Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegyé bele bodzafát Ha nem jó a segitség
Akkor csak egy kis törődésre vágyott.
Jaj.
Megmértem a szelephézagokat, meg a dekompresszor-hézagot is, és minden akkora, amekkora a Service Manualban meg van írva, a gyertya is frankó úgyhogy összeraktam a motort. Most pedig simán elindult.
A csapágybolt sem olcsóbb, csak kicsit lehet vele szabványosítani skf csapágyakkal a yamaha, suzuki egész jól összerakható, hondánál nem tudom de sztem az is pár kisebb esztárgálással megoldható és utánna már könyebb pótolni.
Csaó
Sziasztok mindenki!
Egyszerűbb? naná, drágább? naná
maradok a csilliónál:D ilyet én nem csinálok majd ha már szétvertem és látom, hogy milyen talán egyszerűbb lesz:D
A tűgörgőket meg tudod venni csapágyboltban a csapágyházat le lehet esztergáltatni, a csapágybelsőt meg autó csapszegből át lehet alakítani. Ezeket én is itt hallottam.
köszi, ezeket ismerem, szerencsére nem vagyok rendszeres vásrló arra gondoltam hogy szabvány csapágy amit megveszek a csapágyboltban, vagy direkt nem az és így 6x annyiba kerül. gondolom, az utóbbi
De szerintem az universalmotornál is be lehet szerezni és az még közel is van neked.
Itt is találsz hozzá cuccot talán fél csillióért
http://www.pinkmotors.hu/
sajna nekem még forogni sem forog , ez a 2 tűgörgős csapágy beszerezhető, vagy ez is olyan hogy csak hondáéktól tudom megvenni csillióért?
ááááh,ilyenkor mindíg veszélyes vagyok,nem tudok felelőséget vállalni a tetteimért
Nem rossz az csak olyan dolgokat is lefényképezel, ami másnak eszébe sem jut, és ez jó.
nem hiszem kipufógó dugulás,elég nagy nyomással jön ki a végén cucc
a rossz képekért is fizet valaki
Borsót fel kéne kérned egy névnapi fotózásra.. Ki tudja milyen képeket tudna készíteni
köszi
köszönöm nagy korú
Köszi
Boldog Matyi napot
Köszönöm szépen,ma van a szent nap! Ahogy gondolod,én ilyenkor jobban ráérek mint jobb időjárásban,meg most igy sérült autóval nem is dolgozom magam halálra
Azt meg most piszkáltam, mert az ezt megelőző alkalommal elhagytam belőle a 2 csavart, ami a perforált csőhöz rögzítette a dob külső héját. Tiszta az is. Bár csak ilyen egyszerű lenne!