amikor megvettem a motort, akkor kicsit tartottam attól hogy fogok utánfutó nélkül kijutni a városból. Már nem aggódok...
Ha nincs műszaki gond, lehetetlen megfogni autóval vagy akár rendőrségi motorral.
bütykös taxi ez tetszett,én speciel szeretem az ilyen történeteket.nem tudom miből a fenéből gondolják hogy majd félre állítanak egy cross motort ebből is látszik milyen reális a fantáziájuk,fizikai és lexikális tudásuk.jó volt,csak igy tovább
bocsi, ha vkit untattam ezzel, de el kellett mesélnem, mert nagyon állat volt!
a múltkor a lada nivat könnyebben legyaláztam, igaz az nem aszfalton volt!
sziasztok!
tegnap jó kis napom volt, végre összeraktam a cr-t az új wössner dugóval és új láncszettel. gondoltam elmegyek kipróbálni, de még nem tépem neki az elején, ne adj isten megszoruljon. átmentem a szomszéd faluba erdőn mezőn kersztül, gondoltam meglátogatom haveromat. mentem vagy 500 métert egyenesen, amikor a kanyarban láttam szembe jönni a bütykös taxit. gyorsan megfordultam, szépen elváltogattam az 5 sebességet, hátranéztem, de akkor már villogóval meg szirénával jöttek utánam.
kicsit kezdett gyorsabban verni a szívem! szépen elkezdtem neki húzni, majd egy 110-120-al kényelmes tempóban végigvágtattam a falun, nyomomban a rend őreivel. ahogy végigértem az aszfalton részen, a falu végén szemben egy erdő volt, meg jobbra és balra is egy földút.
rövid féktáv, mögöttem octavia, be balra, 2es 3as nyélgáz, octavia leszór! aztán vhol itt fel is adták a kergetőzést.
5 percre rá jönnek haverok:
-mi van, megkergettek a rendőrök?
mondom, ezt meg honnan veszitek?
-mert hallottuk ahogy üvölt a cr meg visít a sziréna!
ha minden igaz kakukk elvtárs átjön,kilátogatunk a közeli pályára.kiváncsi leszek tetszeni fog e neki.bár dolgozik és nem biztos hogy ide ér.én már most fáradt vagyok
Olyan izomlázam lett a tegnapi naptól, hogy nehezemre esik menni is! A nyakam, a vállaim, a combom, az alkarjaim, a derekam... Kész vagyok. ...de nagyon jól esett a motorozás!
Nem baj, mostanában én is kényelmesebbre vettem a figurát. Viszont kaptam 1-2 jó tanácsot, és nem csak azt, hogy mit csinálok szarul, azt eddig is tudtam, hanem hogy hogy kéne jól
Konzultálhatnánk. Meg különben is.
A nem fizetős pályát én is erőseg preferálom, de oda megyek ahova ti. A kondimról meg csak annyit, hogy soha nem lesz olyan jó, mint a tiétek. Nekem elég annyi, hogy legyenek jók a motorok, legyen jó a társaság, érezzük jól magunkat. A kondi tökmind1
Pont ezért rottyantanak gatyába...Nem tudják, hogy ez most munkaügyi vagy munkavédelmi ellenőrzés volt. Nekik egyik költségesebb, mint a másik, ilyenkor elbújnak, és felhívják a főnököt, aki elkezd telefonálgatni a lefizetett ellenőreinek, hogy ,,Faszomé ellenőriztek, Gézukám, nem ezt beszéltük meg"
még a végén motor lesz abból a szines fém kupacból ,majd meglátjuk hogy alakul a hétvége.elég gyenge lettem, 2 kör után ugy kell vissza lapátolni a nyelvem.meg jó lenne nem fizetős pályára menni a közelbe.
Ja, ha le akarod őket állítani egy napra, reggel menj oda jelzés nélküli munkavédelmi sisakban, és csak úgy hümmögve készíts 2-3 fényképet...Garantált a hatás. Nekem bevállt.
amit emzoli említett az nagyon igaz!ez sem hagyható figyelmen kívül.a pötygésnél megtelik ott minden.amikor jáccok,gurulgatok nekem is ledadog egy picit,de elég erős füst hatással jár,de csak 2 kövérebb gáz pöccintésig,aztán lehet állni a fékeken
Ha nincs műszaki gond, lehetetlen megfogni autóval vagy akár rendőrségi motorral.
lyet szivesen hallgat az ember bármikor...
Mennyi a bejáratás ezeknél? Nem 2 tank?
Hétvégén ki akarok menni, majd dumáljunk előtte...
a múltkor a lada nivat könnyebben legyaláztam, igaz az nem aszfalton volt!
tegnap jó kis napom volt, végre összeraktam a cr-t az új wössner dugóval és új láncszettel. gondoltam elmegyek kipróbálni, de még nem tépem neki az elején, ne adj isten megszoruljon. átmentem a szomszéd faluba erdőn mezőn kersztül, gondoltam meglátogatom haveromat. mentem vagy 500 métert egyenesen, amikor a kanyarban láttam szembe jönni a bütykös taxit. gyorsan megfordultam, szépen elváltogattam az 5 sebességet, hátranéztem, de akkor már villogóval meg szirénával jöttek utánam.
kicsit kezdett gyorsabban verni a szívem! szépen elkezdtem neki húzni, majd egy 110-120-al kényelmes tempóban végigvágtattam a falun, nyomomban a rend őreivel. ahogy végigértem az aszfalton részen, a falu végén szemben egy erdő volt, meg jobbra és balra is egy földút.
rövid féktáv, mögöttem octavia, be balra, 2es 3as nyélgáz, octavia leszór! aztán vhol itt fel is adták a kergetőzést.
5 percre rá jönnek haverok:
-mi van, megkergettek a rendőrök?
mondom, ezt meg honnan veszitek?
-mert hallottuk ahogy üvölt a cr meg visít a sziréna!
1 szó, mint 100. megvolt a bejáratás!
Konzultálhatnánk. Meg különben is.
Na, zaba. Jó étvágyat nektek is!
Na, elhúztam ebédet szerezni.