dugó eltört én cserélném még ha csak kicsi is a törés.Ha nicasilos a henger és mély a karc a honolás nem biztos hogy kiszedi akkor hüvelyezni kell ha profin akarod megcsinálni.
helló s.o.s.
tesomnak letört a dugonak a sarkábol egy kis darab és mintha be is lenne oxidálodva a gyúrű, ez miért van? ja és a henger oldala is megsérül egy kicsir! az csiáltatni kel? de tudtok aki megcsinálja olcson?
Bocs hogy csak így belepo.ázok, de ez a gyertya kérdés tényleg érdekes dolog. Bár "csak" egy YamiWr250, de talán nem utáltok ki.. Havernak is ugyanilyen gépe van és a tapasztalatok:
B8EGV: középső elektóda 1 óra után kicsúszott a helyéről
A második B8EGV birta kb. két órát. Ezután B8EG egész jól birta kb 4 hónapot miután a bejáratás alatt (1:20 keverékkel) egyszer beköpte és azután össze-vissza adta le a szikrát, gyakran a szigetelőtest és ház között.
Ezután jött a jó "paraszt" gyertya: B8ES. Furcsa de ezzel nincs gond.. Persze ami nagyon fontos: csak endúrózásra használva!
Ja és a gyár által javasolt B8EG.
Amiről beszélek az 2oldalon rugós és forgásirányos volt. A számára már nem emlékszek de valami B és sok szám Bxxxxxx volt a neve nem is találtam sehol. Végén dupla ajkú (2x rugós) került bele.
tesomnak letört a dugonak a sarkábol egy kis darab és mintha be is lenne oxidálodva a gyúrű, ez miért van? ja és a henger oldala is megsérül egy kicsir! az csiáltatni kel? de tudtok aki megcsinálja olcson?
B8EGV: középső elektóda 1 óra után kicsúszott a helyéről
A második B8EGV birta kb. két órát. Ezután B8EG egész jól birta kb 4 hónapot miután a bejáratás alatt (1:20 keverékkel) egyszer beköpte és azután össze-vissza adta le a szikrát, gyakran a szigetelőtest és ház között.
Ezután jött a jó "paraszt" gyertya: B8ES. Furcsa de ezzel nincs gond.. Persze ami nagyon fontos: csak endúrózásra használva!
Ja és a gyár által javasolt B8EG.