Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

me lehet szétmegy a gépben de ha te mostad már és bírja akkor bedobom a gépbe!tegnap mindent a kocsiba hagytam,most jutott eszembe.
Ne viccelj!Nem erről szól!
ha még nem készítettél tömitéseket és nem vagy jártas a szerelésben inkább vegyél tömítés szettet.de bármihez nyúlsz elötte inkább itt a fórumon kérdezz!a gyujtás felöli dekni alatt is lennie kell tömitésnek,az is jó ha vékonyan megkened fbs el.a kuplung bowdennél is be tud menni a víz.gyárilag van rajta egy O gyürü ahol bemegy a blokkba.de egy ilyen sáron való átgázolásnál az az első hogy a gyergya pipa beázik,áthúz.a váltóhoz 10w-40 es motor olajat töltsél.a leeresztő alul van 17 es kulcsnyilású 6 lap fejű csavar.nem szabad nagyon megtépni meghúzáshoz.alumínium alátét tőmíti.a beöntő nyilás meg a jobb oldali deknin van,fekete tekerős dugasz.a mennyiséget már ismered.
Miért ne?
sisak mosható bélését ki lehet mosni mosógépben?
köszönöm! remélem majd megtudom hálálni valamikor
Gyertya gyertyapipa csere első körben.Mind a kettő meg tudja tréfálni az embert,kint van szikra,viszont az égéstérben nem ad!
Az érdekes!
Nekem a kuplungdekninél O gyűrű van, de jó oda gumizsinórból is hajtogatni tömitést, ami olcsóbb is. Gyújtásoldalon viszont alu dekni van, és nincs semmiféle tömités.
A felső csavar(a képen) a levegő-benzin keveréket állítja betekert állapotától kifelé tekerve 6 fordulaton volt,az alsóval nem foglalkoztam,koccon be volt tekerve,úgy is raktam vissza,mivel nem beállítási gondjai voltak,csak dugulás,ill.a benzincső el volt törve.
Mivel gumisapkában van a gáz vagy akármi légneműség ,csak,ha a sapka likas akkó megy el,amúgy csak az olaj,de mindegy me sz@r mindenhogy
nekem a szombat volna jó mert akkor van suli de inkább versenye mennék
Mienk is elhalt tegnap szikra, benzin van mégse indul, de még nem is pöffen 1et se.
Hello te értesz a láncfűrészhez? mér van azon 2 állitás egymás melett? hogy kell ezt beállitani?
hali, a baj,hogy folyik! Nem volt 1xű kivenni sem ! És bazi nehezen találtam valakit Pécsen aki csinál ilyent....mert ha elvileg az olaj folyik ,akkor valszeg a gáz is szökik.....elvileg...
meg ha kész lesz a telóm
Szeva!Mi a baj?
én Vasárnap Ligetelek......
persze ha addig elérem Singert....
Hali palik! Ha véletlen nemjutok el szombaton versenyre, akkor lennekedve vkinek aki errefelé lakik elmeni liget, vagy pécsi pályára?Máhanemlesz akkora sár(engem mondjuk nemzavar csak ne essen )
szopok ezzel a hátsó telóval minta torkos borz ...
de elvileg holnaputánra kész!
hello mindenkinek!
Csak érdekesség képpen fotóztam le,főleg az a tűszelep méret nem gyenge
Kakukk láncfűrésze volt...
Szasztok!...visszaolvasok...
veszek 1 szett-et, aztán kicserélgetem ami hiányzik vagy rajzlap...
:-)
köszi az infot.