Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

visszatérve a témára:
nem biztos,hogy megéri lánckereket csináltatni,mert elég sok babra meló van vele,főleg ha nem bírjuk kivágatni Cnc lángvágóval.
És elég jó minőségűeket csinálnak jó árban.Nem is értem néha hogy tudják kihozni ennyiből. De hiába...ilyen a tömeggyártás.
A fúrt méret 0,25ősével nő az utolsó méret pedig 0,5el. A nicasilos pedig 0,01 és 0,02 aztán lejött a nicasil
Kennex!Ha túl sok olajat teszel a benyába és nem ég el rendesen (lehet hogy ettől nem ég ki a gyertyád)a gyűrűk alatt elkokszosodik az olaj(lerekódik a gyűrűk alá)és eltörheti a gyűrűket!Nem használsz szar olajat,biztosan jó kenőképessége van,sz.tem nyugodtan keverd 1:33,1:35 re!Utánakérdeztem nemrég egy szerelőhaveromtól...
Nagyon korrekt vagy! Köszönöm!
abból már lehet!
A te gyújtásod elvileg valóban más lenne, azonban mégsem! Rossz CDI-vel vettem meg (ezért adták el). Tönkrement az alaplapon az egyik tekercs, valakivel megtekercseltették, de szarul, az meg kiütötte a CDI-t, legalább is ezt mondták. Több fajta rendszer létezik mint megtudtam a típuson belül is, és attól függően változnak pl. a CDI paraméterei is. Egy ilyesmivel komolyan foglalkozó srác készített hozzá CDI-t (garanciával!). Egy-alaplapi tekercses változatban készült a cuccos (nekem a másik tekercs nem is lett visszakötve), ezáltal, ha jól láttam a tiedet, bár ránézésre nem olyan, működési elvét tekintve mégis csak! (de ezt nem láthattad a képen valóban)
Biztosan így van ahogy írod,nem emléxem már az anyagokra,rég dolgoztam velük!Lehet hogy 52 c ből csináltam!...nem emléxem pontosan 10 éve volt...
te figyu mekkora futód van?nem tudjuk visszafele felbhozni a mocim?az m5-től 5 percre lakok.
Köszönöm szépen!
Pinkmotors !
Budapestről indulok
te honnan jösz?merröl?
kössz már megnéztem vhol : furat X löket= 54,0 X 54,5 esetleg a henger túlméreteit tudja valaki?(tudom, hogy kérdeztem nmár, csak nem jegyeztem meg ) a hüvelyezettnek más mint a nicasilosnak vagy egyremegy?
Tegnap azt írta, hogy majd ma este megírja. Megyek én is.
az jó mert elvileg eggyütt mennénk
Keme ha nem beszélnénk feldobod a cr-t?most utoljára aztán jövőhéten már lesz futó
54*54 ha jól emlékszek!
pinkmotorsnál meg tudod nézni
Keme megsasolja Bugyit, és ha nem tetszik neki akkor Taksony
Vasárnap
Helló! valaki megtudná nekem mondani, egy 125-ös Honda CR alap furatát és löketét?
kösz,Matlé te is bulizol?mi lesz holnap?
buliban van
10 fok-os szöget zár be a függőlegeshez képest. Igaz kicsit másabb a gyújtásom, mint a tied, de talán jó lesz!
Keme itt vagy?
Mindjárt csinálok a gyújtáspanelomról egy képet és akkor helyre fogod tudni igazítani a sajátodat.