Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már bocs hogy bele VAU-VAU de szerintem jó olajból keverve jó az 1:50 . Mi motorex-et igy keverjük régóta CR125-be és két 125EXC-be és NO PROBLEM! Egyébként axem KTM-nek Motorex-el 1:60 a gyári kev. arány...
Olyan naagy, magas, és mély a hangja, és a szája is olyan teveszerű, kicsit görbén áll, és folyton abban a szőrös nyakú mellényben van. Amúgy nekem szimpi.
...tetszik ez a "teve lány" megfogalmazás, igaz már a múltkor is említettem. De miért teve? ...nincs is púpja (legalább is látszólag!)
Nekem külön kérésre az utolsó darab acél lánckereket guberálta ki a Parillában a Tevelány, köszi neki
Jóformán már csak alu van, olcsóbb is. De nem hiszem, hogy tartósabb.
Mi volt a kehe?
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi!
Alu és acél lánckerékkel kapcsolatban.
De ne mondd már, hogy az 1:20-hoz képest az 1:33-35 olyan sok! Én nem tudok versenytempót menni vele!
akkor reggel beszélünk!jó éjt mindenki
Én a 20literes kannába most 1:20-at keverek, és ha elfogyott, bejáratottnak tekintem a bömbit, és meglátom, marad-e az 1:20, vagy a gyári 1:32-re térek át....
Bzeg, annyit írtok, hogy lassan több kötetben kell kiadni, bőrkötésben.
Na, sajnos a pályára nem jutottam ki, fogalmam sincs, hogy néz ki.
Úgyhogy a magam részéről az lesz, hogy itthonról 10:00-kor elindulok a 125/250-esekkel, és irány Bugyi, le se pakolok, csak megnézem a pályát. Ha tetszik, maradok, ha nem, akkor megteszek még további 15km-t, és Taksonyozok egyet.
Reggel 8-kor kelek, mert be kell még tennem a hátsó kereket, meg pár apróságot megigazítani.
nem hiszem hogy többet...
csodálkozom hogy idáig bírta
És ha a gyári mennyiséget tetted volna bele, akkor mennyi üzemórát ment volna el?
thx mégeccer a mai segííítséget
hááj
na milyen volt a pári?
hello
kb 70 órát mentem el 1.40 es keverékkel..elég az..csak jó olaj kell bele
régen a yamahával 1.50 el mentem...az se para...bár már nem keverném így...az jó régen volt már...
Persze olvastam. Akkor mindenki használjon nyugodtan sima mol 2t-t vagy arol 2t mert azok talán megfelelnek a 15 évvel ezelőtti normáknak és sokkal olcsóbb. Minek bele a jó minőségű olaj? Valakinek azért, hogy kevesebb keljen bele, van akinek meg arra, hogy több üzemórát el tudjon menni vele motorfelújítás nélkül. Én inkább az utóbbit választom.
csá!hol?mikor?
reggelig ki fog tartani
Hy!
Sziasztok.
...visszaolvasok.
Nézte valaki milyen idő lesz jövőhéten?
(fékje)
Kennex!Kész van a kölök hátsó féke,pöpec lett!