Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a kisérletezés az ugy zajlott, hogy mivel nem találtam gyári dobot és egy tákolt dobbal vettem ezért vettem egy 4Tdobot rá és annak a belső perforált cső átmérőjével kisérleteztem! Végülis ami nekem rajta van az egy Husqvarna 610 dobja amiből el lett vágva 8cm és ki lett cserélve a perforált cső 34mm-esre! Most tökéletes a hangja is!
ez a csavar amit írtam korábban egy egy szemét makacs disznó a villa tud mozogni jobbra balra(persze csak ha nincs rajta az anya a másik oldalon), a blokk föl le, szóval ott nincs berohadva, de a csavar nem mozdul. jó nagy talpas csavar csak az lehet megragadva
le fogom fúrni a tetejét, kb holnap, addigis ha még bármi ötlet van légyszi írjatok
ja és keresek ilyen tengelyt, méretét majd holnap fogom tudni cserébe van lábtartóm meg szép, működő nissin első féknyergem
üdv
Régebben írtad, hogy kísérleteztél a dobokkal, gondoltam van 1 elfekvőben, de nem érdekes, megoldom majd valahogy.
Sajnos nincs és ha eredetit akarsz az nehéz lesz, viszont 4T dobot tudom ajánlani igaz némi átalakitást igényel, de jól szól vele és nem folytja! 250-é folytani fogja, tehát abban ne is gondolkodj!
Nincs egy eladó kipu végdobot 500-asra?
Rakj fel képet és lehet tudok segiteni! Anélkül nehéz lesz!
ne haragudjtatok de felteszem a kérdést megint. neten sehol se tlaáltam meg:s és ha esetleg vki tudna segiteni irjon mien évjáratú lehet a crf em? a blokk száma:2304126 thx (szeretnék megválni töle mert kisebbet akarok 250 4 ütemüt de nem midnegy mennyiért tudom eladni és fonots lenne évárat.
Na már megint csak a baj van a motoroddal... Mindig szerelni kell. Add el!
Szerintem nem gáz. Nekem is frissen van fúrva a berugókarom, és elég nehéz lenyomni . (KÉSZ A MOCIM! )
Hát Matty megint megdöbbentem rajtatok, mindig meg tudtok lepni . Nagyon kofi, a remetegyereken meg besirtam , te tökfej:D. Először el sem hittem, amikor Keme mondta, hogy kész a mocc . Mikor hozod a géped, jól meghackelem.
Aha köszi
Karok és konzolok kellenek majd, mert a fim MTX-én is vannak hasonló sérülések. Tudom mások is mondták már, hogy nem a kormányon kell motorozni
köszi
Oké holnap reppentek egy mailt
tábori motor tuning vagy mi,IVker templom utca,Matyi ajánlotta
oké. Akkor ha küldesz Emailban egy cimet hogy hová menjen a kar akkor holnap fel is adom
bakonymotor@gmail.com
Marci
Az tuti, mert tudok utalni (még van miből)
ja bocsi!
az is megy levélbe ha tudnál utalni akkor még kedvezőbb a posta ugy kb 450ft. Nekem úgy is jó ha miután megkaptad a terméket azután utalsz
Köszi
én még mindig a fék és kuplung karoknál tartok
szia!
a matricát tudom küldeni levélként is ugy kb 800ft utánvéttel, amúgy meg utánvételes csomag 1500ft körül van
Hello,

Posta költség kb. mennyi?
Mennyiért és kik csinálják a hónalj vakarást?
Sziasztok!

UFO idomok, idomszettek kedvező áron. Ugyanitt matrica szettek is.
Érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com