Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Légkulccsal szoktuk meghúzni, nem brutálisan. Előtte menetet, csavart megtakarítom.
már beszéltem vele 7kor
Azért ezt még Matyival is beszéld meg...Részemről rendben, feltesszük a futóra a motorokat, és este én hazahozom az üres futót.

HÍVD FEL.
Új tuning
Ha már ennyire belemerültünk, főtengelyen kisfogaskerék tartó csavart be szoktátok ragasztani?
cső,nálad vagyok reggel fél 8 fele
Így van. Ennyi...
Ne félj, itt már én is megkaptam a magamét
Ugye srácok, CR250-es power a kinyomóvillával...
Én kétértelműen fogalmaztam te meg haraptál rá ennyi az egész....
Semmi baj.
Igazából senkivel semmi baj, csak nekem ragadt megy egy mondatrészlet az agyamban (,,skf csapágyakkal a yamaha, suzuki egész jól összerakható, hondánál nem tudom") és egy kicsit ezen elmerengtünk.
Valami baj van? Talán valami rosszat mondtam, vagy hülye vagyok talán, hogy bele való, erre gyártott alaktrészt akarok venni és nem trabantajtóból faragni egyet?
Bodzafa kell abba.Ktm is esszer kibaszta a himbát,minek az,hegeszt oda a lengővillához oszt jóvan,nemtom miról van szó,de annak se sok értelme van amit én irok A bodzafa nekem bevált
Nem unatkozom, sőt. Tök jól szórakozom.
Látom rohadtul unatkozol, de nem hiszem hogy, a himbából mm-eket gyengítenél hogy beférjen egy csapágy utánna meg ugrás után szakad ketté mert tul vékonyra sikerült, a tengelyekből szívesebben leszedetek 1-1 mm-t
Shhhhh...
Most túrja a Google-t, hogy gyárt-e az SKF vagy a Koyo olyan csapágyat is, ami nem csak Suzukiba vagy Yamahába megy bele, hanem némi esztergával történő szabványosítás után a Hondába is.
Mindenki azt rak bele amit a pénztálcája engedi, aki nem tud mit kezdeni a pénzével megveszi a gyári tőmítéskészletet is, stb.. mert ugye a gyári mindig jobb nem csak drágáb
Kerékbe?
Látom jól pörgetet a Google-t. Na, akkor mi legyen, jó lesz az a csapágy, vagy szabványosítsak még rajta?
Ha mérőcuccokat akarsz a mocidba fabrikálni tegyél bele Mitutoyo-t!Csak nehogy valami űrhajó legyen a végére!
Többiek, légyszi pszt...
Lenne egy kérdésem, mert látom, vágod a témát. Van az első kerekemhez két db. 6203-as csapágy, de nem tudom, milyen márka, SKF vagy Koyo, vagy Mitutoyo. Szerinted az jó lehet a Hondámba?
Az lehet, pedig minden motorozás után letisztítom