Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

örülök...nincs mit! Majd 1x behajtom a pacalomat!
Helló mindenkinek! Zoli jó lett a csapágy köszönöm!
sos mennén motorozni és foik a benzin
hello,

fursz bele egy lukat és fogsz egy kihajtót és kihajtod vele a beletört csavart.
A kihajtót szerszámboltba vehetsz ez egy kúpos valami ( olyan mint a menet fúró ) ferde menettel a végén de a menet balos.
- tehát ellenkezöleg kell tekerni és a kup miatt meg fogja fogni a csavart, és kijön.
Általába ki lehet szedni vele a csavart.
helló multkor irtam de elfelejtettem még megnézni hogy miért flyik a benzin a karburátor tulfolyoján és szerintetek a tűnek hol kjell álnia hogy ne foljon vagy az uszonak hogy kell ?
AZ akkor tényleg már csak fúrás!
Ja világos, köszönöm. De valószinű, hogy iszonyat bele van szorulva a csavar. Mert utólag kiderült, hogy hosszabb van ott, mint kéne, ezért felfeküdt, és letekertem a végét. Nagyon benne van, valszeg csak a fúrás segit rajta
csinálsz mondjuk egy 6x6os gyorsacálból egy hidegvágóhoz hasonló eszközt.Legyen neki éle,de ne túl éles! És megpróbálod egy kisebb kalapáccsal balra megindítani a csavart. 1xű sufnituninngos módszer.Van hogy bejön!
Ez a vágóval kikopogtatás mi is pontosan?
vagy egy "vágóval" kikopogtatod,vagy marad a csavarrabló,pontosabb nevén a törtcsavar kiszedő!
Nem vettem észre, mivel az én mocimmal nem ugrattam még nagyobbakat. De pl huplikon eléggé zörög, gondolom a himba igy hamarabb tönkre is megy. Amikor először ugrattam vele, akkor mindig csőröst ugrottam, de puhitottam rajta és jobb lett. Majd egyszer kijössz és kipróbálod. Nem értek a futóműbeállitáshoz. Elvileg ma beindult a motorom, ha jól hallottam keme reggel elsőre berugta, majd megkérdem tőle. Most már csak a beletörött csavar gyógyitása van hátra.
nem pattan vissza a földről a hátulja?
nyáron elég a sima ioncserélt viz is?
nekem azt mondták,nyáron is járjak fagyállóval!
Hogy érted, hogy feldobja?
hej NAu,

és nem dobja fel a hátulját amikor landolsz?
kivéve a Molli Liqui
Én tegnapelött raktam össze a mocit, de még fagyállósat raktam bele. Elvileg keni a pumpát, viszont szétroncsolja a rendszert.
szerintetek érdemes még fagyállózni a hűtőfolyadékot vagy elég a sima ioncserélt víz ? ? ?
tekerd vissza teljesen addig és még azonkivul a bloknál is tudod állítani meg van egy toldás valahol a kuplungbovdenen.. de szerintem olyan csavart kapsz mz-ét pár száz forintért
hogy ménem lővik helyszinen fejbe az ittas söfőröket? szebb lett volna ez a nap törött autó nélkül és némi alvással
nagyon boldog születésnapot kívánok a 2 fiatal titánnak!kakukknak és kennexnek,és nem utolsó sorban keme 31év 4 hónapjához a mai napon boldog év,hó,nap fordulót nektek
ahogy a hagyomány kívánja!máglyát rakunk,rátesszük a motorod és alá gyujtunk.ha nem ég el rendesen darabokra törjuk mert nem döglött meg benne az ördög.ha porrá ég csak sajnáljuk,mert mégsem volt átkozott
hali,tud valaki helyet ahol tudok bérelni futót reggel 8ig
Hi! Nekem sincs csillapitás a hátsó telómban már 2 éve, még igy vettem. Valszeg az olaj folyt el, mert ha lenyomom az ülést és elengedem kilő a hátulja csillapitás nélkül. Vagy a gáz hiányzik belőle? Lehet ebből nagyobb bajom, ha nem csináltatom meg?
Nincs mit.Jó éjt