Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,ráér,nem sürgös.Jó éjt
Igen!
Én Péterre emlékszem nem Lászlora, és a blokkom 92es gyártmány blokk szám alapján.
Utána nézek, kérdezek mielőtt mondanák valamit is.
Elköszönök, kikapcsolom a gépet, de Kakukk hívj nyugodtan telcsin! Szevasztok, jó éjt!
Szasztok!

Kiaz? Miaz? Mi kell, Kakukk elvtárs? Küldjem sms?
...és Gaborf gyújtás nélkül vette meg?
Hi! Ott van Keménél a tel.számom, kérd el, és hívj nyugodtan akár most is!
1db tömítés?
Írtam a motormannak remélem lesz, és nem szettben ...
Valmerre szokott a cr társaság talizni?ha igen következök mik és hol lesznek?
Ismertem azt a motort amit szétbontottak, gaborf is tőle vette a blokkot! Az a gép még piros tankos volt tehát max '91! Ha a gyujtás azé a gépé!
csőcső. Igen jó a méret. Ma megvolt az első motorozás is benne!
minnél jobb állapotút,inkább az állapot mint a kor meg az ár,szerintem
Minél fiatalabbat, minél olcsóbban.
szia,kezdésnek cr 125,álapttól függően 250 ezer körül kapsz.94évj körül érdemes,fordított teló stb.
én most vettem gyárit 3800forint volt,jó az utángyártott is csak ne legyen 5ször vastagabb
Hali!
Most tervezek Honda Cr vételt...és lenne egy olyan kérésem h segítsetek nekem h a cr-k közül meiket érné meg(kezdeni) és mien árkategóriában...
cső,szeretnék beszélni veled komoly a dolog
Nekem meg azt mondták csak TM van nekik tömítés.
Gaborf! Ha erre jársz, szükségem lenne egy kis infó-ra, te többet konyítasz az 500-as gyújtás-elektronikájához, mint én. Találtam (Husqy jóvoltából) egy bontott CDI-t '93-as 500-ason volt (legalább is nekem ezt mondták telefonon). Megnéztem a Haynes-könyvben a '93-as 500-asnak a gyújtás alkatrészei (tekercs, jelfogó) más ellenállás értéküek, mint az enyémnek és az elmondás alapján amin fent volt a CDI, az 1 alaplapi-tekercses változat (az enyém gyárilag 2 alaplapi tekercses). Az viszont érdekes, hogy kérdeztem és a CDI- ből 9 vezeték jön ki, ami viszont arra utal, hogy 2 tekercsű alaplapi változathoz való lenne (vagy csak ahhoz is jó?). Ezt sajnos nem tudom . 20-ból meglenne postaköltséggel együtt, csak az a gáz, hogy ha nem lesz jó, akkor a fickó nem veszi vissza, mivel azt mondta, hogy nem tudja leellenőrizni, hogy jó-e (nem basztam-e el)? A másik meg, hogy tudtommal több fajta rendszert is készítettek 500-ashoz és tán nem biztos (ezt sem tudom), hogy cserélgethetők lennénen egymással a különböző gyártmányú alkatrészek. A szóban forgó CDI egyébként DENSO gyártmányú. Mit gondolsz? Be merjem vállalni?
Hello mindenki!
megvolt a mai motorozás...
de kell szereznem egy első felnit...az enyém el van törve
nincs valakinek?

Husgy: csizma jó méretben?
7990 a parillanál a blokkhoz a teljes szett.
6100 ft forint a hengerhez a teljes szett!
Szia, sziasztok! Nem néztem hirdetéseket mostanában, de köszönöm szépen, rendi vagy! Rá fogok kérdezni! ...mindjárt felhívom!
Hi emberek!