egyébként van aki rezgés csillapítónak hívja,szerintem szart sem ér.eccer próba gyanánt osszeraktam a motort nélküle,teszt után beleraktam de az ég világon semmi külömbséget nem tapasztaltam. viszont a t.görgö kosarat feltétlenül cseréld,a lehető legszélesebbet vedd ami a dugó alá befér! www.germalex.hu
a feszítőt az alsó gyűrű alá kell tenni.a gyürü egyik oldalán van egy betű jelzés T vagy P vagy valami hasonló a lényeg hogy mind a kettőn felfelé nézzen.a gyürű hézagot mérd meg mielött összerakod.nagyobb hézagos legyen felül.
Hello! Nekem hála istennek nem volt gyujtás problémám és az inditással sincs különösebb gondom /105kg vagyok/, hidegen keményebb meg sztem a kompóttal sincs gond! Viszont ha valaki megtudná mondani a kompresszió viszony gyári értékét azt megköszönném! Esetleg gaborf te tudod vagy hogy mennyi van a tiédbe? Nekem van órám, de annyiszor nem tudom normálisan megrugni mint amennyiszer kellene!
a legendás kx 250 amit keme is imád,meg én is csak sajnos nem eladó,abban a gazdija megvétel után 16bar mért kompótmérővel.de az a moci olyan is.amikor fater astrájából kivettük a motort az egyik hengerben 3,5 bar volt ugyan azzal a müszerrel.olajat soha nem kellett benne cserélni csak önteni.350km megtétele után 1 liter motorolajat megevett.igazi erőgép volt
valóban jó bejáratáshoz 20-ba keverni?
elvileg akkor tényleg alacsony fordulaton kéne tartani a moccot..
nem hiszem hogy annyira tökéletes az oil hogy maradéktalanul elégjen...
igazán én nem gondolok itt esztétikára! Ne ázzon be ,bírja a strapát.És amikor kíváncsi vagy az üzemórára azt le bírd olvasni.Nekem pl. a légszűrő mellett a vázra van erősítve műanyag kötegelővel.
2500-ból kb meg lehet építeni, de akkor csak egy nyákra szerelt valamid van, amit esztétikusan be kell csomagolni és rögzíteni és ez a nehezebb része házilag.
én már ezen elgondolkodtam (bár nekem van a mocin).
nem lehet ez egy nagy szám,hogy ne lehetne megcsinálni, kb.2500 Forintból.egy digikijelző,kb.1000 Forint, egy jelfogó kb.500 Forint,egy nyáklap a megfelelő egységekkel (gyengeáramú technikus megcsinálja nekem 1000/dbját.
Holnap megyek a SAJÁT GÉPEMMEL!
Sziasztok! (Kakukk, gyere 10-re)
Megyek aludni jó8 mindenkinek!
elvileg akkor tényleg alacsony fordulaton kéne tartani a moccot..
nem hiszem hogy annyira tökéletes az oil hogy maradéktalanul elégjen...
az azért elég rövid határidő
Universalmotornál 13ezer, megtaláltam. Sendec Base.
nem lehet ez egy nagy szám,hogy ne lehetne megcsinálni, kb.2500 Forintból.egy digikijelző,kb.1000 Forint, egy jelfogó kb.500 Forint,egy nyáklap a megfelelő egységekkel (gyengeáramú technikus megcsinálja nekem 1000/dbját.