voltam ma a műhelyben,és kezembe vettem a dolgokat! Sajnos marni nem tudtuk,mert rámértünk és 32 HRC a keménységa,ami kb.olyan minta szikla.És ráadásul ez nem is 90 fokos profil,hanem pontosan 2 fokkal eltér tőle.De nem gond ,gyémánttárcsával kicsit utánnaigazítottam és belőttem a profilt.A kilincsmű már kész.holnapra maradt a fogaskerék része,úgyhogy 99% hogy Hétfőn feladom.
Szóval amit ígértem az lesz a prototipus! A gyártási idő kb 3-4 hét a hőkezelés miatt.Tied lesz az első példány...aztán majd promótálhatsz is nekem
hőkezelni tudunk itt helyben,de ezeket cementálni kell,azt Bajára szoktam vinni.
Mai nap termése! Összeraktam a blokkot méretre vágattam a lengőkar a csapjait. A himbát kipucoltam újrazsíroztam, volt benne egy törött csapágyház azt kicseréltem. Rúgós tagot és a segédvázat visszaraktam.
Végül is tudtok (tudtatok) kezdeni valamit az eredeti cuccossal is? Az új garnitúrát, amit említettél "tesztelésre", azt ti hőkezelni is tudjátok? ...nem értek hozzá.
Lesz kapsz, ne idegelj, igy sem tudok semmit sem csinalni magammal ezen a hétvégén, mert kicsit szakadt a bokám!
Te is gyogyulj meg aztán hamar, nem akarom, hogy csak engem lássanak esni. Faisstnak meg drukkolok, hogy jó legyen a mocc, aztán a végén még az is lehet, hogy mindenkinek lesz motorja
Itt a tökéletes megoldás! Abszolúte átsiklottam a kép felett a könyvben. De hogy most ide felraktad, megnéztem a CD-ről jókorára felnagyítva! Köszi vazze! De azért a többieknek is, akik próbáltak segíteni!
...jólvan tudom ez nem a vatera
HÁT NEM AZ ÜLÉSEN?
azt hittem ez valami házi extra dolog...sry
Szóval amit ígértem az lesz a prototipus! A gyártási idő kb 3-4 hét a hőkezelés miatt.Tied lesz az első példány...aztán majd promótálhatsz is nekem
hőkezelni tudunk itt helyben,de ezeket cementálni kell,azt Bajára szoktam vinni.
1x legalább 2 korsó sörödbe fog ez kerülni!
Amit edzeni kell az mi B-a anyagból szoktiu csinálni.Az nem annyira hajlamos hajszálrepedni.
ja...hello mkinek!
köszi Kennex a bibliát
Te is gyogyulj meg aztán hamar, nem akarom, hogy csak engem lássanak esni. Faisstnak meg drukkolok, hogy jó legyen a mocc, aztán a végén még az is lehet, hogy mindenkinek lesz motorja
öhlins hátsó teló
2-t blokkot nehéz elbaszni...meg lett rendelve hozzá pár extra...attól csak még jobb lesz a verda