fursz bele egy lukat és fogsz egy kihajtót és kihajtod vele a beletört csavart.
A kihajtót szerszámboltba vehetsz ez egy kúpos valami ( olyan mint a menet fúró ) ferde menettel a végén de a menet balos.
- tehát ellenkezöleg kell tekerni és a kup miatt meg fogja fogni a csavart, és kijön.
Általába ki lehet szedni vele a csavart.
helló multkor irtam de elfelejtettem még megnézni hogy miért flyik a benzin a karburátor tulfolyoján és szerintetek a tűnek hol kjell álnia hogy ne foljon vagy az uszonak hogy kell ?
Ja világos, köszönöm. De valószinű, hogy iszonyat bele van szorulva a csavar. Mert utólag kiderült, hogy hosszabb van ott, mint kéne, ezért felfeküdt, és letekertem a végét. Nagyon benne van, valszeg csak a fúrás segit rajta
csinálsz mondjuk egy 6x6os gyorsacálból egy hidegvágóhoz hasonló eszközt.Legyen neki éle,de ne túl éles! És megpróbálod egy kisebb kalapáccsal balra megindítani a csavart. 1xű sufnituninngos módszer.Van hogy bejön!
Nem vettem észre, mivel az én mocimmal nem ugrattam még nagyobbakat. De pl huplikon eléggé zörög, gondolom a himba igy hamarabb tönkre is megy. Amikor először ugrattam vele, akkor mindig csőröst ugrottam, de puhitottam rajta és jobb lett. Majd egyszer kijössz és kipróbálod. Nem értek a futóműbeállitáshoz. Elvileg ma beindult a motorom, ha jól hallottam keme reggel elsőre berugta, majd megkérdem tőle. Most már csak a beletörött csavar gyógyitása van hátra.
tekerd vissza teljesen addig és még azonkivul a bloknál is tudod állítani meg van egy toldás valahol a kuplungbovdenen.. de szerintem olyan csavart kapsz mz-ét pár száz forintért
nagyon boldog születésnapot kívánok a 2 fiatal titánnak!kakukknak és kennexnek,és nem utolsó sorban keme 31év 4 hónapjához a mai napon boldog év,hó,nap fordulót nektek
ahogy a hagyomány kívánja!máglyát rakunk,rátesszük a motorod és alá gyujtunk.ha nem ég el rendesen darabokra törjuk mert nem döglött meg benne az ördög.ha porrá ég csak sajnáljuk,mert mégsem volt átkozott
Hi! Nekem sincs csillapitás a hátsó telómban már 2 éve, még igy vettem. Valszeg az olaj folyt el, mert ha lenyomom az ülést és elengedem kilő a hátulja csillapitás nélkül. Vagy a gáz hiányzik belőle? Lehet ebből nagyobb bajom, ha nem csináltatom meg?
fursz bele egy lukat és fogsz egy kihajtót és kihajtod vele a beletört csavart.
A kihajtót szerszámboltba vehetsz ez egy kúpos valami ( olyan mint a menet fúró ) ferde menettel a végén de a menet balos.
- tehát ellenkezöleg kell tekerni és a kup miatt meg fogja fogni a csavart, és kijön.
Általába ki lehet szedni vele a csavart.
nekem azt mondták,nyáron is járjak fagyállóval!
és nem dobja fel a hátulját amikor landolsz?