Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá..csak erdőzöm egy picit ,kicsi ugrival.
kösz a segítséget!
Szerintem,betudod szerezni,ha nem akkor szólj.Csak finoman,nehogy nagyon pusztuljon,sokba kerül.Nem kell nagyokat ugrálni.
akkor majd szétkapom...de nem most.Jövő hétem motorozni kell még! Nem vettem észre (még) ,hogy szarabb lenne a hátsó telóm.
Kéne a dugattyúrúd átmérője,a fészekhorony átmérője,tömités szélessége,fészekhorony szélessége.Más nem kell Sajna évjárat,tipus nem old meg semmit,szit kell lökni adatok miatt.Ez a baj. Nem tart sokáig.Nem egyformákat csináltak stb.
akkor már szólok is,mert baromira nem tudom!
Igen.Ehhez való HRHS vagy HRTS horonygyűrűs rúdtömitésként ,de szekunder tömítőéllel birod beszerezni(gondolom tudod,óccsón,a gyári húzos.)Legjobb,nyomásban olaj,vizállóságban,még nem panaszkodtak.Ha nem tudod a méretet,szólj.
Igen.
nem tudom.
Láttam amoci alatt tiszta olajból egy kissebb tócsát.Alánéztem és a himbáról csöpögött valami tiszta olaj.Csak onnan jöhet nemde?
Tényleg nyársra mentek?
Helló! Sok volt a köszöntő pálesz,
ezek szerint nem
innen már mindenki oda megy,megyek velük aztán majd meglátjuk
Hej,há de azt beszéltük meg!NEM?
ő szerintem taksonyra gondol,mert Bélát hivja ídőjárás miatt ő meg Taksonyba lesz!
Nyársra ne meny mert csupa hóóóó!
Dulait viszem,nyársalni megyünk.
Mi a baja?Szimcs elment vagy más baja is van?
jössz nyársra?vagy taksonyra?
remélhetőleg az első pár kör alatt a ,,kapálógépekkel" tudunk egy jó nyomot járni.
csak a spirálrugó...
De van CR125-höz hibátlan főtengelyem, blokkfeleim, kuplungom, meg pár apróság.
BOLDOG SZÜLINAPOKAT MINDENKINEK,mára,holnapra is
Holnap egy ásót hozzatok
egy központi telód nincs véletlenül?
Milyen évjárat? Nekem van egy felesleges, tárcsafékes 92-96 közöttiekhez.
Nem tudjátok milyen árban lehet hátsó lengővillát szerezni , Elrepedt az enyém a jobb oldalán 1 régebbi hegesztésnél.
Szasztok!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Minden most ünneplőnek!