Bocsi de nem vettem észre az SMS-t! Én elhiszem neked, csak ennek a rezója egy kicsit egyszerűbben átjárható, könnyebb észrevenni a dugulást. Amikor raktam össze először a gépet, akkor megnéztem, mert aki a CDI-t csinálta felhívta rá a figyelmemet! De azért köszi!
Nem most azonnal. Majd ha egy kicsit jobban alakulnak a dolgaid. Majd szólsz. Nem szeretnék ráderőltetni semmit. Nem tudom, hogy decemberben ünnepled-e, avagy ma, de azért Boldog Névnapot kívánok!
én ugyan igy jártam egy hátsó tengelyel.forgott,ütöttem azt semmi.aztán ahogy te is próbáltad a jobb oldalára fektetve,hogy alaposan felfeküdjön ugy kell ütni.szegény keme a haját tépte amikor nézte mit művelek.de másképp nem jön ki.sok csavar lazító,aluminium vagy bronz dorni azt hagy szóljon.ki fog az jönni csak segíteni kell neki
Ezzel szívtam én is, hogy berohadt a tűgörgő, elöbb-utóbb megadja magát és ha annyira kijön a csavar a másik oldalon, hogy már el tud fordulni rakj rá egy kulcsot és párszor tekerd körbe hogy a tűgörgők kicsit kilazuljanak meg a rozsda engedjen. Jó játék lesz de ki kell jönnie. Sajnálni már nincs mit rajta mert az kukás lesz ha ennyire szorul.
az anya a másik oldalon volt. ez amit látsz a csavarfej. hogy legyen az ütésnek húzása, a motort az (jobb) oldalára fektetve csak ezen az egy körvonalon megtámasztottuk és ugy is ütöttük a másik oldalról és nem kiskalapáccsal. ugy a tengelyre(csavarra) nem is terhelhet semmi. sajna így sem jött ki, de azért kösz, hogy írtál vmit
Ezen a képen még rajta az anya! Egyébként ha az anya lent van róla, akkor annak ki kell jönnie! Tanács: végy egy kb 15-20cm hosszú olyan csövet vagy tömör anyagot ami felül a csavaron és azt kezd kalapálni finoman az anya oldaláról, de a motor alá tégy egy emelőt ami leveszi a terhelést magáról a csavarról /ehez nem feltétlenül kell a motort megemelni, mivel a lengőkar akkor is rá tud tartani/ ha ez mind megvan annak a csavarnak nagyon könnyen ki kell jönnie!
Hali, elkéne nekem egy kis segítség/tapasztalat megosztás. Van egy jó hosszú csavarom amit ki kéne szedni(váz-lengővilla-blokk). Bal oldalról az anya engedett nagyobb gond nélkül, de a csavar elég makacs jószág. Elvileg menet már nem tartja bent. Kalapács(elég nagy ),terpentin,légkulcs,nagy erőkar,2 autószerelő eddig nem segített. Szeretném kiszedni az eddigieknél nagyobb károsodás nélkül, de most már lassan a fúráson jár az eszem(remélem elég lenne csak a csavarfejet). Mi a szartól lehet így beragadva? Bármilyen okos ötletet várok, köszi!
boldog névnapoooooot