Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell hányni. Ezt csinálja minden nagy gyártó, aztán meg a kicsik is. Nem azért gyárt egyik sem, hogy neked jó legyen, hanem mert pénzt szeretne keresni.
hányok tőlük.
majdnem összedőlt a világ amikor megláttam hogy nem gyártanak 2t-t....elég durva!
dehát marad a husky,meg a tm meg a többi..
Úgy tudom, hogy az Amerikai Service Honda cég megvette a blokkot a Japóktól és a futóművet ők gyártják hozzá
már tavaly is csak a 2007-es modelleket árulták, 125-öst nem gyártanak egyáltalán, 250-est megrendelésre raknak össze. Sajna.
A 4T az igazi biznisz nekik, bonyolult szerelni, vidd szervízbe, és rohadt drága hozzá az alkatrész.
A Hondánál nem lehet kapni 2t-t, de az Amcsiknál még van. Az enyém is onnan származik
Bármeik Honda szervizben megrendelheted (PL: REAL MOTOR) kábé 800 Forint/db
ugy tudom,(lehet hülyeség)
mostmár nem lehet újonnan kapni a hondánál 2T-t.
igazam van?ha nem javítsatok ki légyszi!
A nagy dokit (Suzuki DR800 BIG) is technikai csemegének gyártották, egyhengeres 4T 800ccm, hááát...túl nehéz lett.
Ó, de találtam a neten.
nekem is 250 van (R7-es), csak érdekességnek gondoltam
Vmennyire értek hozzá, de korongkészletem az sajnos nincs. A méretek is megvannak, de nemtom honnét lehet ilyet beszerezni.
valaki mesélje el pls hogy vannak ezek!
ezek az AF(alu frame) verziók a gyárban készülnek,vagy kis műhelyekben mint gaborf-nek?
kíváncsi lennék a megoldásokra!
Szigorúan csak kezdőknek való,higgyétek el.
Biztos durva gép
Nekem elég a 250. Sőt.
ez egy 2009-es CR 500AF. Szerintem komoly lehet!
Csak ha van korong készleted és értessz hozzá
ÁÁÁ, akkor nem is lehet csak úgy simán beállítani?
igen. mindkét csapágy ez
azért thx
Korongos
Nincs ilyenem.
Szeva, jó pihenést...végre...a végén zombi leszel, ha nem alszol.
keme neked nincs véletlenül a bontott cuccaid közt olyan alkatrész ami a " 13405 " hozzászólásban szerepel?
Ha lenne le tudnád mérni az adatait ?
Meg köszönném
Hello szia!
cr 250 főtengelycsapágyának mérete 63/28 C3 igaz?:P
köszi
Amúgy CRF-en csavarhúzós a szelephézag állítás, vagy pogácsát is kell cserélni?