Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi Nautilus! A gyári főfúvóka az enyémben 172'
egyébként van aki rezgés csillapítónak hívja,szerintem szart sem ér.eccer próba gyanánt osszeraktam a motort nélküle,teszt után beleraktam de az ég világon semmi külömbséget nem tapasztaltam. viszont a t.görgö kosarat feltétlenül cseréld,a lehető legszélesebbet vedd ami a dugó alá befér! www.germalex.hu
a feszítőt az alsó gyűrű alá kell tenni.a gyürü egyik oldalán van egy betű jelzés T vagy P vagy valami hasonló a lényeg hogy mind a kettőn felfelé nézzen.a gyürű hézagot mérd meg mielött összerakod.nagyobb hézagos legyen felül.
Hello! Nekem hála istennek nem volt gyujtás problémám és az inditással sincs különösebb gondom /105kg vagyok/, hidegen keményebb meg sztem a kompóttal sincs gond! Viszont ha valaki megtudná mondani a kompresszió viszony gyári értékét azt megköszönném! Esetleg gaborf te tudod vagy hogy mennyi van a tiédbe? Nekem van órám, de annyiszor nem tudom normálisan megrugni mint amennyiszer kellene!
a legendás kx 250 amit keme is imád,meg én is csak sajnos nem eladó,abban a gazdija megvétel után 16bar mért kompótmérővel.de az a moci olyan is.amikor fater astrájából kivettük a motort az egyik hengerben 3,5 bar volt ugyan azzal a müszerrel.olajat soha nem kellett benne cserélni csak önteni.350km megtétele után 1 liter motorolajat megevett.igazi erőgép volt
mi a büdös fasznak kell neked olyan? inkább rázd gatyába a cbt-et azt ha kitavaszodik irány az ország másik vége
Érdekesnek találom ezt a fúvóka témát. Most vettem a 125-be 60 és 178 méretűt. Ugyan akkora kell mind2 motorba? Többiek, okosság?
jóéjt!
Jóéjt mindenkinek, én is lépek, holnap korán kelek, kereket be, láncot fel, miegymás, és irány a pálya, bejáratás

Holnap megyek a SAJÁT GÉPEMMEL!

Sziasztok! (Kakukk, gyere 10-re)
Álmos vagyok,megyek szuszkálni!Jó éjt Hondások!
Persze hogy a tied 88as-e azt nem tudom, nem igazán ismerem a kx-eket.

Megyek aludni jó8 mindenkinek!
Köszi szépen!
valóban jó bejáratáshoz 20-ba keverni?
elvileg akkor tényleg alacsony fordulaton kéne tartani a moccot..
nem hiszem hogy annyira tökéletes az oil hogy maradéktalanul elégjen...
Nem tudom pontosan 88-90 közötti.Az adatlapomon van róla fotó ha az segít!
évjárat?
igazán én nem gondolok itt esztétikára! Ne ázzon be ,bírja a strapát.És amikor kíváncsi vagy az üzemórára azt le bírd olvasni.Nekem pl. a légszűrő mellett a vázra van erősítve műanyag kötegelővel.
Nem tudod hogy a kx 250-é mennyi?Van nekem is egy múmiám amiről nem tudok semmit(dugó csere mikor volt stb.)
Pénteken megyek Kennex-hez,viszek egy kompressziómérőt(biztos,ami biztos!),mert asszem neki nincs!Csak el ne felejtsem!
2500-ból kb meg lehet építeni, de akkor csak egy nyákra szerelt valamid van, amit esztétikusan be kell csomagolni és rögzíteni és ez a nehezebb része házilag.

az azért elég rövid határidő
Azt olvastam valahol, hogy 6,8:1 a kompresszió arány. Egy gyerek meg 170psi-t mért a sajátján.
Hááát...nekem kb. jövő héten kell
Universalmotornál 13ezer, megtaláltam. Sendec Base.
én már ezen elgondolkodtam (bár nekem van a mocin).
nem lehet ez egy nagy szám,hogy ne lehetne megcsinálni, kb.2500 Forintból.egy digikijelző,kb.1000 Forint, egy jelfogó kb.500 Forint,egy nyáklap a megfelelő egységekkel (gyengeáramú technikus megcsinálja nekem 1000/dbját.