Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a jó tanácsot. Lehet, hogy valóban felkúszik az ára, és az is lehet, hogy a licit nem éri el a minimálárat. (Erre hirtelen nem is gondoltam, csak megörültem az éppen aktuális árnak, egyébként annyira meg nem érdekel)
Szerintem a zölddel jelzett értékeket tekintsd irányadónak! Sajnos a '86-os CR 500-hoz a Haynes-könyvben nincs korrekciós táblázat.
annyi a lényeg hogy mielőtt befejeződik a licit,akkor fognak rá licitálni az emberek...neked is akkor kéne.2-3 percel előtte!
várd meg míg vége van a licitnek....majd akkor felmegy pár 10ezerre
ha meg nem éri el a licit az eladó által beírt minimál árat,akkor a licitálás semmissé válik
Elvileg a keme motorjának tesója volt, 94es
1 USD-ért? + posta? ne hülyéskedj már!
Nautilus, mikori évjáratú a géped?
Nekem vmi olyasmit mondtak h a tekercsre kell ratekergetni stb
Hát az enyém szimpla 14mm-es véggel, nem cserélhető!Postaköltséggel 5ezer párszáz Ft-ért vettem!
(Csika1)
Mi a faxnak?Nem használod mindennap,amikor meg kell,elkérem a Szilárdtól!Azt fogom vinni!Többet érnél inkább azzal a service manual-al amit v.ki kínált neked!
felragasztod a villanyakhoz a kis dobozkát,levezeted a kábelt a vázon a gyertyakábelig,párszor körbetekered rajta és be is van kötve
Engem érdekelne, de kemének aktuálisabb lesz. Mennyiért adod, lesz még belőle?
Gyorsan regisztráltam egyet, és megkérdeztem az eladótól, hogy hajlandó lenne-e elküldeni Magyarországra. Remélem ír valamit vissza. De még ha a szállítási költséget is felszámolom (annyira horror nem lehet, rossz esetben 3-4 ezer ft) szerintem megéri. Egyébként tudja valaki, hogy itthon mennyiért vesztegetnek egy ilyesmi készletet? (nehogy már átkúrjam saját magam) Igaz még nem licitáltam rá!
Nekem is kéne, csak bonyolultnak hangzott a bekötése, sajna ezekhez az elektromos dolgokhoz kevés vagyok, mint árvaházban a szülői értekezlet...
itt a kép!ha bárkit érdekel dobjon egy mail-t a cimemre(adatlap)
Már újra jó!
Ezt a 6.8:1-et én is tudtam, de én beletekerem az órát megrugdosom/amennyire birom/ 8.5bar-on áll meg az óra! Akkor? Mi a 6.8? És nem az óra szar! Motodetail kompót mérő óra! Talán volt használva vagy 5-6-szor. A legmagasabb értéket jegyzi!
jóaz..én is fogok venni ha megjön a gép
Gyári érték, de milyen tengerszint feletti magasságra és hőmérsékletre? Ha mondasz valamit megnézem mit ir az enyémre. Csak furcsa, hogy ugyan annyi benzin szippant az is, mint a kistesó.
keme! nekem van egy üóra mérőm!Óra és fordulatszám mérő egyben!
jelenleg 20percet mutat (kipróbálás szinten volt fenn) ha eseteleg így érdekel akkor szólj és küldök róla képet,több infót!
Jó nektek hogy 10KM-enként terem egy pálya felétek!
Sziasztok!Oké,oké,viszem!
Compression Ratio 6.8:1. Ennyinek kellene lennie. Fogalmam sincs, hogy mekkora az enyém, se órám, se berúgókarom.
Hú tesókám! Az nagyon jó lenne! El ne felejtsd, nekem valóban nincs ilyen műszerem!