Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én elpárologtam joccakát mindenkinek
Nyársapáton 10cm szűzhóban gázoltunk. Ott se jobb a helyzet, csak nem szabad otthon maradni
hát irigykedek is! itt csak hó van meg jég
árány drága tezsdvíreim én adok ama motoré nedvenezröt,mög egy fél kocát!
Jaja, de 0,01-es a világon nincs több 10e alatt. Jó a 0,05ös is, mert 0,03 differencia lehet.
fütyül mint egy rigó,és csendes mint egy lopakodó!csak a gazdája használj elefántnak
nem a lehordás,hanem az elhordás lesz e lényeg
miféle hátsó guma van a gépen ? elég jónak tűnik. véleményed róla ?
Nem pörög ki. Pedig amúgy szép hangja van, mint a páncélozott csapatszállítón a gépágyú ropogása.
Hello szia mindenki!
cr 250 főtengelycsapágyának mérete 63/28 C3 igaz?:P
köszi
igen a belseje a tengely vastagsága,a külseje 1mm kissebb mint a rugó bele.vastagságról pontos adatot nem tudok.nem túl vastag mert a kuplung dekni tartja ott egy alátét közvetítésével
Na tudjátok mit?! Minden körben ott fogtok várni a motorra, annyira jó lesz, nemhogy eladnátok! De hisz főként a ti munkátok van benne, erre meg lehordjátok
Höhö. Hogy muzsikál a bömbi?
Kakukkal bevakoltuk egymást istenesen, már csak a dryvit-háló hiányzott...
remélem hogy te is fox írni
Már csak annyi kérdésem van hogy a méreteit elég lenne levenni a régi darabról ( ami a képen van ) vagy a belső átmérő legyen a tengely átmérője a külseje meg a rugó belsője ?
vagy van valakinek pontos mérete ?
azért kösz a választ

írhat más is aki tud valami paramétert
Ti most motorozni voltatok vagy varacskolni?
egyenlőre!ez csak a pillanatnyi helyzete volt! mit gondolsz én mért nem hagyok semmit nála?meglátod elöbb-utóbb a cigányok fognak a mocidra licitálni,csak idő kérdése
Honda CR125 1994-es eladó, vagy egyben, bontásra elvihető.
Irányár: 150ezer Ft
MIMIMI?! Nincs annak semmi baja, csak valamelyik hülye beletört egy csavart! Ne mondj ilyeneket, mert előkerül a pofonláda Tök egybevan a moci
Csak az a baj, hogy a hézagmérő készlet 5 századomként emelkedik.
nikoéba most ugyis uj minden.majd kicseréljük,ugyis ott tárolja iminél,díj helyet alkatrészeket szed
na jó,én is most megyek anyuhoz szülinapi vacsi 2-re
sanya72 azt mondja lehet valami tűgörgö genyó ment szét a cr-be
Most nem keresem ki a 300akárhány oldalból (mert "szerencsére" kilépett), de asszem a kippuff az 0,28+-0,03mm.
Én tól vagyok két tányér zúzalevesen, és épp fél liter joghurtot tolok.
Snickers,és tényleg csillapítja az éhséged!
azóta nem ettem