Gaborf! Ha erre jársz, szükségem lenne egy kis infó-ra, te többet konyítasz az 500-as gyújtás-elektronikájához, mint én. Találtam (Husqy jóvoltából) egy bontott CDI-t '93-as 500-ason volt (legalább is nekem ezt mondták telefonon). Megnéztem a Haynes-könyvben a '93-as 500-asnak a gyújtás alkatrészei (tekercs, jelfogó) más ellenállás értéküek, mint az enyémnek és az elmondás alapján amin fent volt a CDI, az 1 alaplapi-tekercses változat (az enyém gyárilag 2 alaplapi tekercses). Az viszont érdekes, hogy kérdeztem és a CDI- ből 9 vezeték jön ki, ami viszont arra utal, hogy 2 tekercsű alaplapi változathoz való lenne (vagy csak ahhoz is jó?). Ezt sajnos nem tudom . 20-ból meglenne postaköltséggel együtt, csak az a gáz, hogy ha nem lesz jó, akkor a fickó nem veszi vissza, mivel azt mondta, hogy nem tudja leellenőrizni, hogy jó-e (nem basztam-e el)? A másik meg, hogy tudtommal több fajta rendszert is készítettek 500-ashoz és tán nem biztos (ezt sem tudom), hogy cserélgethetők lennénen egymással a különböző gyártmányú alkatrészek. A szóban forgó CDI egyébként DENSO gyártmányú. Mit gondolsz? Be merjem vállalni?
Kiaz? Miaz? Mi kell, Kakukk elvtárs? Küldjem sms?
Írtam a motormannak remélem lesz, és nem szettben ...
Most tervezek Honda Cr vételt...és lenne egy olyan kérésem h segítsetek nekem h a cr-k közül meiket érné meg(kezdeni) és mien árkategóriában...
megvolt a mai motorozás...
de kell szereznem egy első felnit...az enyém el van törve
nincs valakinek?
Husgy: csizma jó méretben?