Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van, de ha ennyi túlméret létezik hozzá, akkor csak van ott falvastagság. ...Holnapra okosabb leszek, meg ezért szeretném, ha látná szakember is.
nem hát,azt már megfejtettem hogy nem kap benyát,ha öntök a gyertyához akkor megy mint állat.valami dugulás lehet,most is jó lett volna Bugyin
Sziasztok!
Kerékcsapágy csere előtt vagyok és érdeklődtem SKF üzletben, hogy mit tudnának szerezni. KBS márkát ajánlottak valakit tud mondani róla valamit? Az üzletben azt mondták, hogy jó minőségű. Használta már valaki ezt a márkát?
Mi vele a gond?
nem,csak nincs türelmem az apró alkatrészekhez!a karbi pucolást se én csinálom,nagyobb dolgokat megszerelek de kivagyok az apróságoktól
Hát így kapásból nem (nekem még nem volt ilyenem, és nem kellett utánajárni). Pillanatnyilag, csak valami szaküzletet tudnék én is. ...de hát belső égésű motor az is (gondolom nem elektromosról beszélünk), nem lehet annyira bonyolult.
adott a henger mérete! Adott a persely mérete!
Ha növeled a persely belső átmérőjét,akkor azzal arányossan növelned kell a külső átmérőt is,ergó nő a henger átmérő is.Aminek persze vannak határai.Nem jó dolog ha beszakad a víztér!
egy pillanatig se idegeld magad!lesz ott egy énfajta cr 250 is de 1 hét bőven elég ilyen müveletre ha megvan a dugasz
az fasza!belinkeled?köszi
Vaterán van 5 darab ezresért.....meg 9ért is!
A Pinkmotors-ék oldalát néztem, 89,00 mm-től 91.§§ mm-ig van méretük a '86-oshoz. A két érték között 0,25-ként nő a lépcső. Ezek alapján elég vastag lehet az a hüvely, persze kérdés, hogy eddig vajon hányszor fúrták?
Mé olyan bonyolult?
Segítek
egítek,amiben tudok!Ha kell gépmunkában,ha kell dugattyúban!Írd a méreteket,2 óra alatt megtudok neked mindent!Ha rajtam múlik hétvégére kivisszük a vasat a pályára!
Pikk-pakk mesterem,az csak pár csavar.2 perc.Ügyes vagy te,megcsinálod.
kennex nem tudsz valakit aki ért a lánfűrészekhez?
Csinálok.
...azt csak úgy mondtam. Nem egész éjjel, de le vannak véve az idomok, segédváz. Ha keddre itt van Zolitól az alkatrész, akkor azt még vagy aznap, vagy másnap összerakom. Persze, hogy nem kell egy éjjel!
Köszönöm!
holnap csinálj légyszi képeket a hengerről!
Keme ha nézel üzi számlálót akkór úgy alkudj hogy nekem is kellene,nemsokára ugyis dugó csere
Ha nem sérült a henger fala különösebben (pl. egy gyűrűtöréstől), akkor 1 mérettel feljebb, és annyi. Igen, hüvelyt is lehet cserélni.
Huszonöt perc egy dugó csere,ketten fele,idő,mé ,mit akarsz te egész éjjel szerelni?
azaz?
nem értek hozzá kérlek fejtsd ki!