Szasz Kakukk! Én trehányabb voltam tegnap, beraktam a mocit úgy sárosan ahogy volt. Időm se volt lemosni, ahogy hazaértünk, rá 15 percre 5 ismerős jött, úgy hogy én már nem foglalkoztam vele. Most meg elég hideg van. A hét közepétől enyhülést mondanak, szerencsére itthon a sterimob jó, majd azzal lemosom.
Mivel azonban minden rosszban van valami jó is, legalább rugásra elindul, és elég könnyen. Így legalább húzkodnia nem kell senkinek. ...ezek után már ez is valami! ...csak hogy ne mondhassátok, hogy nem tudok örülni semminek.
hello,én is elájultam este!tesód már meg is csinálta afűrészt!ügyes,jó volt nekünk is tegnap de mire hazaértem ,még Keménél lemostuk(le jegeztük a motorokat),Matyinál lepakoltunk,kölcsönzöbe vissza a futót,áááááá.
A tünet az, hohgy nem pörög ki, ráadásul elég rendesen "ledadog" a végén. Jobb ha néhány alkalommal meg van huzatva, de akkor sem az igazi, arról nem beszélve, hogy pályán nem tudom neki annyira húzni, mert nincs hozzá hely. Motorozni éppen lehet vele így is, de rohadtul idegesít, hogy mi a franc baja lehet a gyújtásnak.
Halihó mindenkinek! Ne bohóckodj már te! ...szó sincs róla, hogy bárkinél is gyorsabb lettem volna, természetesen mindenki gyorsabb és jobb volt tőlen, ami így is van rendjén. Még nagyon az elején járok a tanulásnak, de az akarat megvan hozzá és kezdem sejtegetni, hogy milyen az, ha egyik kerék sincs a földöm (k...a jó!)! Szerencsére nem is vagyok tőle betojva, csak hát szokni kell. Bánatomra a motor még mindig nem úgy muzsikál ahogy egy fél literesnek kellene, viszont annyi bizonyos, hogy most nem a henger-dugó kopottságából eredő erőtlenség okozza. Matléval való konzultáció eredményeként nagy a valószínűsége, hogy a gyújtásból fakad a probléma (elképzelhető, hogy a nem gyári CDI, vagy a trafó gyengélkedik, leht, hogy a gyertya is közrejátszik). Ha Matlé barátom vállalja hogy segít a hiba kiszűrésében (sajnos nekem nincs itthon másik CDI, másik trafó stb...), akkor talán előbb-utóbb kiderül, hogy mi okozza? Egyébként meg nagyon jól éreztem magam, elfáradtam mint a kutya, nem kellett altató este.
Szerintem igen, idő kérdése csak. De nem lesz az olyan hip-hopp gyors folyamat, mint ahogy 1990 óta ,,be akarják tiltani" a Trabantot, Wartburgot, és mégis mennek a mai napig.
látom volt némi sár
taksonyban nem volt rossz,csak havas volt a pálya,aztán voltak szakaszok ami inkább jégpályához hanlított
Kennex bácsi, hogy muzsikált a fél literes? Már az oldalam is ki van likadva a kíváncsiságtól.
Még mindig nem jött meg a lemez amit küldtél. (Haynes)
Mi lehet az oka?
remélem nem fog bekövetkezni egy ideig.