Kész. Én feladtam. (a CD-t és a harcot is a postával)
Megpróbálom CSAK a Haynes könyvet elküldeni óriásfile-ban a mailcímedre majd, ingyen. Vagy gyere valamelyik krosszpályára, ahova megyünk, és odaadom.
most csörögtem Szatyinának,azt mondta ma rácsörög a srácra.
hát most a gyűrűcseréből az lett,hogy:hajtókar(szett),sok csapágy(főtengely,váltó),új dugó,henger perselyezve,és most megy anyám a did ERT láncszettért JT fogaskerekekkel
más most per pill nem jut eszembe
Ha villamoságban kell segítség szólj! Egyik barátom olyan szinten nyomja, hogy szakszervizekből is hozzá hordják a problémás gépeket. Amúgy villamos mérnők a srác. Ha kell komplett gyújtást újra csinálja.
nah jah.rajt a lámpánál,de csak perc múlva látsz a koromtól és látni merre ment ha lefele hajlott a kipufogója vége.váltásnál rövid szünet akár csak egy krossz motor föld úton csak ott nincs füst
jó volt ez a kis bohóckodás,de legközelebbit inkább kihagyom.jó poén ez a saralás.csak nekem nem jön be ahogy a szimering maszatolja a sarat a króm szárakon.azt amikor március-áprilisban lehetne menni majd csoportasan újítunk fel teleszkópokat,himba rendszert,meg játszunk a lánc szettel.inkább kicsit pihentetem a dolgot.lehet hogy spúr vagyok meg cigány,de tudok másra is költeni.
Nem figyeltem!
Kész. Én feladtam. (a CD-t és a harcot is a postával)
Megpróbálom CSAK a Haynes könyvet elküldeni óriásfile-ban a mailcímedre majd, ingyen. Vagy gyere valamelyik krosszpályára, ahova megyünk, és odaadom.
hát most a gyűrűcseréből az lett,hogy:hajtókar(szett),sok csapágy(főtengely,váltó),új dugó,henger perselyezve,és most megy anyám a did ERT láncszettért JT fogaskerekekkel
más most per pill nem jut eszembe
Hol tart a "gyűrűcsere"?
egyszer kerültem be egy olyan octavia mögé
(félre ne értsen senki, nem azér mert nekem is az van, nem akarok isteniteni senkit, semmit)
vagy alapból 3 ujjas a kuplung?
háát...nem tették fel
Kemével kifigyeltük, a KTM 250 rsz-ú buszban volt egy pár olyan gumi
első utam oda vezetett...3 hónap kihagyás után...plusz az injektoros rmz450...nem jó párosítás így elsőre