Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jééé, ez a zöld szemüveges földkupac ÉN vagyok
KENNEX! Te ilyeneket is nyomtál? ? ?
Nem figyeltem!

Kész. Én feladtam. (a CD-t és a harcot is a postával)
Megpróbálom CSAK a Haynes könyvet elküldeni óriásfile-ban a mailcímedre majd, ingyen. Vagy gyere valamelyik krosszpályára, ahova megyünk, és odaadom.
hogy neked milyen" jó édes anyád van" az enyém sosem venne ilyeneket
most csörögtem Szatyinának,azt mondta ma rácsörög a srácra.
hát most a gyűrűcseréből az lett,hogy:hajtókar(szett),sok csapágy(főtengely,váltó),új dugó,henger perselyezve,és most megy anyám a did ERT láncszettért JT fogaskerekekkel
más most per pill nem jut eszembe
Helló Hawyy,
Hol tart a "gyűrűcsere"?
Ha villamoságban kell segítség szólj! Egyik barátom olyan szinten nyomja, hogy szakszervizekből is hozzá hordják a problémás gépeket. Amúgy villamos mérnők a srác. Ha kell komplett gyújtást újra csinálja.
nah jah.rajt a lámpánál,de csak perc múlva látsz a koromtól és látni merre ment ha lefele hajlott a kipufogója vége.váltásnál rövid szünet akár csak egy krossz motor föld úton csak ott nincs füst
azok tényleg durvák!
egyszer kerültem be egy olyan octavia mögé
én nemtudom,nem hallottam
Ma jutott eszembe, hogy mondtatok valamit tegnap, hogy miért okádhatja annyira a füstöt a KMX. Mi is volt?
hali,nekem nincs
Sziasztok! Na van izomláz?
mert olyan marha nagy a szennyező anyag kibocsájtása.csak ezek még nem láttak katalizátor nélküli chip-es diesel autót
Honda is gyárt,csak nem szállít európába
Hawyy a Yamaha még gyárt 2T-t
(félre ne értsen senki, nem azér mert nekem is az van, nem akarok isteniteni senkit, semmit)
jó volt ez a kis bohóckodás,de legközelebbit inkább kihagyom.jó poén ez a saralás.csak nekem nem jön be ahogy a szimering maszatolja a sarat a króm szárakon.azt amikor március-áprilisban lehetne menni majd csoportasan újítunk fel teleszkópokat,himba rendszert,meg játszunk a lánc szettel.inkább kicsit pihentetem a dolgot.lehet hogy spúr vagyok meg cigány,de tudok másra is költeni.
Imi,itt el voltál már fáradta?
vagy alapból 3 ujjas a kuplung?
végre megszórhattam Kemét
bódiséknak ez a rendszámuk
háát...nem tették fel
aki ment az igy nézett ki
Hát, szöges gumi nem igen volta rajta, mi?
Kemével kifigyeltük, a KTM 250 rsz-ú buszban volt egy pár olyan gumi
ja kb
első utam oda vezetett...3 hónap kihagyás után...plusz az injektoros rmz450...nem jó párosítás így elsőre
az tényleg zoral hátul,azután visszamész a pályára olyan mintha betonon mennél