Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én is úgy gondoltam, hogy szétszedett sonkát esztergában kifúrni, és abba menet.
esetleg nincs szüksége valakinek 1 protektoringre és egy 42es fekete JEB'S csizmára?

...jólvan tudom ez nem a vatera

HÁT NEM AZ ÜLÉSEN?
azt hittem ez valami házi extra dolog...sry
asszem azon ülsz,
mire szolgál a segédváz?
voltam ma a műhelyben,és kezembe vettem a dolgokat! Sajnos marni nem tudtuk,mert rámértünk és 32 HRC a keménységa,ami kb.olyan minta szikla.És ráadásul ez nem is 90 fokos profil,hanem pontosan 2 fokkal eltér tőle.De nem gond ,gyémánttárcsával kicsit utánnaigazítottam és belőttem a profilt.A kilincsmű már kész.holnapra maradt a fogaskerék része,úgyhogy 99% hogy Hétfőn feladom.
Szóval amit ígértem az lesz a prototipus! A gyártási idő kb 3-4 hét a hőkezelés miatt.Tied lesz az első példány...aztán majd promótálhatsz is nekem
hőkezelni tudunk itt helyben,de ezeket cementálni kell,azt Bajára szoktam vinni.
persze,hogy tartozol még!
1x legalább 2 korsó sörödbe fog ez kerülni!
Mai nap termése! Összeraktam a blokkot méretre vágattam a lengőkar a csapjait. A himbát kipucoltam újrazsíroztam, volt benne egy törött csapágyház azt kicseréltem. Rúgós tagot és a segédvázat visszaraktam.
Végül is tudtok (tudtatok) kezdeni valamit az eredeti cuccossal is? Az új garnitúrát, amit említettél "tesztelésre", azt ti hőkezelni is tudjátok? ...nem értek hozzá.
Hali! Nagyon szivesen, hétfőn elutazik hozzád! ...szerintem még így is én tartozok.
Csak egy kérdés. Ezt a gyűrű feszítőt az alsó, vagy a felső gyűrű alá kell betenni?
Vagy B-s, vagy C-s anyagból! BC-s nincs .
Amit edzeni kell az mi B-a anyagból szoktiu csinálni.Az nem annyira hajlamos hajszálrepedni.

ja...hello mkinek!
köszi Kennex a bibliát
talán megérjük azt is
Lesz kapsz, ne idegelj, igy sem tudok semmit sem csinalni magammal ezen a hétvégén, mert kicsit szakadt a bokám!
Te is gyogyulj meg aztán hamar, nem akarom, hogy csak engem lássanak esni. Faisstnak meg drukkolok, hogy jó legyen a mocc, aztán a végén még az is lehet, hogy mindenkinek lesz motorja
Itt a tökéletes megoldás! Abszolúte átsiklottam a kép felett a könyvben. De hogy most ide felraktad, megnéztem a CD-ről jókorára felnagyítva! Köszi vazze! De azért a többieknek is, akik próbáltak segíteni!
kis kosárba odaadtam nekik mindent...gyári teló,gyíri rendszer..kettétörött berugó
nah én elmentem felbosszantani mindenkit
azt a kipufogót szivesen megfújtam volna róla kiváncsi leszek az új (T)erep (M)otorodra
Köszi szépen mindenkinek a segítséget!
marzocchi teló+silent blokkos mart villanyak
öhlins hátsó teló
Szerintem itt a fényképen meglátod
így is tele van extrával milyen extra?
szerintem nem lesz vele gond...
2-t blokkot nehéz elbaszni...meg lett rendelve hozzá pár extra...attól csak még jobb lesz a verda