Köszi a jó tanácsot. Lehet, hogy valóban felkúszik az ára, és az is lehet, hogy a licit nem éri el a minimálárat. (Erre hirtelen nem is gondoltam, csak megörültem az éppen aktuális árnak, egyébként annyira meg nem érdekel)
várd meg míg vége van a licitnek....majd akkor felmegy pár 10ezerre
ha meg nem éri el a licit az eladó által beírt minimál árat,akkor a licitálás semmissé válik
Mi a faxnak?Nem használod mindennap,amikor meg kell,elkérem a Szilárdtól!Azt fogom vinni!Többet érnél inkább azzal a service manual-al amit v.ki kínált neked!
Gyorsan regisztráltam egyet, és megkérdeztem az eladótól, hogy hajlandó lenne-e elküldeni Magyarországra. Remélem ír valamit vissza. De még ha a szállítási költséget is felszámolom (annyira horror nem lehet, rossz esetben 3-4 ezer ft) szerintem megéri. Egyébként tudja valaki, hogy itthon mennyiért vesztegetnek egy ilyesmi készletet? (nehogy már átkúrjam saját magam) Igaz még nem licitáltam rá!
Ezt a 6.8:1-et én is tudtam, de én beletekerem az órát megrugdosom/amennyire birom/ 8.5bar-on áll meg az óra! Akkor? Mi a 6.8? És nem az óra szar! Motodetail kompót mérő óra! Talán volt használva vagy 5-6-szor. A legmagasabb értéket jegyzi!
Gyári érték, de milyen tengerszint feletti magasságra és hőmérsékletre? Ha mondasz valamit megnézem mit ir az enyémre. Csak furcsa, hogy ugyan annyi benzin szippant az is, mint a kistesó.
keme! nekem van egy üóra mérőm!Óra és fordulatszám mérő egyben!
jelenleg 20percet mutat (kipróbálás szinten volt fenn) ha eseteleg így érdekel akkor szólj és küldök róla képet,több infót!
Jó nektek hogy 10KM-enként terem egy pálya felétek!
ha meg nem éri el a licit az eladó által beírt minimál árat,akkor a licitálás semmissé válik
jelenleg 20percet mutat (kipróbálás szinten volt fenn) ha eseteleg így érdekel akkor szólj és küldök róla képet,több infót!
Jó nektek hogy 10KM-enként terem egy pálya felétek!